Gerai, Persefone. Chvatit. Mes su tavim kitą savaitę ainam kavos gert. Ar nori ir gali, niekas neklausia.
Tašę nuspirkau smallpict.jpg 49,47KB 0 Parsiųsta kartų
Tai taip. Uztat ir nenoriu kartot. Bjaurus reikalas, savaite laiko ****** slept norisi.
Reiškia, aš ne tokia jautri
Aišku, ne grožis ir ne malonumas tas procesas, bet man rezultatas atperka nepatogumus.
Gerai, Persefone. Chvatit. Mes su tavim kitą savaitę ainam kavos gert. Ar nori ir gali, niekas neklausia.
Kaip pasakysi Gal dar kas nores prisijungti?
Tai kad isejus is geros pedikiuristes ta pati rezultata turi. Ir nereik vaiksciot savaites su atsokusium skurom.
Tai kad isejus is geros pedikiuristes ta pati rezultata turi. Ir nereik vaiksciot savaites su atsokusium skurom.
Man ne. Pedikiūras neprilygsta nė iš tolo. Bet mano pėdų oda yra ypatingai kieta. Tikiu, kad su minkštesne oda yra kitaip.
Aš visada galvoju, kad namie, duše gerai nušveičiu pėdas. Ir, visada nustembu kai pedikiūrą darant dar gerą kg nupjauna
Aš jau nebepiktc liūts. O ko buvau piktc, net pati nežinau. Katinas prikėlė. Savaitgalis be futbolo, tai ant jo supykau, nes norėjau ilgiau pamiegoti. Bet, aš jam netyčia numyniau leteną, kai maišėsi po kojomis, tai praktiškai atsilyginau.
Šianakt sukam laikrodžius, ane?
Šianakt sukam laikrodžius, ane?
Nežinau. Jei telefone ir kompe patys pasissuks, tai persuksiu ir rankinius
Aš visada galvoju, kad namie, duše gerai nušveičiu pėdas. Ir, visada nustembu kai pedikiūrą darant dar gerą kg nupjauna
Patikėk.... Kai Kinijoj nuėjau viso kūno pylingui, galvojau iš gėdos skradžiai žemę prasmegsiu. Apibarstė mane druska, apipylė ryžių pienu ir šveitė, braukė, šveitę, braukė... Kai pamačiau ką nubraukia, mamma mia Kaip tris metus nesiprausus būčiau. Paskui mergos nuramino, kad čia visiems taip. Kokias 3kg tada palengvėjau
Hamame tas pats, atrodo, atejai sutriu sutre.
Supampau buozini ananasa, neblogas, bet Maxej panasiu uztaikau nusipirkt.
Fainus pirkiniai tiek Madam tiek Orchidejos.