Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ne  :mad2: Eisiu i droga tu lenkisku pirkt  :D

Paskutinį kartą ir man nesilupo. Matyt chaltūrint pradėjo ir gamina silpnesnes.

Atsakyti

Ne  :mad2: Eisiu i droga tu lenkisku pirkt  :D

as kazkokias Eurokose nusipirkau, siandien vakare bandysiu, ziuresiu kaip ten bus :) jei nesuveiks, pirksiu is Ali, turiu nuorodu su daug atsiliepimu, kad geros, ir kaina Ali labai gera, ne 2eur nekainuoja

Atsakyti

As kazkada pirkau gumines tapkes caskadoj, tai komplekte buvo tas pedu pilingas ir dar kauke po jo. Taip ir metosi tie pakuciai. Reiktu gal isbandyt, bet jei prades mano kudikio odyte luptis, tai ka as darysiu :D 

Atsakyti

as kazkokias Eurokose nusipirkau, siandien vakare bandysiu, ziuresiu kaip ten bus :) jei nesuveiks, pirksiu is Ali, turiu nuorodu su daug atsiliepimu, kad geros, ir kaina Ali labai gera, ne 2eur nekainuoja

Maciau kad Ali grupej klausei  :D Issisaugojau ir as tas kinietiskas, bet zinai, man uzsireike cia ir dabar, tai pirma drogo isbandysiu. Je nepades, tada irgi siusiuos.

Atsakyti

Ech... Pažiūrėjau ir einu varškę kapot.  :D 

Ziurek neziurejus, as viska suedziau :) 

Atsakyti

Man atrodo, kad forume aktyvus skuduru pirkimas. Man tiek ivairiu sukneliu siulo, kad net galva susisuko :D 

Atsakyti

Maciau kad Ali grupej klausei  :D Issisaugojau ir as tas kinietiskas, bet zinai, man uzsireike cia ir dabar, tai pirma drogo isbandysiu. Je nepades, tada irgi siusiuos.

Patarčiau pirma pėdas pamirkyti kokias  20 min. bliūde su šiltu vandenuku, o tada nusausinus užsidėti kojines, susipilti skystį į jas,   kuo šilčiau apsivynioti  ir laikyti ilgiau nei parašyta.

Kaip tik šiandien tuo užsiimsiu.

kaip nepadės? Padės. :)​ 

Atsakyti

Paskutinį kartą ir man nesilupo. Matyt chaltūrint pradėjo ir gamina silpnesnes.

Nesilupo, tai gal nelabai jau buvo kam luptis.

Atsakyti

Turiu as tu koju kaukiu kelias poras dar nuo pernai. Nedarau. Man koks ziaurus reikalas tas lupimasisi, fui fui.

Atsakyti

Ziurek neziurejus, as viska suedziau :)

Taip tau ir reikia.

Nesilupo, tai gal nelabai jau buvo kam luptis.

Tikrai luptis pas mane yra kam.  

Turiu as tu koju kaukiu kelias poras dar nuo pernai. Nedarau. Man koks ziaurus reikalas tas lupimasisi, fui fui.

Ar darei bent kartą?

Atsakyti

Ar darei bent kartą?

Tai taip. Uztat ir nenoriu kartot. Bjaurus reikalas, savaite laiko ****** slept norisi. 

Atsakyti

zvaigzdutes uzdejo ant p.e.d.a.s.

Atsakyti