Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tau ziuriu tokie tetukai patinka :)

Atsakyti

Na geriau tatukai, nei pacukai  :lol:​ 

Atsakyti

Vistiek per gražūs, kad ir tėtukai. :)​ 

Atsakyti

tau ziuriu tokie tetukai patinka :)

Na jie man i tetukus tikrai netinka. Vyresni kiek? 10 m kazkur. Nuimk barzda jau minus 5 metai.

draugas vis erzina, kad nusiskus barzda. Sakau nedrysk. Infarkta gausiu 😆

Atsakyti

Na jie man i tetukus tikrai netinka. Vyresni kiek? 10 m kazkur. Nuimk barzda jau minus 5 metai.

draugas vis erzina, kad nusiskus barzda. Sakau nedrysk. Infarkta gausiu 😆

Mano kažkada 4-metis vaikas, tėtukui nusiskutus barzdą, labai verkė ir nepripažino, nes kitokio nebuvo matęs. 

Todėl tetukas vėl užsiaugino. :)​ 

Atsakyti

Man patinka kelių dienų barzda, jau tos gauruotos nea :D

Atsakyti

Mano kažkada 4-metis vaikas, tėtukui nusiskutus barzdą, labai verkė ir nepripažino, nes kitokio nebuvo matęs. 

Todėl tetukas vėl užsiaugino. :)​ 

Man taip buvo, kai tetis nusiskuto bardza. Tai kai pamaciau, nepazinau visai. Tai atsiaugino.

Ex irgi viena karta nusiskuto. Visiskai netiko. Kaxkoks pienburnis 😆

draugas yra kelis kartus stipriai patrumpines. Jau tada keistai atrofe. Bet visiskai nenusiskuta. Dar...

Atsakyti

nu man geriau pacukai, nei tetukai :D nooooors kai kurie ir tetuko amziaus gerai atrodo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 27 kovo 2019 - 20:31

Jau kaip tie dziedai dzin! 

Mazajam per futbolo treniruote mokykloje suzeide koja. Stipriai: kraujas, melyne ir istinusi. Tipo, jis geras zaidejas uztai ant jo agresyviai puola. Didysis vaikas,  gyvenimo tiesas aiskinosi kumsciais, tad parsiveziau su vienaragio gumbu. 

Uztai pagaminau labai skania, dvieju patiekalu vakariene. Vyras labai gyre ir dar tulpiu puokste parveze, kad neliudeciau. ❤

Atsakyti

Uztai pagaminau labai skania, dvieju patiekalu vakariene. Vyras labai gyre ir dar tulpiu puokste parveze, kad neliudeciau. ❤

tik nereikia cia girtis! as irgi paruosiau labai skania, dvieju patiekalu vakariene- du kiausiniai su dviem pomidorais :D uj kaip skanu buvo, vyras net geliu pamirso nupirkt is nuostabos :lol:

Atsakyti

Reikia jam pakuzdeti, kad geliu parveztu. Mazum tada internetinius diedus vienisoms paliktum. 🤪

Atsakyti

Reikia jam pakuzdeti, kad geliu parveztu. Mazum tada internetinius diedus vienisoms paliktum. 🤪

pas mane tokiu stebuklu nebuna, kad uz vakariene geliu parveztu :lol: tai niekam nieko nepaliksiu :D

Atsakyti