Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nematei, bevalė aš, o maistas ir vynas man didžiausi malonumai. Avokadą ačiū, kad priminei, mėgstu.

Bla bla bla. Pati pasirenki, būti bevale ar valinga.

Ir jei sakau, kad ne tokių mačiau, tai patikėk, kad taip ir yra. Official neleis meluot.

Atsakyti

Nori pasakyti Official sukudinai? :blink:  :blink:​  Kad ana ir taip kuda  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(ladynew @ 2019 03 28, 16:23)
Miltai, bulvės, desertai. Suprantu, kad riboti, bet ir blyneliųkartais ir kugelio ir makaronų, bananų ir pan.
Pavzdžiui, jei ne dieta, šnd būčiau valgiusi ryte tuos pačius grikius, darbe du saldainius su kava, tada darbe pietums vieną cepeliną su varške ir vaisių sriubos. Namie kokį kotletą su bulvėm. Vakare varškės apkepo ar panašiai

Is viso sito meniu tik bulviu kose su kotletu valgau.
O visu kitu dalyku gali nebut.
Ir reikia suprasti ,kad lietuviska virtuve tai labai nesveikas maistas.
O alyvuoges reikia veztis cemodane is atostogu , nes ka cia parduoda tai neaisku kas per objektas , palyginus su tikrom alyvuogem is ukiu.
Taigi gali valgyt visokius pastetus ,pomidoru sriuba su parmezanu ,darzoviu apkepus.
Bet cia jau reikia su visam nutolt nuo tautines virtuves.
Pav siandien pas mus - pusryciai rugstyniu sriuba su kiausiniais , pietums zuvies kotletai su barkekiu padazu ir zaliom salotom su zaliais zirneliais.Vo is avokado galima pasidaryt pikantiskas salotas su chili pipirais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 kovo 2019 - 17:57
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 17:55)
Is viso sito meniu tik bulviu kose su kotletu valgau.
O visu kitu dalyku gali nebut.
Ir reikia suprasti ,kad lietuviska virtuve tai labai nesveikas maistas.
O alyvuoges reikia veztis cemodane is atostogu , nes ka cia parduoda tai neaisku kas per objektas , palyginus su tikrom alyvuogem is ukiu.
Taigi gali valgyt visokius pastetus ,pomidoru sriuba su parmezanu ,darzoviu apkepus.
Bet cia jau reikia su visam nutolt nuo tautines virtuves.
Pav siandien pas mus - pusryciai rugstyniu sriuba su kiausiniais , pietums zuvies kotletai su barkekiu padazu ir zaliom salotom su zaliais zirneliais.

Man tai grauduma ir liudesys. Be to, aš nemėgstu gaminti, tai man sunku, kai viską reikia pasidaryti negaliu nusipirkti. Užvakar vakare viriau šeimai pienišką sriubą su miltų kiaušinių leistinukais. Už bliūdą jos su batonu ir sviedtu gyvybę galėjau atiduot
Papildyta:
Avokado salotų receptą, prašššau
Atsakyti
Jezus nemaniau ,kad dar kas tokius patiekalus valgo.
Siaubas.
Nelabai jie ir seimai geri .
O avokado salotos tai dabau labai paprastai , avokadas , buna pirkt tokie marinuoti jalapos pipirai zali tokie stiklainiuose. supjaustai raudonu svogunu ,uzpili jalapos pipiru marinatu.
Virti kiausiniai , zalios salotos .
na viska sumaisai , jalpas ,nuvarvintus svogunus ,avokada , kiausini su kokiu skaidriu dresingu , galima irhttp://shop.eastanbul.lt/parduotuve/maisto-produktai/marinuoti-konservuoti-produktai/darm/baktat-marinuoti-jalapeno-pipirai-smulk-2/ is pardes.
http://shop.eastanbu...ipirai-smulk-2/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 kovo 2019 - 18:14

neturiu alergijos zuviai. Bet va tie kylantys vidiniai skaudus pispuogiai smakro srity kaip pas paaugle tai uzknisa. Ir bandau rast ka "apkaltint" :D

pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias  :hmm:

Saules kremai ir pati saule laisvai gali isprovokuot tuos giluminius spuogus

man ne kraujospūdis, man pulsas didelis

Tai fidelis pulsas reiskia dideli apatini kraujospudi.

Atsakyti
QUOTE(ladynew @ 2019 03 28, 17:02)
Man tai grauduma ir liudesys. Be to, aš nemėgstu gaminti, tai man sunku, kai viską reikia pasidaryti  negaliu nusipirkti. Užvakar vakare viriau šeimai pienišką sriubą su miltų kiaušinių leistinukais. Už bliūdą jos su batonu ir sviedtu gyvybę galėjau atiduot
Papildyta:
Avokado salotų receptą, prašššau

Močiutė tokią sriubą zacirką vadindavo, kaip skanu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 28, 17:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Blueta" data-cid="72397808" data-time="1553780726"><div><p>neturiu alergijos zuviai. Bet va tie kylantys vidiniai skaudus pispuogiai smakro srity kaip pas paaugle tai uzknisa. Ir bandau rast ka "apkaltint" biggrin.gif</p><p>pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias  hmm.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Saules kremai ir pati saule laisvai gali isprovokuot tuos giluminius spuogus</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72397810" data-time="1553780802"><div><p>man ne kraujospūdis, man pulsas didelis</p></div></blockquote><p>Tai fidelis pulsas reiskia dideli apatini kraujospudi.</p>

Gaile, bet jis normalus, taip kaip jį sumažinti tą pulsą?
Atsakyti

Nu melstis, gi sakau :D

Atsakyti

Gandrai parskrido

Atsakyti

Vakar atejo mano persikiniai  kedai, gerai, kad 38,5 uzsisakiau, jau buvau  38 isimetusi i krepseli, paskutiniu momentu susiprotejau, garantuotai  tektu grazinti. Jie pamazinti truputi. Patinka, kai yra pusiniai dydziai.

Truputi nuotaika subjuro siandien, bet nieko, prarviomsia... by tik sveikatos butu visiems artimiesiems, o visa kita niekai, nors kiek nemalonu. As apie algu kelima. Ai.  Virskinu info, jau trupiuti atlego....

Kokius pirkai? Aš saviškių dar nepasiėmiau, savaitgalį tik galėsiu pasiimt, nesulaukiu.  :D​ 

Atsakyti

Aš per savo dietas praleidau. Gal naujuose namuose jau?

Deja dar ne :)  dirbu tuo klausimu 😥

Atsakyti

Nori pasakyti Official sukudinai? :blink:  :blink:​  Kad ana ir taip kuda  :unsure:

Oi ne. Ji tiesiog žino tos mergaitės, kurią turiu omeny, kelią.

Atsakyti