Frofesore, oficialiai konstatuoju, jog tamsta esi pinda. Zalio molio.
ne nu Fate... dar kazka panasaus idek, tai tikrai konstatuosiu, kad neturi skonio vyrams
parsinesiau kavos i lova, o ka jus? dirbat?
Vežu maže i darželį ir kvadratų bėgioti
Velku sikna i darba. Boze boze, kokia rutina...
Labryt,
Frofesore, ėdam grūdėtą varškę, geriam kavą. Tuoj skrisiu darban. O tu varyk pasivaikščiot, oras puikutukas, sniegutis vietoj.
Fate, nu rimtai, nebuvo normalių diedų ten?
Laba.
ne nu Fate... dar kazka panasaus idek, tai tikrai konstatuosiu, kad neturi skonio vyrams
parsinesiau kavos i lova, o ka jus? dirbat?
Pritariu, kažkokius ne tokius rodo, gražiausius sau pasiliko.
Bandom dirbti su kava.
Orage, aisku, kad buvo. Netgi ohoho kaip buvo. Ziauriai zavus butent vyresni italai, moterys taip pat.
Te, kol lovoj guli gali grožėtis
20190327_083650-2268x3024.jpg 292,37KB 0 Parsiųsta kartų
Man Bluetos grožiai labiau patinka 😁
Orage, fui, fui, net šiurpas nukratė nuo vaizdo.
Frofesore, oficialiai konstatuoju, jog tamsta esi pinda. Zalio molio.
eik tik dirbt nebambejus
Labryt,
Frofesore, ėdam grūdėtą varškę, geriam kavą. Tuoj skrisiu darban. O tu varyk pasivaikščiot, oras puikutukas, sniegutis vietoj.
nu gal tu isprotejai? as iki pietu is lovos net lipt nezadu o ant pietu ta puikutuka sniega labai puikutuke saulute jau bus nutirpdzius, tada ir eisiu pasivaiksciot
Oho, mano kaime to sniego tik katino asaros, kur ne kur papudruota ant zolytes. Ateina silumos banga, NET iki 14 , jau mintyse nuputineju nuo vasariniu baciuku dulkes, nučecholinu plosciuka ... Ner cia pas mus jokio Sibiro, kaip tik šyla, sniego danga jau nuo vasario pradzios nutirpus, atsimenu, kaip geguze dar pasnyguriuodavo, taip kaip vakar - vienai dienai. O db dar tik kovo galas, taip kad viskas čiki.
Fates diedai man ne baisus, jaunimelis , aniems viskas tinka, net snarglys puosia.
Labas rytas
fate, koks oras Italijoje, ar su tupliukais nesušalsiu, kitą savaitę ir aš ten žadu būt O dabar reik dar daug darbų padaryt
apie svorį nešnekėsiu, galiu žert begalės patarimų, bet ant manęs jie neveikia, ant kitų, gal