Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(evuxiene @ 2019 03 28, 16:31)
tai turiu dabar kokį planą kaip maitintis ar šiaip tik kažko atsisakei hmm.gif​ </p>

Na, bandau klausyti patarimo ir kelias dienas valgyti daugiau baltyminį maistą, o paskui tikiuosi, kad užtektų riboti saldumynus, miltus, sportuoti
Atsakyti

Na, bandau klausyti patarimo ir kelias dienas valgyti daugiau baltyminį maistą, o paskui tikiuosi, kad užtektų riboti saldumynus, miltus, sportuoti

sakyčiau pamažu atsisakyk miltinių ir saldumynų, rytais valgyk angliavandenius, vakare baltymus :)​ 

Atsakyti

Blueta, kas yra kiausiniu keptos "akys"? 

Del baltymu, tai mano vyra beria kai daugiau savo sportiniu kokteiliu pageria. Ir tai, ranku virsu. 

Ladynew, man net gaila taves. 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 28, 16:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72397864" data-time="1553783773"><div><p>Na, bandau klausyti patarimo ir kelias dienas valgyti daugiau baltyminį maistą, o paskui tikiuosi, kad užtektų riboti saldumynus, miltus, sportuoti</p></div></blockquote><p>sakyčiau pamažu atsisakyk miltinių ir saldumynų, rytais valgyk angliavandenius, vakare baltymus smile.gif​ </p>

Visai atsisakyti? Nemanau, kad sugebėsiu

QUOTE(Limcamca @ 2019 03 28, 16:44)
Ladynew, man net gaila taves. </p>

Šiuo metu tai man pačiai savęs gaila, nes tikrai lomkės
Papildyta:
Jei jau labai atsibodau, drąsiai sakykit. Alta, o vat bus trys dienos kančios, tai gal ryt galiu vakare alyvuogių marinuotų, sūrio ir kokios duonelės, vyno balto, kąą?
Atsakyti

Ladynew, o tu kokiu hormoniniu preparatu nevartoji? Kontraceptiniu? Skydliauke sveika?

Gal tu hormonu disbalansas issaukia alki. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 28, 16:55)
<p>Ladynew, o tu kokiu hormoniniu preparatu nevartoji? Kontraceptiniu? Skydliauke sveika?</p><p>Gal tu hormonu disbalansas issaukia alki. </p>

Skydliaukė nesveika, geriu tiroksiną daug metų. Prieš keletą metų aš svėriau 73 maždaug, buvo pikas, anksčiau apie 68-70, tada dėl didžiulio streso per mėnesį numečiau iki 58, apie penketą metų laikėsi apie 60 ir buvo gerai, kartais prisilaikydavau, karyais nutrūkdavau, pastoviai sportuoju. Dabar kyla, išsigandau, kad grįšiu į buvusį svorį, labai to bijau
Atsakyti

Labas. Kažkokia nesąmonė. Kokia aš silpna, vakar bliaut pradėjau, kaip norėjau blynų ar bandelės. Laikausi, bet tikrai sunkiai

Lomkės. Normalu. Praeis.

Aš per 4d inteminent fasting turiu -1,3kg.

Tai nieko neberia nuo didesnio baltymu kiekio??? klausiau-tyla. Cia tik mane viena, pliam  :mad2:​   :cray:

Ne, neberia.

Bet tai, ką galima valgyti, man siaubingai neskanu, aš tiesiog kankinuosi. Šiandien net žiūrėti į mėsą, žuvį negaliu. Sšvalgiau du virtus kiaušus pietums tiesiog iš bėdos. Ką vakare, neįsivaizduoju

Sūris, varškė, daržovės. 

pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias  :hmm:

Labai gali būti, dažnai beria nuo apsauginių. 

