nu man geriau pacukai, nei tetukai nooooors kai kurie ir tetuko amziaus gerai atrodoNa aš save labai įsivaizduoju su +10m, bet niekaip su -10 😁 bet skonis draugų neturi.
Na aš save labai įsivaizduoju su +10m, bet niekaip su -10 😁 bet skonis draugų neturi.
man idealiausia +- 5, kazkaip jau man tos desimtys nei siaip, nei taip nu bet akis jei paganyt, tai drasiai labiau i -10 ziuriu
Orage turbut perpykus, kad nuostabusis sniegutukas pajame ir padare istirpau niapik Oragiuk, bus dar tu ziemu
nu ka, uztenka cia pizdielint, einu Dykumu geles ziuret, idomu man kazkaip po knygos filmus paziuret gaila Tarp pilku debesu niekur dar nerandu, noretusi irgi pavepsot
Labas rytas, pavedžiojau šunį,na tikrai daug šilčiau sianšian
man lovoj irgi silta
ka jus? ir vel dirbat?
Davaj, kalam Frofesorei ignora?
nu niapikit nuu, jus mane galesit savaitgali paerzinti, kai as dirbsiu, o jus ilsesites
Frofesorė, 28 Kov 2019 - 14:03, parašė: man lovoj irgi silta
Šilta ne tas žodis. + 31. Ne lovoj.
Terezza, 28 Kov 2019 - 14:04, parašė: Davaj, kalam Frofesorei ignor
Tyliu, tyliu. Labs.
Šiandien valgysiu darbe nuostabius šonkauliukus tai galima ir dirbti 😁
sveikos
Man irgi tetukai labiau prie širdies nei pacukai, svarbiausia, kad žavus būtų
Frofe tu tai besdelnikė, jau antrą dieną lovoje vartaisi, kai darbo liaudis dirba ir dar erzini mumis Nu prisiminsim tave savaitgalį
Šiandien einu pas kirpėją, rytoj pas masažistę
Frofe tu tai besdelnikė, jau antrą dieną lovoje vartaisi, kai darbo liaudis dirba ir dar erzini mumis Nu prisiminsim tave savaitgalį
ir rytoj dar vartysiuos, o jus dirbsit
Jau issidalinote vaikezus ir tetukus, pavelavau i pastaruju dalybas. Graziai zilsteleje barzdylos man grazu, bet barzdeles turi buti nedideles.
man lovoj irgi silta
ka jus? ir vel dirbat?
Dirbam, dirbam, o ka daugiau veikt tokiu neidomiu oru? Ateis savaitgalis, saule uzkaitins , tada mes ilsesimes ir kaifuosim.
Vakar atejo mano persikiniai kedai, gerai, kad 38,5 uzsisakiau, jau buvau 38 isimetusi i krepseli, paskutiniu momentu susiprotejau, garantuotai tektu grazinti. Jie pamazinti truputi. Patinka, kai yra pusiniai dydziai.
Truputi nuotaika subjuro siandien, bet nieko, prarviomsia... by tik sveikatos butu visiems artimiesiems, o visa kita niekai, nors kiek nemalonu. As apie algu kelima. Ai. Virskinu info, jau trupiuti atlego....