Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ryt kepsiu kiausini avokade. Jetau kaip skaniai atrodo :essen:​ 

Atsakyti

Ryt kepsiu kiausini avokade. Jetau kaip skaniai atrodo :essen:​ 

Lb skaniai atrodo. Ryt irgi norec, bet nebus kada. Nuo 8 iki 11 turiu savo darbus nudirbti. Tada susikraunu manatkes ir varau i kursus. Atidirbu. Namo. Sestadieni ryte vel atidirbu darbe, paskui priduodu produkcija ir vel i kursus. Jauc sestadieni tekilos noresis  :B​ 

Atsakyti

Ka mokaisi Maja? Ar tu mokytoja?

Atsakyti

Labdien,

Jau kūdinamės. Pliac kaip nenorisi...  :B  Žiauriai reik, bet nYkaip. Net pagalvot apie tao jėgų nėr.

Ladynew, labai tave suprantu. Aš galėčiau iš vis bulkutėm ir blynais maitintis. Nuo baltyminės dietos mano skrandis su manim susipyksta. Tai vis tempiu. Nors pagal turimą mitybos planą, būdavo ir baltyminių batonėlių ir baltymų kokteiliukai, tai tikrai tą saldumynų poreikį sutvarkydavo. Beje, ten būdavo ir vaisiai. Kasdien. Ryte labiau baltyminis maistas, vakare angliavandeniai. Pvz grikių košė su kefyru ar orkaitėj kepta bulvė su kefyru. Laikykis, mes su tavim  :4u:

Oi, aš tokia pati. Galėčiau, tai ryčiau torčiukus pyragaičiais užsikąsdama. Bet... pro duris irgi netilpčiau.

Atsakyti

vies baltymai, manau. Per daug. Buvo man kakada. Buvau metus m ir aktyviai perus prie uvies.  Buvau ierta, kol supratau. Dar ir pas kosmetologvaikiojau kakiek laiko veltui.

as ir Lietuvoj labai daznai valgau zuvi, kaip minimum 3 kartus savaitej. Man skaniau nei mesa. Ir nieko, o cia va....

Linkus kaltint juros gerybes, nes ju vat cia tai daaaag. Bet as taip jas megstu, kad geriau spuoguota vaiksciosiu, nei atsisakysiu :D

Na, tada kakas tau siuna uuomin gal jau laikas grti namo  :rolleyes:​ 

pasiilgau jau savo namu.

Blueta, kas yra kiausiniu keptos "akys"? 

kepti kiausai, kai baltymas iskepes, o trynys paliekamas skystas. Va as taip megstu, ypac su dar kokia rukyta lasisa.

cymera_20131023_093610.jpg

labryt.

Atsakyti

Ka mokaisi Maja? Ar tu mokytoja?

Si karta as mokytoja

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Man visada vietoj baliono norisi pasirinkti Lt veliava :D

Atsakyti

Oi, taip pacitavai, Blueta, net ėjau tikrinti, negi su tiek klaidų parašiau  :D 

Labas rytas  :lietuva:​ 

Atsakyti

Labas rytas, šuo prikėlė į lauką prašydamas  :cry2:  daba pats sau parpia, o aš einu antro kavos darytis  :wacko:​ 

Atsakyti

Oi, taip pacitavai, Blueta, net ėjau tikrinti, negi su tiek klaidų parašiau  :D

Labas rytas  :lietuva: 

Neįsivaizduoju kaip čia man taip pavyko. Persiprašau .

Atsakyti

Labai mėgstu aštriai valgyt. Nu tikrai. Ir LT imu su dviem arba trim “čilliukais” pažymėtus patiekalus.

Nu bet čia! Va čia tai sužinojau kas yra aštru iš tikrųjų. Čiliukų gabalai sriuboj plaukioja 😀 pavalgius galiu ugnim spjaudytis kaip tas slibinas 😀

ir tai dar, pasak jų yra sueuropintas  “mild” variantas. 

Pietų metas. 

Pridėta:

Atsakyti

Sutikai tuos mokymus vest, Majuška?

Atsakyti