Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Pasigirsiu. Mano aa mociutes sesuo svencia 100 metu  :birthday2:  :bigsmile: 

Ryt kepsiu kiausini avokade. Jetau kaip skaniai atrodo :essen:​ 

Ar pavyko? 

Supratau, kokie kiausiniai su akimis. Megstu skystus kiausinius, ypac su juoda duona. 

Bet, uzvis man skaniausi poached egg, nezinau kaip lietuviskai. Gal geriausias atitikmuo Benedikto kiausiniai. Mano vyras juos fantastiskus gamina!

Si karta as mokytoja

Saunuole! 

Labas rytas, šuo prikėlė į lauką prašydamas  :cry2:  daba pats sau parpia, o aš einu antro kavos darytis  :wacko:​ 

Va, tokie ir malonumai suni auginti. Sunis myliu, bet jau vien del to, nenoreciau tureti. 

Atsakyti

Kaip jautiesi?

Žiūrint apie ką klausi  :hmm:  Biškį liūdesiukas, kaip visada iš Lietuvos išvykstant. Jei dėl sveikatos, tai būna ir geriau. Bet ne taip blogai, kad atidėti kelionę, išgyvensiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Kas cia tokia saunuole tik dabar akis atlupo? Suo supratlyvas, zino, kad kol miegam, ne cipt, ne pipt negali but. Atsiprausiu ir eisim pusrytpieciaut prie namu i kafeinica.
Atsakyti

Kas cia tokia saunuole tik dabar akis atlupo? Suo supratlyvas, zino, kad kol miegam, ne cipt, ne pipt negali but. Atsiprausiu ir eisim pusrytpieciaut prie namu i kafeinica.

Buožė.  :D​ 

Atsakyti

man irgi rytinis šunų vedimas laukan būdavo tragedija, pamenu vasara,  6-7 ryto, ir tėvų raginimai evuxieeeene, vesk šunį :oh: brr prisiminus :mad2:

linamog nu tu buože, buože :lol:​ 

tiesa vakaar kirpykloje praleidau beveik 5 valandas, užsimaniau pasišveisinti plaukus pavasariui, nu tai ką nuiminėjo splava, paskui tonavo, tai kai pamačiau tokią pusiau apelsininę galvą, sakau neee chebryte niekur aš iš čia neisiu, kol daugmaž į žmogų pavirsiu, tai po kirpyklos su čiukuosena virtau tiesiai į lovą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 29 kovo 2019 - 14:27

o bent padare taip kaip norejai? 5 val. wow  :blink:  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

o bent padare taip kaip norejai? 5 val. wow  :blink:  :unsure:  :D​ 

nu jo daug maž :P 

Atsakyti

Limca, oho, kokie ilgaamziai pas tave giminej! O sveikata/protas kaip, viskas ok? brandus amzius, labai.

Atsakyti

mano vyro močiutė gegužę švęs 99 metus, mano močiutė 89 metus, smagu kai tokių ilgaamžių dar turim :)​ 

Atsakyti

Limc, ilgaamžės moterys tavo giminėje - ir tu ilgai gyvensi :mirksiukas: Aš irgi po manikiūrų, pedikiūrų sėdžiu. O kas namus tvarkys? :sleep:

Atsakyti

Pasigirsiu. Mano aa mociutes sesuo svencia 100 metu  :birthday2:  :bigsmile:

Va, tokie ir malonumai suni auginti. Sunis myliu, bet jau vien del to, nenoreciau tureti. 

Sveikinimai senolei  :4u: 

Sakai geriau, kai katė vazą ryte ant galvos išverčia? :D 

nu jo daug maž :P

Nuoru pamatyt.  :ax:​ 

Atsakyti

Jo, Evuksien, rodykis, įvertinsim ar ne be reikalo tiek valandų praleidai kirpykloj. :hmm:  :ax:​  

Atsakyti