Kokie meilutyčiai abu, kas butu galejes pagalvoti?
man rodos Orage ten ne nuo knarkimo neissimiegojo prigloste vienas kitam rankas, po to gal dar ka... nu va, ir nebeliko laiko miegot
tai man rodos visos cia mes zinom, kaip ta svori mest bet zinot neuztenka
Patikėk, mitų tiek daug, kad ir įsivaizduot sunku.
Pvz. Jei greitai numesi, tai greitai ir ataugs. Va pliurpia nesuvokdamos, kad atauga ne nuo "per greito numetimo", o nuo sugrįžimo prie ėdimo.
Patikėk, mitų tiek daug, kad ir įsivaizduot sunku.
Pvz. Jei greitai numesi, tai greitai ir ataugs. Va pliurpia nesuvokdamos, kad atauga ne nuo "per greito numetimo", o nuo sugrįžimo prie ėdimo.
sitas tai taip. as ir pati realiai svori galiu numesti bet ka valgydama, esme kiek valgau. buvau jau numetusi labai nemazai vien atsizvelgdama dienos kaloriju kieki, kad nevirsyt. ir labai sekmingai, pamazu krito svoris. bet tik atleidau vadeles ir ... esu totali maisto verge
sitas tai taip. as ir pati realiai svori galiu numesti bet ka valgydama, esme kiek valgau. buvau jau numetusi labai nemazai vien atsizvelgdama dienos kaloriju kieki, kad nevirsyt. ir labai sekmingai, pamazu krito svoris. bet tik atleidau vadeles ir ... esu totali maisto verge
grizo viskas ka buvai numetus? jooo, uzsimest svorio tai mygom, vat kai reik numest jau tai mygom nebuna
Tai kad dauguma cia, turbut, megsta skaniai pavalgyt. O jei dar burbulais uzsigeriant
grizo viskas ka buvai numetus? jooo, uzsimest svorio tai mygom, vat kai reik numest jau tai mygom nebuna
Tai kad dauguma cia, turbut, megsta skaniai pavalgyt. O jei dar burbulais uzsigeriant
praktiskai beveik viskas... bet per metus numeciau, per metus beveik ir ataugo, nera taip, kad staigiai labai.
as alu labiau megstu, tai zinai, nu kaip keptos duonytes kokios nepakramsnot ar dar ko prie alaus
praktiskai beveik viskas... bet per metus numeciau, per metus beveik ir ataugo, nera taip, kad staigiai labai.
as alu labiau megstu, tai zinai, nu kaip keptos duonytes kokios nepakramsnot ar dar ko prie alaus
tai visi tie uzkandziai prie alaus/vyno yra blogis. Kepta duona, suriai, uztepeles, vytintos mesytes ir t.t.
Alaus nemegstu ir sitas gerimas man absol dzin.
Mano problema yra vaisiai, labai megstu ir per daug ju valgau.
Na ir dienele 🤪🤪🤪
Ladynew, o nekrenta svoris sportuojant ar neuzsiimi?
Pastebejau, man gan greitai krenta jeigu begioju ar kt sportine veikla uzsiimu. Va, kad su nukritimu ir figura pataptu daili tai pasaka butu. Bet, taip gi nera. Neuztenka vien kg numesti. Dar ir apsibruzint sonus reikia 🙄
Bet tai kaip gerai, kad manes visokie uzkandziai netraukia. Pavalgau ir gana. Uztai mano vyrai, eina ir eina ka nors kramsnoti 🤣
mano paauglys sunus valgo non stop. Rimtai. Arsiau kudikio, tie bent kas 3 val.papa ciunkia, o sitas tai kas valanda lenda i spinteles/saldytuvus pazet "ka cia gero turim"
Faina pakramsnot, jo buna tokiu dienu, bet as tai stengiuosi to nedaryt.