Jei tik nesi persivardinus Sėlija ar Virga, tai labai prašom.
Gal galetumete palikti mane ramybeje, maloningoji? As esu tikru niku cia.
aa, apie "atkista sikna" dar bajeri parasysiu. Atsimenu, vyro pusbrolis pasakojo, sako,vejos pjovimui emiau bachuriuka samdyt, bo bliam, kol nusipjaunu ta savo gazona ( apie 18 aru pjaunamo ploto), eini eini pasilenkes 4-5 valandas paskui ta zoliapjove, tai kai baigi jau nei neissitiesi, taip ir aini "sikna atkises", jau nei to atsaldyto alaus nenori...
Tiek juokiaus tada. Dabar Fate primine.
Busbroliui, irgi, okolo 50
Tai dek ta nuotrauka su kopustais savo,nes jau nuo Teres sampes prisigeriau,tu bent uzkasti duotum.
Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.
Pritušinau (taip gražiau skamba, nei pritroškinau) puodą kopūstų su šonkauliukais. Dzieve kaip skanu. Ryt sriubą tik reiks išsivirt. Ai ir dar dirbt sėst. Va nuo to tai bišk bloga.
Vo čia niam. Tik šonkauliukų rūkytų vis neprisiruošiu turgun nuvažiuot, bet su medžiotojų dešrelėm irgi skanu
Mes vakar išbandėm BIGe naujai atsidariusius sushius. Šian variau pakartot porcijos su filadelfijos sūriu ir agurkais.
Sveikos, valausi kojas ir aš. Ir birkenštoksus prie durų paliksiu.
AA, kokia nuostabi tavo žvėrė.
Madam, už tušintus kopūsčiukus inkstą atiduočiau.
Niekaip neišeina pasidaryt normalios išeiginės per savaitgalį. Vakar po miestą tabalavom, šiandien trobą tvarkyti reikėjo