Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Blueta, kas yra kiausiniu keptos "akys"? 

manau, kad sitai

Priedas  P6110311.JPG   122,9KB   0 Parsiųsta kartų

as irgi sitaip labai megstu, issikepu minksta ir tada tryni paleidus su duona dazau, niam niam :)

bet tai kaip tau cia sunkiai ladynew :huh2:  nu man va irgi ketvirta diena, nu sakau, saldytuva atidarius buna lomkes, kad norisi lasinius ar kumpi uostyt, bet ikvepiu, iskvepiu ir uzdarau saldytuvo duris :D siandien tai isvis sakyciau labai soti jauciuosi ir jokiu lomkiu- per visa diena suvalgiau 2kiausus su pomidoru, gabaliukas kalaktuko krutineles su sparaginem virtom, svieziu darzoviu salotos su feta . porcijas, zinoma, sumazinau, bet matyt skrandis jau apsitraukes, kazkaip uztenka. vandens stengiuosi periodiskai po stikline isgerti. man pliusas, kad as saldumynu ir taip nemegstu, tai ant sito bent lomkiu nera :D laikykis :4u:  tokia jau musu, pilnejanciu, dalia :)

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 28, 19:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Limcamca" data-cid="72397870" data-time="1553784277">
<div>
<p>Blueta, kas yra kiausiniu keptos "akys"? </p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>manau, kad sitai</p>
<p>Priedas  P6110311.JPG   122,9KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>as irgi sitaip labai megstu, issikepu minksta ir tada tryni paleidus su duona dazau, niam niam smile.gif</p>
<p> </p>
<p>bet tai kaip tau cia sunkiai ladynew huh.gif  nu man va irgi ketvirta diena, nu sakau, saldytuva atidarius buna lomkes, kad norisi lasinius ar kumpi uostyt, bet ikvepiu, iskvepiu ir uzdarau saldytuvo duris biggrin.gif siandien tai isvis sakyciau labai soti jauciuosi ir jokiu lomkiu- per visa diena suvalgiau 2kiausus su pomidoru, gabaliukas kalaktuko krutineles su sparaginem virtom, svieziu darzoviu salotos su feta . porcijas, zinoma, sumazinau, bet matyt skrandis jau apsitraukes, kazkaip uztenka. vandens stengiuosi periodiskai po stikline isgerti. man pliusas, kad as saldumynu ir taip nemegstu, tai ant sito bent lomkiu nera biggrin.gif laikykis 4u.gif  tokia jau musu, pilnejanciu, dalia smile.gif</p>

Bl, a galit nakčiai nekelt😈
Atsakyti

Bl, a galit nakčiai nekelt😈

kaip sakai? dar ikelt? ok, galiu :D

Priedas  2014-05-14 14.48.23.jpg   84,3KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  bandeleje-keptas-kiausinis.jpg   26,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0217-632x370.jpg   77,13KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMGP8052.jpg   107,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Su tiek duonelės tai ir man skanu, o pliko kiaušinio kiek gi galima valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 28, 20:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72398114" data-time="1553798385">
<div>
<p>Bl, a galit nakčiai nekelt😈</p>
</div>
</blockquote>
<p>kaip sakai? dar ikelt? ok, galiu biggrin.gif</p>
<p>Priedas  2014-05-14 14.48.23.jpg   84,3KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Priedas  bandeleje-keptas-kiausinis.jpg   26,26KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Priedas  IMG_0217-632x370.jpg   77,13KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Priedas  IMGP8052.jpg   107,26KB   0 Parsiųsta kartų</p>

Ačiū, skysti kiaušai mane vemt varo 🤧
Atsakyti

Su tiek duonelės tai ir man skanu, o pliko kiaušinio kiek gi galima valgyt.

as tai paprikoj dar kepu, cukinijoje, oj, cia gi nebutina su duona. ir pasigamina viens du, ir skanu. avokada sakei megsti, tai va pirmoj foto avokade keptas. imusi kiausini, i ikaitinta orkaite, kelios min ir vuolia. nu gi daug tu variaciju su kiausiniu gali buti. as tai ypatingai juos megstu, tai galiu kasdien nors ir po 10 valgyt :D

Atsakyti

Labdien,

Jau kūdinamės. Pliac kaip nenorisi...  :B  Žiauriai reik, bet nYkaip. Net pagalvot apie tao jėgų nėr.

Ladynew, labai tave suprantu. Aš galėčiau iš vis bulkutėm ir blynais maitintis. Nuo baltyminės dietos mano skrandis su manim susipyksta. Tai vis tempiu. Nors pagal turimą mitybos planą, būdavo ir baltyminių batonėlių ir baltymų kokteiliukai, tai tikrai tą saldumynų poreikį sutvarkydavo. Beje, ten būdavo ir vaisiai. Kasdien. Ryte labiau baltyminis maistas, vakare angliavandeniai. Pvz grikių košė su kefyru ar orkaitėj kepta bulvė su kefyru. Laikykis, mes su tavim  :4u: 

Saules kremai ir pati saule laisvai gali isprovokuot tuos giluminius spuogus

Tai fidelis pulsas reiskia dideli apatini kraujospudi.

