nu pas mane pro langa irgi tiek sniego nera, kaip Orages nuotraukoj, o dar saule nuo pat ryto, tai greit cia tas sniegutukas dings, nepergyvenu
Labas rytas
fate, koks oras Italijoje, ar su tupliukais nesušalsiu, kitą savaitę ir aš ten žadu būt O dabar reik dar daug darbų padaryt
apie svorį nešnekėsiu, galiu žert begalės patarimų, bet ant manęs jie neveikia, ant kitų, gal
Kad patarimai veiktų, juos reikia ne tik perskaityti 🤣😂 bet mums su praktika sunkiai sekasi.
Kad kvadratų nebūtų 😁
Pridėta:
Nu nekantrauju patyrinet rugpjuti, Livigno tai tokius idomius egzempliorius maciau.
Tą baisų žiedą nuimt ir būtų liuks.
nu bet kabinetis prie ziedo..ka zinau...
Man toks gėjiškas atrodo, nors ir simpatiškas 😁
ale taip jau viska suderines spalviskai, net akinius. Gaila, nesimato apacios, bet speju - balti kedai ir tamsus dzinsai/kelnes.
Man patinka, kad jie su papuosalais.
Evuk, jei Roma, reik ir striukes, nes vakarai vesus, o ziuriu ir kita savaite vesesne, nei mums bunant. Mes kai nuvykom, Marko, musu apartamentu vadybininkas sake, kad pas juos tik antra diena kaip atsilo. Su oru mums labai pasiseke, daug saules ir silumos po 23.
praejusi men buvau Izraelyje, tai galiu kam reik ir ortodoksu paieskot, jei italai netinka
Turiu ir sveicaru gvardieciu.