Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu man geriau pacukai, nei tetukai :D nooooors kai kurie ir tetuko amziaus gerai atrodo :D
Na aš save labai įsivaizduoju su +10m, bet niekaip su -10 😁 bet skonis draugų neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 27 kovo 2019 - 21:33

Na aš save labai įsivaizduoju su +10m, bet niekaip su -10 😁 bet skonis draugų neturi.

man idealiausia +- 5, kazkaip jau man tos desimtys nei siaip, nei taip :D nu bet akis jei paganyt, tai drasiai labiau i -10 ziuriu :D

Atsakyti

Orage turbut perpykus, kad nuostabusis sniegutukas pajame ir padare istirpau :D niapik Oragiuk, bus dar tu ziemu :D

nu ka, uztenka cia pizdielint, einu Dykumu geles ziuret, idomu man kazkaip po knygos filmus paziuret :) gaila Tarp pilku debesu niekur dar nerandu, noretusi irgi pavepsot

Atsakyti

Labas rytas, pavedžiojau šunį,na tikrai daug šilčiau sianšian :wub:​ 

Atsakyti

man lovoj irgi silta :D

ka jus? ir vel dirbat? :lol:

Atsakyti

Davaj, kalam Frofesorei ignora?

Atsakyti

:hihihi: :hihihi:

nu niapikit nuu, jus mane galesit savaitgali paerzinti, kai as dirbsiu, o jus ilsesites :D

Atsakyti

Frofesorė, 28 Kov 2019 - 14:03, parašė: man lovoj irgi silta :D

Šilta ne tas žodis. + 31. Ne lovoj.

Terezza, 28 Kov 2019 - 14:04, parašė: Davaj, kalam Frofesorei ignor

Tyliu, tyliu. Labs.

Atsakyti

Šiandien valgysiu darbe nuostabius šonkauliukus  :essen:​  tai galima ir dirbti 😁

Atsakyti

sveikos :) 

Man irgi tetukai labiau prie širdies nei pacukai, svarbiausia, kad žavus būtų :P 

Frofe tu tai besdelnikė, jau antrą dieną lovoje vartaisi, kai darbo liaudis dirba ir dar erzini mumis :D Nu prisiminsim tave savaitgalį :P 

Šiandien einu pas kirpėją, rytoj pas masažistę :D​ 

Atsakyti

Frofe tu tai besdelnikė, jau antrą dieną lovoje vartaisi, kai darbo liaudis dirba ir dar erzini mumis :D Nu prisiminsim tave savaitgalį :P

ir rytoj dar vartysiuos, o jus dirbsit :lol:

Atsakyti

Jau issidalinote vaikezus  ir tetukus, pavelavau i pastaruju dalybas.  Graziai zilsteleje barzdylos man grazu, bet barzdeles turi buti nedideles. :)

man lovoj irgi silta :D

ka jus? ir vel dirbat? :lol:

Dirbam, dirbam, o ka  daugiau veikt tokiu neidomiu oru?  Ateis savaitgalis, saule uzkaitins , tada mes ilsesimes ir kaifuosim. s020.gifk040.gif

Vakar atejo mano persikiniai  kedai, gerai, kad 38,5 uzsisakiau, jau buvau  38 isimetusi i krepseli, paskutiniu momentu susiprotejau, garantuotai  tektu grazinti. Jie pamazinti truputi. Patinka, kai yra pusiniai dydziai.

Truputi nuotaika subjuro siandien, bet nieko, prarviomsia... by tik sveikatos butu visiems artimiesiems, o visa kita niekai, nors kiek nemalonu. As apie algu kelima. Ai.  Virskinu info, jau trupiuti atlego....

Atsakyti