Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai dek ta nuotrauka su kopustais savo,nes jau nuo Teres sampes prisigeriau,tu bent uzkasti duotum.

Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.

Bliam, o tu savo valią dėk čia. Bo aš su visais savo sugrįžusiais kg irgi neturiu kada užsiimt. Vat kad įsispirčiau šiknon ir nueičiau į salę pajudint savo plačiąją, tai ne, pliac, geriau nugarai elektrostimuliatorių nusipirkau.  :B​ 

Atsakyti

Acqua, bet ne siandien fotkinta. Please ne siandien....

Negali ten visu tempu rožės žydėt. Niekaip dar.

Atsakyti

Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.

bandei suvalgyt savo liudesi :(

pala, pala, o tai kaip cia su tais "girdziu kaip eurai krenta"  :hmm:​ 

Atsakyti

Grįžau namo po turne per Lietuvą.

Kokia gera atmsfera temoje  :victory2: 

Tikiuosi ir atslinkęs senos temos šleifas palaipsniui nurims. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 10 kovo 2019 - 18:11

Pinot noir, 10 Kov 2019 - 18:07, parašė: O tai ar ji su trenksmais išėjo? Man rodos, išėjo ir neberašė ir tiek? Ar ne?
Kažkas ten buvo,bet nebeprssimenu. Nu tikrai draugiškai retai kas išeina.
Atsakyti

Orage, aš ne su rūkytais, su žaliais. Kažkaip rūkyti man neočen.

Anglės, a tai pas jus katros sudedamosios dalies nėra nusipirkt, kopūstų ar mėsos? :hmm:  :B​ 

Elijai nedėsiu nuotraukos, pastorės ir mane apkaltins :D 

Atsakyti

Manau kad cia reiktu iki Francu su masina prilekti,kuo didesne tuo geriau.Pasitusinti paskui kokektyviai prie vietos.Vynai su sampe greitai susisuktu kaip vipetai bagazineje ant atgalinio kelio dezemis.

Jo. Planas x.

Atsakyti

O tai ar ji su trenksmais išėjo? Man rodos, išėjo ir neberašė ir tiek? Ar ne?

Aš nepamenu, Pinot, kas tę buvo...

Atsakyti

Alta,  kokia rožės spalva  :wub: 

Labai laukiu kada savasias galėsiu po žiemos tvarkyti, šiltnamį apsėti. Nagai net niežti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O koks skirtumas, kada foto daryta, suva tai tas pats. Savo akim maciau- yr sitas suva ten.

Atsakyti

Bliam, o tu savo valią dėk čia. Bo aš su visais savo sugrįžusiais kg irgi neturiu kada užsiimt. Vat kad įsispirčiau šiknon ir nueičiau į salę pajudint savo plačiąją, tai ne, pliac, geriau nugarai elektrostimuliatorių nusipirkau.  :B​ 

O mane šiandien treneris kad išgyrė  :rolleyes: . Sakė, kad jau visai į formą grįžt baigiu.  :showoff:​ 

Atsakyti
Pas mane fotokamera ,stacionarus kompiuteris ir DOS OS biggrin.gif
Todel polaroido tipo nuotrauku nebuna. O suva tai taip pat atrodo ir siandien.
As tai bandau pasninkaut ,buvo uzeje lomkes del tu sonkauliu , bet praejo. Zuvis ir asilo bodyliu salotos (cia rimtas pavadinimas beje)salotos biggrin.gif
Atsakyti