Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jo, vat močiutės mūsų ilgaamžės. Aną karta mama sakė, ai, kiek čia man liko. Sakau, jeigu gyvensi kaip močiutė, tai tau dar minimum 20 metų liko  :D O, senolė stipresnės sveikatos nei mano močiutė buvo 100 sulaukusi. Visiškai šviesaus proto, tik fizinių jėgų mažiau. Bet, dar ir pati viena porą dienų pabūna, be priežiūros. 

Jo, Evuxienė, pritariu. Rodykis. 

Atsakyti

Terreza, tu naujokė ar ką kačių auginime? Nežinai, kad vazos griūna? 

Kai pas mane yra gėlių, tai vaza visada eina kartu su manimi. Visur nešiojuos. Nes, nėra saugios vietos. 

O, jeigu kur ir sugalvoju pastatyti, tai apstatau, apkraunu aplink, kad tik būtų kaip įmanoma sunkiau katėms prieiti. Bet, ir tai sugeba išversti... Maniškės labai mėgsta gerti vandenį iš jų. Ypač juodukė. 

Atsakyti

Kai pas mane yra gėlių, tai vaza visada eina kartu su manimi. Visur nešiojuos. Nes, nėra saugios vietos. 

O, jeigu kur ir sugalvoju pastatyti, tai apstatau, apkraunu aplink, kad tik būtų kaip įmanoma sunkiau katėms prieiti. Bet, ir tai sugeba išversti... Maniškės labai mėgsta gerti vandenį iš jų. Ypač juodukė. 

Žinok maniškės nieko nėra išvertę. Geria iš indelio arba iš balos balkone.

Atsakyti

Tai tau labai gerai. Super. 

Maniskiai arba is krano, arba is vazu, ar siaip puodeliu su vandeniu. 

Atsakyti

NE TIK VAZOS. PAS MANE IR EGLUTE GRIUDAVO :D

Atsakyti

Velkommen til Norge  :rolleyes: 

:lietuva:  :wub:  :cray:​ 

Atsakyti

NE TIK VAZOS. PAS MANE IR EGLUTE GRIUDAVO :D

Aš eglutės net nestačiau  :D 

Velkommen til Norge  :rolleyes:

:lietuva:  :wub:  :cray:​ 

Neverk.

Čia tu verki, ar aš verkiu?

Atsakyti

nu va dabar mastau :hmm:  10 metu katei, nera vazos isvertus :) lapus, kad nukramto, tai cia jau norma :D nu jai skanu :D

vat sunis myliu irgi, bet kategoriskai nenoriu, nes jokiais vyro ir vaiko pazadais netikiu, kad "oj, tau tikrai nereiks, vedziosim mes". aha, jau net vizija matau, kaip Frofesore sesta ryto, prie -15 suni vedzioja :D ne ne ne :D

o as siandien gavau dovanu tiesinimo fena/sukas  :yahoo: nelabai suprantu, kodel as ju pati anksciau nenusipirkau :D efektas beveik tolygus dziovinimui fenu+ plauku tiesintuvas  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 29 kovo 2019 - 17:03

Aš eglutės net nestačiau  :D

Neverk.

Čia tu verki, ar aš verkiu?

Nežliumbiu, išėjau iš oro uosto ir radau savo bambeklį, ot siurprizą ištaisė  :D​ 

Atsakyti

nu va dabar mastau :hmm:  10 metu katei, nera vazos isvertus :) lapus, kad nukramto, tai cia jau norma :D nu jai skanu :D

tai maniskis irgi ne siaip vazas vartydavo..o lapus beskabydamas...Tavo gal vazos sunkiuos...

Atsakyti

Savaite, Frofesore, įmeskit dą nuorodą ant to būkčium hoteliaus eleon. Ačių

Atsakyti

Savaite, Frofesore, įmeskit dą nuorodą ant to būkčium hoteliaus eleon. Ačių

http://comedyportal....2Zk2__oVkNJDS1k

Atsakyti