Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Frofesore, oficialiai konstatuoju, jog tamsta esi pinda. Zalio molio.

Atsakyti

ne nu Fate... dar kazka panasaus idek, tai tikrai konstatuosiu, kad neturi skonio vyrams :lol:

parsinesiau kavos i lova, o ka jus? dirbat? :D

Vežu maže i darželį ir kvadratų bėgioti  :D​ 

Atsakyti

Velku sikna i darba. Boze boze, kokia rutina...

Atsakyti

Labryt,

Frofesore, ėdam grūdėtą varškę, geriam kavą. Tuoj skrisiu darban. O tu varyk pasivaikščiot, oras puikutukas, sniegutis vietoj.  :B  :D 

Fate, nu rimtai, nebuvo normalių diedų ten?  :B  :D 

Atsakyti

Laba. 

ne nu Fate... dar kazka panasaus idek, tai tikrai konstatuosiu, kad neturi skonio vyrams :lol:

parsinesiau kavos i lova, o ka jus? dirbat? :D

Pritariu, kažkokius ne tokius rodo, gražiausius sau pasiliko.  :lol:

Bandom dirbti su kava.  :D 

Atsakyti

Orage, aisku, kad buvo. Netgi ohoho kaip buvo. Ziauriai zavus butent vyresni italai, moterys taip pat. 

Atsakyti

Te, kol lovoj guli  gali grožėtis

Priedas  20190327_083650-2268x3024.jpg   292,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man Bluetos grožiai labiau patinka 😁

Atsakyti

Orage, fui, fui, net šiurpas nukratė nuo vaizdo.  :bijau2:  :D​ 

Atsakyti

Frofesore, oficialiai konstatuoju, jog tamsta esi pinda. Zalio molio.

eik tik dirbt nebambejus :D

Labryt,

Frofesore, ėdam grūdėtą varškę, geriam kavą. Tuoj skrisiu darban. O tu varyk pasivaikščiot, oras puikutukas, sniegutis vietoj.  :B  :D

nu gal tu isprotejai? as iki pietu is lovos net lipt nezadu :D o ant pietu ta puikutuka sniega labai puikutuke saulute jau bus nutirpdzius, tada ir eisiu pasivaiksciot :D

Atsakyti

Oho,  mano kaime to sniego  tik katino asaros, kur ne kur papudruota ant zolytes. :P   Ateina silumos banga, NET iki 14 :D, jau mintyse nuputineju nuo vasariniu baciuku dulkes, nučecholinu plosciuka ... :yahoo: Ner cia pas mus jokio Sibiro, kaip tik šyla, sniego danga jau nuo vasario pradzios nutirpus, atsimenu, kaip geguze dar  pasnyguriuodavo, taip kaip vakar - vienai dienai. O db dar tik kovo galas, taip kad viskas čiki.

Fates diedai  man ne baisus, jaunimelis , aniems viskas tinka, net snarglys puosia. :D 

Atsakyti

Labas  rytas :4u: 

fate, koks oras Italijoje, ar su tupliukais nesušalsiu, kitą savaitę ir aš ten žadu būt :hmm: O dabar reik dar daug darbų padaryt :blink: 

apie svorį nešnekėsiu, galiu žert begalės patarimų, bet ant manęs jie neveikia, ant kitų, gal :hmm: 

Atsakyti