Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 14:49)
Tai insulinas duoda apie save zinot.
As tai nedemonizuoju nei kietuju kvieciu pietu krastu miltu pastos , nei degraduotu ryziu kokiu. (kiniski kepti ryziai kaip pav.
Vistiek per visa gyvenima ju neisvengsi. Tada daugiau energijos isdeginu tesiog.
Mes jau cia su fate nusprendem ,kad lengviausiai mes pulsa pasikeliam lytiniu santykiu metu. Su vyrais aisku , ne viena su kita.

Kad aš noriu blynų su uogiene, bandelės, torto. Na, bent jau duonos su džemu.
Pulsas nuolat aukštas, nepadeda😀. Su lytiniais santykiais nėr taip paprasta.

QUOTE(Blueta @ 2019 03 28, 14:54)
<p>Tai nieko neberia nuo didesnio baltymu kiekio??? klausiau-tyla. Cia tik mane viena, pliam  mad.gif​   cray.gif </p>

Nepastebėjau kad bertų.

Bet tai, ką galima valgyti, man siaubingai neskanu, aš tiesiog kankinuosi. Šiandien net žiūrėti į mėsą, žuvį negaliu. Sšvalgiau du virtus kiaušus pietums tiesiog iš bėdos. Ką vakare, neįsivaizduoju
Atsakyti

Kad aš noriu blynų su uogiene, bandelės, torto. Na, bent jau duonos su džemu.

Bet tai, ką galima valgyti, man siaubingai neskanu, aš tiesiog kankinuosi. Šiandien net žiūrėti į mėsą, žuvį negaliu. Sšvalgiau du virtus kiaušus pietums tiesiog iš bėdos. Ką vakare, neįsivaizduoju

nu cia jau nelabai kokie maistai, tikrai....

Skanu zuvis, labai netgi. Galiu valgyt kasdien, ypac, nesaldyta. Ir kiausai skanu visai pavidalais, skanu virti su krienais, keptos "akys", kiausu su darzovemis "keksiukai", ujjj, man tai labai einamas produktas.

Vakarienei varske, pvz., balta varskes suri su arbata.

Atsakyti
Nu gi pastos kokios issivirk. Maziausiai kenksminga bus arabiata . Su desra ir labai astriu pomidoru padazu. Rimtai.
Tortu nerekomenduoju.
Krebso ciklas neuzsives.Tau lomkes.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 28, 15:23)
Nu gi pastos kokios issivirk. Maziausiai kenksminga bus arabiata . Su desra ir labai astriu pomidoru padazu. Rimtai.
Tortu nerekomenduoju.
Krebso ciklas neuzsives.Tau lomkes.

Va čia jau būtų padoriau, kokius čia pirkt, eisiu ieškoti. Ir be dešros sueitų. Mėsos man gali ir nebūti
Šiandien valgiau: 6 val ryte grikius su sviesto trupučiu, apie 10 herbalife baltyminį šokoladuką ir penkis migdolo riešutus, 14.30 du virtus kiaušinius, penktą kepsiu jūros lydeką su darūovėm, tada sportuoti, po treniruotės būnu peralkus, tai 20 kokios varškės ar graikiško jogurto. Viskas man neskanu😀
Atsakyti

Blueta, nesijausk vieniša  :4u:  Aš valgyčiau žuvį ir krevetes kasdien, jei tik galėčiau  :unsure:  Alergija stipri, kai jau nesusilaikau, iš anksto vaistus geriu, po to kitą dieną ar net dvi.

Lagaminas sukrautas, pasvertas, laukia rytojaus. Liūdesiukas  :unsure:​ 

Atsakyti

ką daryt jei pas mane  pulsias per didelis, mest seksuoti :D​ 

ko šūkauji, ne viena tokia esi mirksiukas.gifgal čia tave nuo ananasų?
Papildyta:
Pas mane pulsas 90 ramybės būsenoj, tai po sekso, net neįsivaizduoju. Kraujo spaudimas geras. Ir ką daryt? rolleyes.gif

Melstis 🤣

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 28, 15:39)
>Melstis 🤣</p>

Prieš seksą, po sekso, ar vietoj jo?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 28, 14:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evuxiene" data-cid="72397729" data-time="1553777588"><div><p>ką daryt jei pas mane  pulsias per didelis, mest seksuoti biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72397739" data-time="1553778212"><div><p>ko šūkauji, ne viena tokia esi vartotojo įkelta nuotraukagal čia tave nuo ananasų?
Papildyta:
Pas mane pulsas 90 ramybės būsenoj, tai po sekso, net neįsivaizduoju. Kraujo spaudimas geras. Ir ką daryt? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Melstis 🤣</p>

nu tai jau geriau seksas rolleyes.gif
Atsakyti

Va čia jau būtų padoriau, kokius čia pirkt, eisiu ieškoti. Ir be dešros sueitų. Mėsos man gali ir nebūti
Šiandien valgiau: 6 val ryte grikius su sviesto trupučiu, apie 10 herbalife baltyminį šokoladuką ir penkis migdolo riešutus, 14.30 du virtus kiaušinius, penktą kepsiu jūros lydeką su darūovėm, tada sportuoti, po treniruotės būnu peralkus, tai 20 kokios varškės ar graikiško jogurto. Viskas man neskanu😀

Ir koks tikslas cia taip kankintis? Faug antsvorio turi?

Atsakyti

Prieš seksą, po sekso, ar vietoj jo?

Vietoj jo

Atsakyti

nu tai jau geriau seksas rolleyes.gif

Negalima gi, kraujospūdi kelia 🤣

Atsakyti
Visgi siulyciau dieta apverst.
Tie grikiai vistiek saukia ta insulina. Todel norisi saldaus ar angliavandenio.
Iseitis butu kas nors is tos varskes is ryto.
O vakare , kai jau insulinas reikalaus tu angliavandeniu , gales reikalaut kiek nori , vistiek negaus.
Todel suvalgius pastos , nedidele beda.
Ir per mazai valgai. Organizmas ieis i kaupimo rezima.
JEI VISKAS NESKANU , TADA GERIAU ISVIS NEVALGYT.
Lesiot nereikia.
Atsakyti