Gavau batus. Siunčiu atgal. Nepatogūs ir per dideli.
tai maniskis irgi ne siaip vazas vartydavo..o lapus beskabydamas...Tavo gal vazos sunkiuos...
nu vazos kaip vazos, nei sunkios, nei lengvos. maniske labai elegantiskai lapus kramto neskabo, netraukia, pritupia sone ir kramsnoja tiesiog tai kaip ten isversi tfuu tfuu, buna vazas prie kompo palieku, nera buve, kad isverstu.
Savaite, Frofesore, įmeskit dą nuorodą ant to būkčium hoteliaus eleon. Ačių
bukcium jau ir pavadinima reiktu ismokt vis tik antras sezonas
Vielen Dank!
Tere, kazkodel ir man taip susirode, kad jie bus gremezdiski.
Sampe ir sushi...is maximos.
Orage, kaip briedis???
As jau namie. Siandien anksti.
Jei gyvencau 100 metu, tureciau dar tiek, kiek pragyvenau. Nemazai. Nors laikas labai greitas. Sveikinimai garbingai sukaktuvininkei.
Jie ne tiek gremėzdiški, kiek dydžio neatitinka. Ten ne 39, kaip parašyta, bet minimum 40,5. Ir šiaip, nepatogūs.
Sampe ir sushi...is maximos.
Orage, kaip briedis???
As jau namie. Siandien anksti.
Jei gyvencau 100 metu, tureciau dar tiek, kiek pragyvenau. Nemazai. Nors laikas labai greitas. Sveikinimai garbingai sukaktuvininkei.
Ačiū, jau geriau. Gavo vaistų, tikiuosi pranesiom. Vakare jau bandė pagalį tampyt
Sutikai tuos mokymus vest, Majuška?
Sutikau. Tai bus kaip ir pradzia. Ziuresiu ar patiks ar tiks ir ar noreciau laikas nuo lsiko tai daryti
Orage, vis norejau paklaust, kaip tavo kudikiui tie ratai, ant kuriu atsistojus reik vazinet (uzkrito pavadinimas), kur labai svajojo ir pinigus taupe?
Riedis? Puikiai. Jau buvo išsitraukęs ir šiemet.
Labas rytas.
Kaip susitarusios pas odontologus, man vakar reikėjo, bet atšaukė, nes susirgo, kitai savaitei perkėlė.
Oras pas mus gražus. Pagaliau penktadienis, bus galima kokį kokteiliuką susimakaluot vakare.
Maja, varai kaip bitelė, sėkmės tau kursuose, kaip ten sekasi, ar geri mokiniai?
Varau varau 😂. Mokines paklusnios, bet akys pilnos baimes, kad nieko nemoka
Orage, o kas yra briedziui? Kokia diagnoze?
Orage, o kas yra briedziui? Kokia diagnoze?
Kol kas dar tikslios nėra. Kažkas su virškinimu. Viduriavo gal pora sav. Išbandžiau viską ką žinojau. Bet vakar matyt kažką skaudėt pradėjo. Vetas sako, kad sudirgintas žarnynas. Jei pasiteisins jo diagnozė, tai bus baikė. Aš bijojau kad pernykštė skrandžio istorija nepasikartotų.