Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu pas mane pro langa irgi tiek sniego nera, kaip Orages nuotraukoj, o dar saule nuo pat ryto, tai greit cia tas sniegutukas dings, nepergyvenu :irnesakyk:

Atsakyti

Labas  rytas :4u:

fate, koks oras Italijoje, ar su tupliukais nesušalsiu, kitą savaitę ir aš ten žadu būt :hmm: O dabar reik dar daug darbų padaryt :blink:

apie svorį nešnekėsiu, galiu žert begalės patarimų, bet ant manęs jie neveikia, ant kitų, gal :hmm:

Kad patarimai veiktų, juos reikia ne tik perskaityti 🤣😂 bet mums su praktika sunkiai sekasi.

Atsakyti

Kokia ziauri apranga :lol:​  

Taigi čia turbūt sveicarijos gvardieciai. Ju visos uniformos senovines

Atsakyti

Kad kvadratų nebūtų 😁

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 03 27, 08:38)
<p><span>Orage, aisku, kad buvo. Netgi ohoho kaip buvo. Ziauriai zavus butent vyresni italai, moterys taip pat. </span></p>

Nu nekantrauju patyrinet rugpjuti, Livigno tai tokius idomius egzempliorius maciau.
Atsakyti

o kaip toks itals? :) Prie koliziejaus stovejo..gal gidas..drauge net klause, ar mums gido nereik :D

Priedas  it.jpg   101,8KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o kaip toks itals? :) Prie koliziejaus stovejo..gal gidas..drauge net klause, ar mums gido nereik :D

attachicon.gifit.jpg

Tą baisų žiedą nuimt ir būtų liuks.

Atsakyti

Tą baisų žiedą nuimt ir būtų liuks.

nu bet kabinetis prie ziedo..ka zinau... :D

Atsakyti

Man toks gėjiškas atrodo, nors ir simpatiškas 😁

Atsakyti

ale taip jau viska suderines spalviskai, net akinius.   Gaila, nesimato apacios, bet speju  - balti kedai ir tamsus dzinsai/kelnes.  :D 

Atsakyti

Man patinka, kad jie su papuosalais.

Evuk, jei Roma, reik ir striukes, nes vakarai vesus, o ziuriu ir kita savaite vesesne, nei mums bunant. Mes kai nuvykom, Marko, musu apartamentu vadybininkas sake, kad pas juos tik antra diena kaip atsilo. Su oru mums labai pasiseke, daug saules ir silumos po 23.

praejusi men buvau Izraelyje, tai galiu kam reik ir ortodoksu paieskot, jei italai netinka :D 

Atsakyti

Turiu ir sveicaru gvardieciu.

Pridėta:

Atsakyti