Tada šakės, man lemta būti storai...aš tikėjausi, kad kažkas ten užsives ir bent jau kažkiek savo mėgstamų produktų galėsiu

Teisingai tikėjaisi. Miltinių ir cukraus reikia atsisakyti metant svorį. Kai jis normalizuosis, vėl galėsi valgyti viską, tik reikės kcal žiūrėt. Jei normos neviršysi, tai svoris neaugs. O dabar tau metimas, ir tai yra labai sunku psichologiškai.

Visai atsisakyti? Nemanau, kad sugebėsiu

Šiuo metu tai man pačiai savęs gaila, nes tikrai lomkės
Papildyta:
Jei jau labai atsibodau, drąsiai sakykit. Alta, o vat bus trys dienos kančios, tai gal ryt galiu vakare alyvuogių marinuotų, sūrio ir kokios duonelės, vyno balto, kąą?

Alyvuogių gali, sūrio gali. Duonelės ir vynelio ne.

Ir labai nepritariu Altai, sakančiai, kad gali pastos. Ne, ne ir dar kartą ne. Angliavandeniai neleidžia vykti ketozei (energijos gaminimui deginant riebalus), o tau dabar reikia būtent to. 

Tu jau tris dienas atlaikei. Jos būna pačios sunkiausios. Toliau pamažu lengvės, o po poros savaičių nieko saldaus jau nesinorės. Laikykis.

Jei nutrūksi, atsimink, kad viską turėsi pradėt iš naujo. Todėl geriau nereikia.

A, ir herbalife šokoladukus mesk velniop. Geriau grynų riešutų suvalgyk.

Jei labai nori saldaus, pasidaryk varškės desertą su saldikliu ir truputėliu šaldytų uogų. O dar geriau būtų nusipirkti baltyminių miltelių. Šokolado ar kokio kito mėgstamo skonio. Bus saldumo poreikis patenkitas be angliavandenių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 28 kovo 2019 - 17:25
Kad tas batonėlis daug baltymų ir nedaug kalorijų turi, kodėl blogai? Balto sauso vyno tikrai ne? Dviejų savaičių aš neatlaikysiu, manau be saldumynų ir kitų reikalų
Atsakyti

Mano mažoji visa laiminga su broliu važiuoja autobusu namo :D ir atrakciją susigalvojo  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 28, 17:35)
<p>Mano mažoji visa laiminga su broliu važiuoja autobusu namo biggrin.gif ir atrakciją susigalvojo  biggrin.gif​ </p>

Aš per savo dietas praleidau. Gal naujuose namuose jau?
Atsakyti

Kad tas batonėlis daug baltymų ir nedaug kalorijų turi, kodėl blogai? Balto sauso vyno tikrai ne? Dviejų savaičių aš neatlaikysiu, manau be saldumynų ir kitų reikalų

Atlaikysi, niekur nesidėsi. Ne tokių mačiau.

Batonėliuose papildomai daug š privaryta.

JOKIO ALKOHOLIO. Bet kai tu ne alkoholikė, tai čia bėdos tikrai nebus.

Avokadą megsti? Valgyk. Krevetes.

Atsimink vieną dalyką - jei nenori mėsos ar kiaušinio, tai reiškia, kad tu NESI ALKANA. Tai tik psichologinės lomkės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 28 kovo 2019 - 17:43
QUOTE(Terezza @ 2019 03 28, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72397907" data-time="1553787003"><div><p>Kad tas batonėlis daug baltymų ir nedaug kalorijų turi, kodėl blogai? Balto sauso vyno tikrai ne? Dviejų savaičių aš neatlaikysiu, manau be saldumynų ir kitų reikalų</p></div></blockquote><p></p><p>Atlaikysi, niekur nesidėsi. Ne tokių mačiau.</p><p>Batonėliuose papildomai daug š privaryta.</p><p>JOKIO ALKOHOLIO. Bet kai tu ne alkoholikė, tai čia bėdos tikrai nebus.</p><p>Avokadą megsti? Valgyk. Krevetes.</p>

Nematei, bevalė aš, o maistas ir vynas man didžiausi malonumai. Avokadą ačiū, kad priminei, mėgstu.
Atsakyti