Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Velu jau, jis irgi pas mane :D

Nu ir turėkis.  :beee:​ 

Atsakyti

Nu ir turėkis.  :beee:​ 

turiu turiu :D visus tris grouphug.gif

bet tai palikau gi ir kitoms, ka, nera is ko rinktis? :D

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 27, 13:35)
<p>Italų neturiu, bet La Gomeroje mane labai sužavėjo vyrai-senukai. Sėdintys tavernose, kas su sangria, kas su alumi. Visi gerokai nuo saulės nudegę, atsipalaidavę.. Išskirtinis bruožas, kad labai garsiai kalbasi.  biggrin.gif​ 

Turkijoj, Kretoj tas pats, visad vyrai kruvelem susede ir emocingai aptarineja svarbius pasaulio ivykius.
Atsakyti

turiu turiu :D visus tris grouphug.gif

bet tai palikau gi ir kitoms, ka, nera is ko rinktis? :D

Tada aš jamu šitą, jei jau taip . :rolleyes:  :P  :D

Priedas  78.jpg   76,22KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tada aš jamu šitą, jei jau taip . :rolleyes:  :P  :D

attachicon.gif78.jpg

Mazuuute...sitas su Tatumu jau seniai pas mane :D sake nebegris :D

Atsakyti

Mazuuute...sitas su Tatumu jau seniai pas mane :D sake nebegris :D

Nė velnio mažuuute, tu dar po stalu su pamperiu bėgiojai kaip aš nusižiūrėjau.  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Nė velnio mažuuute, tu dar po stalu su pamperiu bėgiojai kaip aš nusižiūrėjau.  :rolleyes:  :D​ 

kaip cia tau svelniau pasakius :D jis aktoriaus karjera pradejo tik kai man 12 metu buvo :D nei as su pamperiais laksciau tuo metu, nei tu ji zinojai :D

Atsakyti

kaip cia tau svelniau pasakius :D jis aktoriaus karjera pradejo tik kai man 12 metu buvo :D nei as su pamperiais laksciau tuo metu, nei tu ji zinojai :D

Tai nuo pat paauglystės akis į bernus blizgini? Ajajaj, kokia paslaidus.....  :D​ 

Atsakyti

Vat tau, kad tik akis padraskyt. Nesiginčyk su vyresniais, jis mano ir taškas.  :D​ 

Atsakyti

Tai nuo pat paauglystės akis į bernus blizgini? Ajajaj, kokia paslaidus.....  :D​ 

o tai ka, kojines megzt paauglystej reikejo? :D aisku, kad i bernus ziurejau :D

Atsakyti

Vat tau, kad tik akis padraskyt. Nesiginčyk su vyresniais, jis mano ir taškas.  :D​ 

negavo garbes Alta, negausi ir tu :P :D :D

Atsakyti

Mano akiai zavus vyrai

Priedas  IMG_20190327_190201.jpg   97,55KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190327_190242.jpg   189,96KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190327_190325.jpg   158,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti