Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(GAILE* @ 2019 03 28, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72397777" data-time="1553779813"><div><p>Va čia jau būtų padoriau, kokius čia pirkt, eisiu ieškoti. Ir be dešros sueitų. Mėsos man gali ir nebūti
Šiandien valgiau: 6 val ryte grikius su sviesto trupučiu, apie 10 herbalife baltyminį šokoladuką ir penkis migdolo riešutus, 14.30 du virtus kiaušinius, penktą kepsiu jūros lydeką su darūovėm, tada sportuoti, po treniruotės būnu peralkus, tai 20 kokios varškės ar graikiško jogurto. Viskas man neskanu😀</p></div></blockquote><p>Ir koks tikslas cia taip kankintis? Faug antsvorio turi?</p>

Turiu. Nėra labai daug, tiesiog labai auga svoris. Suprantu, kad jei nestabdysiu po metų sversiu 75, o su 1,63 nebus gražu. Nenoriu
Atsakyti

Blueta, nesijausk vieniša  :4u:  Aš valgyčiau žuvį ir krevetes kasdien, jei tik galėčiau  :unsure:  Alergija stipri, kai jau nesusilaikau, iš anksto vaistus geriu, po to kitą dieną ar net dvi.

neturiu alergijos zuviai. Bet va tie kylantys vidiniai skaudus pispuogiai smakro srity kaip pas paaugle tai uzknisa. Ir bandau rast ka "apkaltint" :D

pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 28, 14:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72397797" data-time="1553780474"><div><p>nu tai jau geriau seksas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Negalima gi, kraujospūdi kelia 🤣</p>

man ne kraujospūdis, man pulsas didelis
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 15:42)
Visgi siulyciau dieta apverst.
Tie grikiai vistiek saukia ta insulina. Todel norisi saldaus ar angliavandenio.
Iseitis butu kas nors is tos varskes is ryto.
O vakare , kai jau insulinas reikalaus tu angliavandeniu , gales reikalaut kiek nori , vistiek negaus.
Todel suvalgius pastos , nedidele beda.
Ir per mazai valgai. Organizmas ieis i kaupimo rezima.
JEI VISKAS NESKANU , TADA GERIAU ISVIS NEVALGYT.
Lesiot nereikia.

Vakar pusryčiam buvo kiaušiniai, vis tiek buvo blogai. Nieko, ištversiu. Tik su viltim, kad ne amžinai. Mažai? Hm..lyg ir nemažom porcijom, ale kai neskanu, tai ir nevalgau. Va, keptų bulvių, koldūnų suvalgyčiau daaaug. Bandeles tai penkias galėčiau😀
Atsakyti

neturiu alergijos zuviai. Bet va tie kylantys vidiniai skaudus pispuogiai smakro srity kaip pas paaugle tai uzknisa. Ir bandau rast ka "apkaltint" :D

pirma menesi nebere, nors valgiau taip pat, cia pries gera savaite pradejo kilt. Gal kemsasi kokios poros nuo apsauginiu kremu ar koks velnias  :hmm:

Žuvies baltymai, manau. Per daug. Buvo man kažkada. Buvau metus mėsą  ir aktyviai perėjus prie žuvies.  Buvau išberta, kol supratau. Dar ir pas kosmetologę vaikščiojau kažkiek laiko veltui.

Atsakyti
O va ir amzinai.
Reikia ismokt taip gyvent.
Bandeliu gausi ant velyku.
Gal net savo mielines teslos receptu , kur teisingos membranos ir du kart degraduoti angliavandeniai pasidalysiu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 15:52)
O va ir amzinai.
Reikia ismokt taip gyvent.
Bandeliu gausi ant velyku.
Gal net savo mielines teslos receptu , kur teisingos membranos ir du kart degraduoti angliavandeniai pasidalysiu.

Tada šakės, man lemta būti storai...aš tikėjausi, kad kažkas ten užsives ir bent jau kažkiek savo mėgstamų produktų galėsiu
Atsakyti
O tai kas tie megstami produktai?
Atsakyti

Na, tada kažkas tau siunčia užuominą, gal jau laikas grįžti namo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 15:58)
O tai kas tie megstami produktai?

Miltai, bulvės, desertai. Suprantu, kad riboti, bet ir blyneliųkartais ir kugelio ir makaronų, bananų ir pan.
Pavzdžiui, jei ne dieta, šnd būčiau valgiusi ryte tuos pačius grikius, darbe du saldainius su kava, tada darbe pietums vieną cepeliną su varške ir vaisių sriubos. Namie kokį kotletą su bulvėm. Vakare varškės apkepo ar panašiai
Atsakyti

ko šūkauji, ne viena tokia esi mirksiukas.gifgal čia tave nuo ananasų?
Papildyta:
Pas mane pulsas 90 ramybės būsenoj, tai po sekso, net neįsivaizduoju. Kraujo spaudimas geras. Ir ką daryt? rolleyes.gif

pas mane panašiai, skaičiau, kad reikia širdelei fizinį krūvį kažkokį pastoviai palaikyti, sexas nesiskaito, taip, kad tempiat subines laukan :P 

Šiandien viriau tikrą avižų košę sau ir vaikams, mesiu visus dribsnius načert, visiems skanu buvo :rolleyes: 

Atsakyti

Miltai, bulvės, desertai. Suprantu, kad riboti, bet ir blyneliųkartais ir kugelio ir makaronų, bananų ir pan.
Pavzdžiui, jei ne dieta, šnd būčiau valgiusi ryte tuos pačius grikius, darbe du saldainius su kava, tada darbe pietums vieną cepeliną su varške ir vaisių sriubos. Namie kokį kotletą su bulvėm. Vakare varškės apkepo ar panašiai

o tai turiu dabar kokį planą kaip maitintis ar šiaip tik kažko atsisakei :hmm:​ 

Atsakyti