Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kad ten normali ta porcija, kaulai issimeta ir kiek jau ten tos mesos lieka.

Atsakyti

Ta sonkauliu porcija suesciau ore.   :nail:

megstu pasilinksminti, ypac pavalgyt. :D ne kaip vertimas skamba, rusiskai geriau "liubliu paviesielitsia, asobieno pajiest" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 28 kovo 2019 - 14:18
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 28, 13:08)
<p>verdu pietums kalakuto papa, bus su sparaginem. bet valgydama atsidarysiu Rykutes foto su sonkauliais, isivaizduosiu, kad juos valgau lotuliukas.gif
</p>

Labas. Kažkokia nesąmonė. Kokia aš silpna, vakar bliaut pradėjau, kaip norėjau blynų ar bandelės. Laikausi, bet tikrai sunkiai
Atsakyti
Tai insulinas duoda apie save zinot.
As tai nedemonizuoju nei kietuju kvieciu pietu krastu miltu pastos , nei degraduotu ryziu kokiu. (kiniski kepti ryziai kaip pav.
Vistiek per visa gyvenima ju neisvengsi. Tada daugiau energijos isdeginu tesiog.
Mes jau cia su fate nusprendem ,kad lengviausiai mes pulsa pasikeliam lytiniu santykiu metu. Su vyrais aisku , ne viena su kita.
Atsakyti

Tai insulinas duoda apie save zinot.
As tai nedemonizuoju nei kietuju kvieciu pietu krastu miltu pastos , nei degraduotu ryziu kokiu. (kiniski kepti ryziai kaip pav.
Vistiek per visa gyvenima ju neisvengsi. Tada daugiau energijos isdeginu tesiog.
Mes jau cia su fate nusprendem ,kad lengviausiai mes pulsa pasikeliam lytiniu santykiu metu. Su vyrais aisku , ne viena su kita.

ką daryt jei pas mane  pulsias per didelis, mest seksuoti :D​ 

Atsakyti

Tai nieko neberia nuo didesnio baltymu kiekio??? klausiau-tyla. Cia tik mane viena, pliam  :mad2:​   :cray: 

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 28, 13:54)
<p>Tai nieko neberia nuo didesnio baltymu kiekio??? klausiau-tyla. Cia tik mane viena, pliam  mad.gif​   cray.gif </p>

ko šūkauji, ne viena tokia esi mirksiukas.gif gal čia tave nuo ananasų?
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 28, 13:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72397728" data-time="1553777381"><div><p>Tai insulinas duoda apie save zinot.
Mes jau cia su fate nusprendem ,kad lengviausiai mes pulsa pasikeliam lytiniu santykiu metu. Su vyrais aisku , ne viena su kita.</p></div></blockquote><p>ką daryt jei pas mane  pulsias per didelis, mest seksuoti biggrin.gif​ </p>

Pas mane pulsas 90 ramybės būsenoj, tai po sekso, net neįsivaizduoju. Kraujo spaudimas geras. Ir ką daryt? rolleyes.gif
Atsakyti

ko šūkauji, ne viena tokia esi mirksiukas.gifgal čia tave nuo ananasų?

Berdavo ir kitu atostogu metu, jei valgau daug juros gerybiu. Ananasu ten nebudavo, tai nesieju su jais.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 28, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72397739" data-time="1553778212"><div><p>ko šūkauji, ne viena tokia esi vartotojo įkelta nuotraukagal čia tave nuo ananasų?

</p></div></blockquote><p>Berdavo ir kitu atostogu metu, jei valgau daug juros gerybiu. Ananasu ten nebudavo, tai nesieju su jais.</p>

aa tai nuo jūros bjaurybių, nu mažiau valgyk vadinas biggrin.gif kažkur ala carte jūros bjaurybių restorane esu tiek privalgius, kad grįžus į viešbutį apsivėmiau, nuo to laiko nebenoriu, fui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 28 kovo 2019 - 15:08

aa tai nuo jūros bjaurybių, nu mažiau valgyk vadinas biggrin.gifkažkur ala carte jūros bjaurybių restorane esu tiek privalgius, kad grįžus į viešbutį apsivėmiau, nuo to laiko nebenoriu, fui rolleyes.gif

uojazau, ale besote kokia :D 

nu jo, valgyk maziau, aha, saly, kur svieziu sitoks pasirinkimas yra. Nesinori tokiam karsty mesos. Visai visai.

Atsakyti
Arteja lauko kepsniu sezonas .
Receptas ,kaip pasidaryt maziau kenksminga barbekiu padaza.
To padazo esme - dumo arba umami skonis.
Taigi , uzkurus kepsnine ,pakepinam ant karsto pavirsiaus kelias paprikas. Uzdengus , kad gautu dumo skoni. Geriausiai tinka raudonos tokios ilgos. Kapija tipo.
Gerai iskepus , jos turi biski pajuoduot , oda puslem nueit. Na tik nesudegt aisku.Kazka maciau net ant dujines kepanti , tiesiai ant degiklio ugnies.
Kai jos atausta , nulupt oda, sumest i koki pomidoru padaza ar konservuotus pomidorus , idet kepto svoguno su cesnakais ,pipiru . Dadejus chili pipiru bus kaip mole negro .
Viska patroskint , sublenderiuot. Gal kokio acto ,kam rugsties mazai. Ieina i sudeti ir cukrus , bet naudoju kazka maziau kenksmingo. Kokiu slyvu ,vis sveikiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 28, 14:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72397742" data-time="1553778405"><div><p>aa tai nuo jūros bjaurybių, nu mažiau valgyk vadinas vartotojo įkelta nuotraukakažkur ala carte jūros bjaurybių restorane<strong> esu tiek privalgius, kad grįžus į viešbutį apsivėmi</strong>au, nuo to laiko nebenoriu, fui vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>uojazau, ale besote kokia biggrin.gif </p><p></p><p>nu jo, valgyk maziau, aha, saly, kur svieziu sitoks pasirinkimas yra. Nesinori tokiam karsty mesos. Visai visai.</p>

nu žinok nepasakyč kad didelis kiekis, bet primaišiau visko, tai manau dėl to mirksiukas.gif jo, suprantu, nu ragauk po truputi 4u.gif
Atsakyti