Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labai mėgstu aštriai valgyt. Nu tikrai. Ir LT imu su dviem arba trim “čilliukais” pažymėtus patiekalus.

Nu bet čia! Va čia tai sužinojau kas yra aštru iš tikrųjų. Čiliukų gabalai sriuboj plaukioja 😀 pavalgius galiu ugnim spjaudytis kaip tas slibinas 😀

ir tai dar, pasak jų yra sueuropintas  “mild” variantas. 

Pietų metas. 

Einu paverkti į kamputį  :cray:   mano mylimiausia sriuba, ir visada prasaunprasaune turistinio varianto  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Sveikos, esu finiso tiesiojoj su vienu projektu, tai sia savaite namus pasiekiu vos pries vidurnakti. Ryte du kiausai, pries miega graikisko jogurto indelis. Tarpuose vanduo. Kavos tik vienas nususes puodukas. Vienzo, uzimtos smegenys pati geriausia dieta. 

Atsakyti

Būsi kaip nendrelė.

Atsakyti

Sveikos, esu finiso tiesiojoj su vienu projektu, tai sia savaite namus pasiekiu vos pries vidurnakti. Ryte du kiausai, pries miega graikisko jogurto indelis. Tarpuose vanduo. Kavos tik vienas nususes puodukas. Vienzo, uzimtos smegenys pati geriausia dieta. 

OMG, taigi sveikata pareis tik su tiek.  :unsure:  Nejuokauk.

Nelabas rytas. Laukiu 9, varau pas vetą su briedžiu. Darbai girdžiu net per 20 km atstumą, kaip klykia ant stalo palikti. Pliacpliacpliac nesikeikus.  :B 

Atsakyti

Sūnų vežu pas odontologę, protas auga, reik šviesti, mažoji užpavydėjo, nori ir pas dantistę, juk saldainių tai daug valgė 😂🤣😁

Atsakyti

Labas rytas,

Ir as pas odontologe vaziuoju- burnos higienai. 

Atsakyti

Labas rytas. 

Kaip susitarusios pas odontologus, man vakar reikėjo, bet atšaukė, nes susirgo, kitai savaitei perkėlė.

Oras pas mus gražus. Pagaliau penktadienis, bus galima kokį kokteiliuką susimakaluot vakare.  :nail:

Maja, varai kaip bitelė, sėkmės tau kursuose, kaip ten sekasi, ar geri mokiniai?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

As baigiu manikurintis, tuoj varysiu namo. Savaitgalis prasideda!

Atsakyti

As baigiu manikurintis, tuoj varysiu namo. Savaitgalis prasideda!

ir dar tu pyksti, kad tau dirbt reikia- sedi, manikiurinasi jinai darbe! :D tinginio pantis :lol:

ainu antro puodo kavos, uzsikabinau ziuret Air crash investigation, vakar iki isnaktu ziurejau, siryt vos nubudus vel isijungiau :D

Atsakyti

Jo. Ir man dar uz tai pinihus moka.

Ir ne, alga imti man negeda. :D

Atsakyti

O aš jau oro uoste sėdžiu. Ilga diena mano  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O aš jau oro uoste sėdžiu. Ilga diena mano  :rolleyes:​ 

Kaip jautiesi?

Atsakyti