Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gerai, Persefone. Chvatit. Mes su tavim kitą savaitę ainam kavos gert. Ar nori ir gali, niekas neklausia. :B​ 

Atsakyti

Tašę nuspirkau Priedas  smallpict.jpg   49,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai taip. Uztat ir nenoriu kartot. Bjaurus reikalas, savaite laiko ****** slept norisi. 

Reiškia, aš ne tokia jautri  :D 

Aišku, ne grožis ir ne malonumas tas procesas, bet man rezultatas atperka nepatogumus.

Atsakyti

Gerai, Persefone. Chvatit. Mes su tavim kitą savaitę ainam kavos gert. Ar nori ir gali, niekas neklausia. :B

Kaip pasakysi  :D​ Gal dar kas nores prisijungti?

Atsakyti

Tai kad isejus is geros pedikiuristes ta pati rezultata turi. Ir nereik vaiksciot savaites su atsokusium skurom.

Atsakyti

Tai kad isejus is geros pedikiuristes ta pati rezultata turi. Ir nereik vaiksciot savaites su atsokusium skurom.

Man ne. Pedikiūras neprilygsta nė iš tolo. Bet mano pėdų oda yra ypatingai kieta. Tikiu, kad su minkštesne oda yra kitaip.

Atsakyti

Aš visada galvoju, kad namie, duše gerai nušveičiu pėdas. Ir, visada nustembu kai pedikiūrą darant dar gerą kg nupjauna  :lol:  :lol: 

Aš jau nebepiktc liūts. O ko buvau piktc, net pati nežinau. Katinas prikėlė. Savaitgalis be futbolo, tai ant jo supykau, nes norėjau ilgiau pamiegoti.  :mad2: Bet, aš jam netyčia numyniau leteną, kai maišėsi po kojomis, tai praktiškai atsilyginau.  :victory2: 

Atsakyti

Šianakt sukam laikrodžius, ane?

Atsakyti

Šianakt sukam laikrodžius, ane?

Nežinau. Jei telefone ir kompe patys pasissuks, tai persuksiu ir rankinius  :D​ 

Atsakyti

Aš visada galvoju, kad namie, duše gerai nušveičiu pėdas. Ir, visada nustembu kai pedikiūrą darant dar gerą kg nupjauna  :lol:  :lol:

Patikėk.... Kai Kinijoj nuėjau viso kūno pylingui, galvojau iš gėdos skradžiai žemę prasmegsiu. Apibarstė mane druska, apipylė ryžių pienu ir šveitė, braukė, šveitę, braukė... Kai pamačiau ką nubraukia, mamma mia  :oh: Kaip tris metus nesiprausus būčiau. Paskui mergos nuramino, kad čia visiems taip. Kokias 3kg tada palengvėjau  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 30, 18:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Limcamca" data-cid="72399673" data-time="1553964413"><div><p>Aš visada galvoju, kad namie, duše gerai nušveičiu pėdas. Ir, visada nustembu kai pedikiūrą darant dar gerą kg nupjauna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Patikėk.... Kai Kinijoj nuėjau viso kūno pylingui, galvojau iš gėdos skradžiai žemę prasmegsiu. Apibarstė mane druska, apipylė ryžių pienu ir šveitė, braukė, šveitę, braukė... Kai pamačiau ką nubraukia, mamma mia  doh.gif Kaip tris metus nesiprausus būčiau. Paskui mergos nuramino, kad čia visiems taip. Kokias 3kg tada palengvėjau  lotuliukas.gif​ </p>

Hamame tas pats, atrodo, atejai sutriu sutre.

Supampau buozini ananasa, neblogas, bet Maxej panasiu uztaikau nusipirkt.
Atsakyti

Fainus pirkiniai tiek Madam tiek Orchidejos. 

Atsakyti