Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ar gražūs? Neapsisprendžiu.

1000001040_2_1_1.jpg?ts=1538663824845

Atsakyti

man grazus

Atsakyti

Ar gražūs? Neapsisprendžiu.

Gražūs, bet tau gi nepatinka, kai yra tie "susigarbanojimai", kartą keikei savo bordavus. :)​ 

Atsakyti

Gražūs, bet tau gi nepatinka, kai yra tie "susigarbanojimai", kartą keikei savo bordavus. :)​ 

Matai, bordiniai aptempti, man kliuvo jų smukimas (bet pasitaisiau ir aviu sau laiminga). O čia modelis visai kitoks, aulai pakankamai platūs. 

Užsisakiau. Matuosiuosi ir nuspręsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 28 kovo 2019 - 11:34

Laba, 

Savaite, algos nepakele? Klausykis, davei viesbucio serialo nuoroda, bet ar man vienai ten serijos ne iki galo? Rodo, rodo, likus kelioms minutems iki pabaigos ir baigiasi? Pabaigos taip ir nepamatai?

Evuxiene, neblogai gyvenasi: kirpejai, masazai  :D 

Terezza, man batai grazus. 

Šiandien valgysiu darbe nuostabius šonkauliukus  :essen:​  tai galima ir dirbti 😁

Kokie sonkauliai?

Atsakyti

Savaite, algos nepakele? Klausykis, davei viesbucio serialo nuoroda, bet ar man vienai ten serijos ne iki galo? Rodo, rodo, likus kelioms minutems iki pabaigos ir baigiasi? Pabaigos taip ir nepamatai?

nu as visas 6 jau perziurejau, man viskas normaliai

Atsakyti

nu as visas 6 jau perziurejau, man viskas normaliai

Jau 6? Tai po kiek ten įkelia, rodos neseniai tikrinau, nieko nebuvo, išskyrus tas 3?

Atsakyti

Chm... tai kodel man blogai rodo?

Atsakyti

Jau 6? Tai po kiek ten įkelia, rodos neseniai tikrinau, nieko nebuvo, išskyrus tas 3?

taip, ir jau pries dvi dienas perziurejau visas sesias

Atsakyti

taip, ir jau pries dvi dienas perziurejau visas sesias

Nu kaio fainai, vakaras bus geras. Tik gaila, kad serijos neilgos.

Atsakyti

Chm... tai kodel man blogai rodo?

gal tau atrodo, kad nukirpta? :D as irgi kazkuria serija kai ziurejau ir taip staiga baigesi, kad galvojau, jog nepilna serija, bet viskas normaliai, kita serija prasideda ten, kur baigesi pries tai, tai viskas ok :)

Atsakyti

Nu kaio fainai, vakaras bus geras. Tik gaila, kad serijos neilgos.

jo, serijos tai galetu truputi ilgesnes but, per valanda trys serijos susiziuri :) tai as visad laukiu, kol bent 2-3 bus neziuretos ir tik tada ziuriu, po viena serija tai man isvis kankyne ziuret :D

Atsakyti