Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba. 

Laba, 

Savaite, algos nepakele? Klausykis, davei viesbucio serialo nuoroda, bet ar man vienai ten serijos ne iki galo? Rodo, rodo, likus kelioms minutems iki pabaigos ir baigiasi? Pabaigos taip ir nepamatai?

Viskas ten gerai su ta pabaiga, tik pirma serija tokia buvo, iš pradžių nesupratau, paskui pažiūrėjau, kad ten tokia pabaiga, su sekančiom viskas gerai. 

Atsakyti

gal tau atrodo, kad nukirpta? :D as irgi kazkuria serija kai ziurejau ir taip staiga baigesi, kad galvojau, jog nepilna serija, bet viskas normaliai, kita serija prasideda ten, kur baigesi pries tai, tai viskas ok :)

aaa, va taip gali buti, jo...

nes mes puolem isjungti, galvojam, kas cia per nesamone :) 

Atsakyti

Sveikos ant Marijos žemės  :)

Europa laukia Velykų.

Priedas  received_2136873073015344.jpeg   273,3KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_587438605090696.jpeg   204,07KB   0 Parsiųsta kartų

Maj dar atostogai  :P  Einu skaityti...

Atsakyti

kas per serialas? 

susiplėčiau pėdkelnes taip, kad į gatvę negaliu išeiti, kolegė nubėgo nupirkti, vot ką reiškia mažesni denai, vos šiandien apsivilkau ir iškart nuostolis :blink:​ 

Atsakyti

Limcamca, 28 Kov 2019 - 11:36, parašė: Laba, Savaite, algos nepakele? Klausykis, davei viesbucio serialo nuoroda, bet ar man vienai ten serijos ne iki galo? Rodo, rodo, likus kelioms minutems iki pabaigos ir baigiasi? Pabaigos taip ir nepamatai? Evuxiene, neblogai gyvenasi: kirpejai, masazai :D Terezza, man batai grazus. Kokie sonkauliai?

Kai jie būna , visuomet nuvažiuoju parsivežti,labai skanūs. Kas Kaune būna,rekomenduoju :)

Pridėta:

Atsakyti

Terezza, batai grazus.

Limcamca, jo, pasirodo, siekiu  nustatyta   riba, kas nesiekia, tiems kelia.

Del serialo tai nieko nepasakysiu,  paziurejau tik pirma serija, jau spejau pamirsti apie ka ji, reiks vel nuo pradziu ziureti.

Atsakyti

Ech, grazu toj europoj, ir pavasaris ten ateina  beveik visu men anksciau.... siandien  as pesimiste  :D  :lol: Ka eularija papirkai gero? 

Atsakyti

Tere, labai panašius batus visą žiemą atnešiojau. Tik mano  beveik nesuraukti. Super prie visokio tipo suknelių ir sijonų atrodo.

Atsakyti

kas per serialas? 

susiplėčiau pėdkelnes taip, kad į gatvę negaliu išeiti, kolegė nubėgo nupirkti, vot ką reiškia mažesni denai, vos šiandien apsivilkau ir iškart nuostolis :blink:​ 

taigi Kuchnios tesinys, tik su kitu pavadinimu.

as tai visada turiu atsargines pedkelnes rankinuke, visada :) butent tokiems atvejams :) bet dar kol kas nesioju 70 denu, tai plesymo sezono dar neatidariau :D

Kai jie būna , visuomet nuvažiuoju parsivežti,labai skanūs. Kas Kaune būna,rekomenduoju :)

nu po tokiu pietu tai ne tik kvadratus, bet ir staciakampius reiks begt :D :D

Atsakyti

Ech, grazu toj europoj, ir pavasaris ten ateina  beveik visu men anksciau.... siandien  as pesimiste  :D  :lol: Ka eularija papirkai gero? 

Nieko ypatingo nepirkau. Pagrinde mažę apiprekinau. Sau tik dvejus marškinius, krūvą apatinių gera kaina (buvo išpardavimas) ir kosmetikos. Didžioji pati savaitgalį iššskrenda, tai apsirūpins pagal savo skonį. 

Kelionės tikslas buvo raslabucha, tai išragavau gal visus vokiškus nacionalinius patiekalus ir išgėriau kokią bačką alaus  :B 

Atsakyti

verdu pietums kalakuto papa, bus su sparaginem. bet valgydama atsidarysiu Rykutes foto su sonkauliais, isivaizduosiu, kad juos valgau :lol:

Atsakyti

Rykutės užrodytos šonkaulių porcijos man užteko dviem sotiems kartams. Per kartą viską sukirst - misija neįmanoma. :D 

Atsakyti