Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jei tik nesi persivardinus Sėlija ar Virga, tai labai prašom. :4u:​ 

Gal galetumete palikti mane ramybeje, maloningoji? As esu tikru niku cia. :wub:​ 

Atsakyti

Net seilė nutįso. Neatsimenu, kada tušintus kopūstus valgiau.

Nebūtum toli atvaryk sakyčiau, pridėsiu bliūdą, dar bulvių su lupyna prie to pačio. :)​ 

Atsakyti

Labai dažnai pagalvoju apie vieną narę iš Kauno, tik niko jos nepamenu, ji su trenksmais išėjo, Terezza, Off line gal jūs dar bendraujat? Ji turi dukrą ir antrą berniuką pasigimdė, sportavo. 

Atsakyti

Labai dažnai pagalvoju apie vieną narę iš Kauno, tik niko jos nepamenu, ji su trenksmais išėjo, Terezza, Off line gal jūs dar bendraujat? Ji turi dukrą ir antrą berniuką pasigimdė, sportavo. 

South.

Atsakyti

aa, apie "atkista sikna" dar bajeri parasysiu. Atsimenu, vyro pusbrolis pasakojo, sako,vejos pjovimui emiau bachuriuka samdyt, bo bliam, kol nusipjaunu ta savo gazona ( apie 18 aru pjaunamo ploto), eini eini pasilenkes 4-5 valandas paskui ta zoliapjove, tai kai baigi jau nei neissitiesi, taip ir aini "sikna atkises", jau nei to atsaldyto alaus nenori...

Tiek juokiaus tada. Dabar Fate primine.

Busbroliui, irgi, okolo 50 :D 

Atsakyti

South.

Taip, ji. 

Atsakyti

Tai dek ta nuotrauka su kopustais savo,nes jau nuo Teres sampes prisigeriau,tu bent uzkasti duotum.

Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.

Atsakyti

Pritušinau (taip gražiau skamba, nei pritroškinau) puodą kopūstų su šonkauliukais. Dzieve kaip skanu. Ryt sriubą tik reiks išsivirt. Ai ir dar dirbt sėst. Va nuo to tai bišk bloga.

Vo čia niam. Tik šonkauliukų rūkytų vis neprisiruošiu turgun nuvažiuot, bet su medžiotojų dešrelėm irgi skanu  :rolleyes:  

Mes vakar išbandėm BIGe naujai atsidariusius sushius. Šian variau pakartot porcijos su filadelfijos sūriu ir agurkais.

Atsakyti

Sveikos, valausi kojas ir aš. Ir birkenštoksus prie durų paliksiu. 

AA, kokia nuostabi tavo žvėrė. 

Madam, už tušintus kopūsčiukus inkstą atiduočiau.

Niekaip neišeina pasidaryt normalios išeiginės per savaitgalį.  :oh:​ Vakar po miestą tabalavom, šiandien trobą tvarkyti reikėjo

Atsakyti

Busbroliui, irgi, okolo 50 :D

apie kem tada buvo. Dieds apelsinka. bet su stuburu problemu turejo...vat ir tas siknos atsikisimas ilgai pasilenkus:D

Atsakyti

76b425b1a1d7b6c4ff43325b01a454ad140.JPG
Va gyvulys ,sistina

Acqua, bet ne siandien fotkinta. Please ne siandien....

Atsakyti

South.

O tai ar ji su trenksmais išėjo? Man rodos, išėjo ir neberašė ir tiek? Ar ne?

Atsakyti