Na, bandau klausyti patarimo ir kelias dienas valgyti daugiau baltyminį maistą, o paskui tikiuosi, kad užtektų riboti saldumynus, miltus, sportuoti
Na, bandau klausyti patarimo ir kelias dienas valgyti daugiau baltyminį maistą, o paskui tikiuosi, kad užtektų riboti saldumynus, miltus, sportuoti
sakyčiau pamažu atsisakyk miltinių ir saldumynų, rytais valgyk angliavandenius, vakare baltymus
Blueta, kas yra kiausiniu keptos "akys"?
Del baltymu, tai mano vyra beria kai daugiau savo sportiniu kokteiliu pageria. Ir tai, ranku virsu.
Ladynew, man net gaila taves.
Visai atsisakyti? Nemanau, kad sugebėsiu
Šiuo metu tai man pačiai savęs gaila, nes tikrai lomkės
Papildyta:
Jei jau labai atsibodau, drąsiai sakykit. Alta, o vat bus trys dienos kančios, tai gal ryt galiu vakare alyvuogių marinuotų, sūrio ir kokios duonelės, vyno balto, kąą?
Ladynew, o tu kokiu hormoniniu preparatu nevartoji? Kontraceptiniu? Skydliauke sveika?
Gal tu hormonu disbalansas issaukia alki.
Skydliaukė nesveika, geriu tiroksiną daug metų. Prieš keletą metų aš svėriau 73 maždaug, buvo pikas, anksčiau apie 68-70, tada dėl didžiulio streso per mėnesį numečiau iki 58, apie penketą metų laikėsi apie 60 ir buvo gerai, kartais prisilaikydavau, karyais nutrūkdavau, pastoviai sportuoju. Dabar kyla, išsigandau, kad grįšiu į buvusį svorį, labai to bijau
Labas. Kažkokia nesąmonė. Kokia aš silpna, vakar bliaut pradėjau, kaip norėjau blynų ar bandelės. Laikausi, bet tikrai sunkiai
Lomkės. Normalu. Praeis.
Aš per 4d inteminent fasting turiu -1,3kg.
Tai nieko neberia nuo didesnio baltymu kiekio??? klausiau-tyla. Cia tik mane viena, pliam
Ne, neberia.
Bet tai, ką galima valgyti, man siaubingai neskanu, aš tiesiog kankinuosi. Šiandien net žiūrėti į mėsą, žuvį negaliu. Sšvalgiau du virtus kiaušus pietums tiesiog iš bėdos. Ką vakare, neįsivaizduoju
Sūris, varškė, daržovės.
pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias
Labai gali būti, dažnai beria nuo apsauginių.
Tada šakės, man lemta būti storai...aš tikėjausi, kad kažkas ten užsives ir bent jau kažkiek savo mėgstamų produktų galėsiu
Teisingai tikėjaisi. Miltinių ir cukraus reikia atsisakyti metant svorį. Kai jis normalizuosis, vėl galėsi valgyti viską, tik reikės kcal žiūrėt. Jei normos neviršysi, tai svoris neaugs. O dabar tau metimas, ir tai yra labai sunku psichologiškai.
Visai atsisakyti? Nemanau, kad sugebėsiu
Šiuo metu tai man pačiai savęs gaila, nes tikrai lomkės
Papildyta:
Jei jau labai atsibodau, drąsiai sakykit. Alta, o vat bus trys dienos kančios, tai gal ryt galiu vakare alyvuogių marinuotų, sūrio ir kokios duonelės, vyno balto, kąą?
Alyvuogių gali, sūrio gali. Duonelės ir vynelio ne.
Ir labai nepritariu Altai, sakančiai, kad gali pastos. Ne, ne ir dar kartą ne. Angliavandeniai neleidžia vykti ketozei (energijos gaminimui deginant riebalus), o tau dabar reikia būtent to.
Tu jau tris dienas atlaikei. Jos būna pačios sunkiausios. Toliau pamažu lengvės, o po poros savaičių nieko saldaus jau nesinorės. Laikykis.
Jei nutrūksi, atsimink, kad viską turėsi pradėt iš naujo. Todėl geriau nereikia.
A, ir herbalife šokoladukus mesk velniop. Geriau grynų riešutų suvalgyk.
Jei labai nori saldaus, pasidaryk varškės desertą su saldikliu ir truputėliu šaldytų uogų. O dar geriau būtų nusipirkti baltyminių miltelių. Šokolado ar kokio kito mėgstamo skonio. Bus saldumo poreikis patenkitas be angliavandenių.
Mano mažoji visa laiminga su broliu važiuoja autobusu namo ir atrakciją susigalvojo
Aš per savo dietas praleidau. Gal naujuose namuose jau?
Kad tas batonėlis daug baltymų ir nedaug kalorijų turi, kodėl blogai? Balto sauso vyno tikrai ne? Dviejų savaičių aš neatlaikysiu, manau be saldumynų ir kitų reikalų
Atlaikysi, niekur nesidėsi. Ne tokių mačiau.
Batonėliuose papildomai daug š privaryta.
JOKIO ALKOHOLIO. Bet kai tu ne alkoholikė, tai čia bėdos tikrai nebus.
Avokadą megsti? Valgyk. Krevetes.
Atsimink vieną dalyką - jei nenori mėsos ar kiaušinio, tai reiškia, kad tu NESI ALKANA. Tai tik psichologinės lomkės.
Nematei, bevalė aš, o maistas ir vynas man didžiausi malonumai. Avokadą ačiū, kad priminei, mėgstu.