Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai taip. Uztat ir nenoriu kartot. Bjaurus reikalas, savaite laiko ****** slept norisi. 

Tai kad dabar dar nevaikstom plikom kojom, tai dzin. Vasara tai taip, nelabai jau noretusi su tom besilupinejanciom skurelem vaiksciot.

Atsakyti

Iššlaviau balkoną ir nušveičiau viryklę. Kaip ir burbulų nusipelniau. Ale negalima. Ladynew tai neleidau  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 30, 19:50)
<p>Iššlaviau balkoną ir nušveičiau viryklę. Kaip ir burbulų nusipelniau. Ale negalima. Ladynew tai neleidau  biggrin.gif​ </p>

Tiek to, gerk, aš juodo šokolado 50 gramų suvalgiau😀
Atsakyti

Tiek to, gerk, aš juodo šokolado 50 gramų suvalgiau😀

Ach tu nusidėjėle. Marš pritūpimų daryt.

Atsakyti

Priedas  vynas.jpg   57,08KB   0 Parsiųsta kartų

Cin cin  :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 30, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72399717" data-time="1553968562"><div><p>Tiek to, gerk, aš juodo šokolado 50 gramų suvalgiau😀</p></div></blockquote><p></p><p>Ach tu nusidėjėle. Marš pritūpimų daryt.</p>

Na jau neee, guliu ant sopkės i da mislyju a vyno neįsipilt
Atsakyti

Na jau neee, guliu ant sopkės i da mislyju a vyno neįsipilt

Pilkis pilkis, negi as viena gersiu  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Persefonė* @ 2019 03 30, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72399742" data-time="1553970993"><div><p>Na jau neee, guliu ant sopkės i da mislyju a vyno neįsipilt</p></div></blockquote><p>Pilkis pilkis, negi as viena gersiu  biggrin.gif​ </p>

Negaliu, bijau Terezzos🙄
Atsakyti

Cin cin. Aš su radleriu su mango sulltimis, Volfas Engelman. 

Atsakyti

Paziurejom ka tik miuzikla Lituanica. Lb patiko, rekomenduoju

Atsakyti

alkoholikes! as tai su mineraliniu, vot :liezuvis:

nu ka, kojines ant koju jau beveik valanda, tuoj reiks imt, jau net jauciu, kad visos isbrinko tose kojinese :D dariau kaip Pinot rase- pries tai 20min pamirkiau siltam vandenyje, nusausinau ir tada i kojines kisau. dar ant virsaus ir paprasta kojines uzmoviau, kad labiau apspaustu :B  pabando pleee nesilupt nieks :B :D

Atsakyti

Paziurejom ka tik miuzikla Lituanica. Lb patiko, rekomenduoju

Cia ne apie Sviderskytes kurta filma kalbi, taip?

alkoholikes! as tai su mineraliniu, vot :liezuvis:

nu ka, kojines ant koju jau beveik valanda, tuoj reiks imt, jau net jauciu, kad visos isbrinko tose kojinese :D dariau kaip Pinot rase- pries tai 20min pamirkiau siltam vandenyje, nusausinau ir tada i kojines kisau. dar ant virsaus ir paprasta kojines uzmoviau, kad labiau apspaustu :B  pabando pleee nesilupt nieks :B :D

Tu ziurek. Gal tik kaula istrauksi 😀

Atsakyti