Tikrai ne.

O dabar pasiguosiu, pliac antra savaitė kažkokia papiktinta pilnatis. Dar šuo viduriuoja. Nu ir ką, grįžtu namo po mokyklos susirinkimo,  šuo čiut ne į glėbį puola visas susisukęs. Skauda kažką. Suleidau nošpą, ryt reiks vetui skambint  :oh: 

Atsakyti

Ačiū, skysti kiaušai mane vemt varo 🤧

patys skaniausi skysti :essen: as net kai verdu stengiuosi isvirt, kad butu skystesni, dievinu skysta tryni, niam niam :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 )
as tai paprikoj dar kepu, cukinijoje, oj, cia gi nebutina su duona. ir pasigamina viens du, ir skanu. avokada sakei megsti, tai va pirmoj foto avokade keptas. imusi kiausini, i ikaitinta orkaite, kelios min ir vuolia. nu gi daug tu variaciju su kiausiniu gali buti. as tai ypatingai juos megstu, tai galiu kasdien nors ir po 10 valgyt biggrin.gif
</p>

Na, du per dieną jau man užtenka. Avokade pabandysiu, ačiū

QUOTE(Oragė @ 2019 03 28, 21:07)
<p>Labdien,</p><p></p><p>Jau kūdinamės. Pliac kaip nenorisi...  cool.gif  Žiauriai reik, bet nYkaip. Net pagalvot apie tao jėgų nėr.</p><p></p><p>Ladynew, labai tave suprantu. Aš galėčiau iš vis bulkutėm ir blynais maitintis. Nuo baltyminės dietos mano skrandis su manim susipyksta. Tai vis tempiu. Nors pagal turimą mitybos planą, būdavo ir baltyminių batonėlių ir baltymų kokteiliukai, tai tikrai tą saldumynų poreikį sutvarkydavo. Beje, ten būdavo ir vaisiai. Kasdien. Ryte labiau baltyminis maistas, vakare angliavandeniai. Pvz grikių košė su kefyru ar orkaitėj kepta bulvė su kefyru. Laikykis, mes su tavim  4u.gif 
>O dabar pasiguosiu, pliac antra savaitė kažkokia papiktinta pilnatis. Dar šuo viduriuoja. Nu ir ką, grįžtu namo po mokyklos susirinkimo,  šuo čiut ne į glėbį puola visas susisukęs. Skauda kažką. Suleidau nošpą, ryt reiks vetui skambint  doh.gif </p>

Va, būtent, mano skrandžiui irgi nepatinka labai. Jau po dienos šleikštulys.
Oi, tokia dieta būtų tobula, jei bulves su kefyru galėčiau šveist ir vaisius.
Užjaučiu. Gal bent susirinkime nieko blogo nepasakė?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 28, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72398144" data-time="1553800010"><div><p>Ačiū, skysti kiaušai mane vemt varo 🤧</p></div></blockquote><p>patys skaniausi skysti essen.gif as net kai verdu stengiuosi isvirt, kad butu skystesni, dievinu skysta tryni, niam niam rolleyes.gif
</p>

🤢
Atsakyti

Na, du per dieną jau man užtenka. Avokade pabandysiu, ačiū Va, būtent, mano skrandžiui irgi nepatinka labai. Jau po dienos šleikštulys. Oi, tokia dieta būtų tobula, jei bulves su kefyru galėčiau šveist ir vaisius. Užjaučiu. Gal bent susirinkime nieko blogo nepasakė?
Bulvę. 1 vnt. Vidutinio dydžio. Su stikline kefyro. Tą dieną, kai būdavo bulvė, vakarienę valgydavau kaip saldainį, pirštus nulaižydama.  :D  Ai, susirinkimas ok. Mergaitės geros, bernai... nu... aktyvūs.  :B "Skaitau" normalEi. Sveiki tie mūsų bernai  :B  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 28 kovo 2019 - 21:31
QUOTE(Oragė @ 2019 03 28, 20:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72398158" data-time="1553800817"><div><p>Na, du per dieną jau man užtenka. Avokade pabandysiu, ačiū

Va, būtent, mano skrandžiui irgi nepatinka labai. Jau po dienos šleikštulys.
Oi, tokia dieta būtų tobula, jei bulves su kefyru galėčiau šveist ir vaisius.
Užjaučiu. Gal bent susirinkime nieko blogo nepasakė?</p></div></blockquote><p></p><p>Bulvę. 1. Su stikline kefyro. Tą dieną, kai būdavo bulvė, vakarienę valgydavau kaip saldainį, pirštus nulaižydama.  biggrin.gif </p><p></p><p>Ai, susirinkimas ok. Mergaitės geros, bernai... nu... aktyvūs.  cool.gif "Skaitau" normalEi. Sveiki tie mūsų bernai  cool.gif  biggrin.gif​ </p>

Nu taip ir turi būti, o ką norėtum, kad nuvepę būtų, mergom neįdomūs🤣
Atsakyti