grikius tai ir as galiu kasdien valgyt. kaip ir kiausinius zodziu badu nemirsiu
Aga, mano bambeklis iš tų, kur valgo už tris, bet nesimato. Buvo. Ir ištiko 40as gimtadienis Ir ištiko pilvas
Joooo, tie kudeksliai apie 30-40 metus ima irgi storet ( na, yra isimtys, yra) ir tada gauna vos ne smugi, kai iprate valgyt kiek nori/ko nori, staiga turi prisilaikyt.
O jusu neberia nuo didelio baltymu kiekio? man tai ima kilt tie giluminiai skaudus spuogai, ypac, smakro srity. Ypac, nuo juros gerybiu didelio kiekio.
Koks sveiko proto zmogus sitaip elgtusi?
Laba.
Joooo, tie kudeksliai apie 30-40 metus ima irgi storet ( na, yra isimtys, yra) ir tada gauna vos ne smugi, kai iprate valgyt kiek nori/ko nori, staiga turi prisilaikyt.
O jusu neberia nuo didelio baltymu kiekio? man tai ima kilt tie giluminiai skaudus spuogai, ypac, smakro srity. Ypac, nuo juros gerybiu didelio kiekio.
Maniau ir aš po 40-mečio pradėsiu plėstis, nė velnio, žiūrėsim kaip bus po 50-mečio, neilgai laukti beliko.
na ne batono pavidalu manau tie kvieciai ir rugiai yra gerai yra juk ivairiu grudu dribsniu, koses pusryciams darykis. as kosiu, apart grikiu, visai nemegstu, tai man neaktualu, bet yra kas valgo, ir sako skanu
Metant svorį visi grūdiniai von. Riešutai laaaabai kaloringi.
Mėsa, žuvis, kiaušai ir daržovės. Vaisiai irgi von.
Ir žinoma, fizinis krūvis.
Metant svorį visi grūdiniai von. Riešutai laaaabai kaloringi.
Mėsa, žuvis, kiaušai ir daržovės. Vaisiai irgi von.
Ir žinoma, fizinis krūvis.
jo, riesutais tai taip, atrodo saujelyte, bet kai paskaiciuoji kalorijas
su vaisiais daugiausia vasara draugauju, nu negaliu pro tresnes, braskes ir silauoges praeit ramiai bet reiks ribot sia vasara, nes praejusia kirtau kilogramais, tai va taip ir kaupesi kumpiai ant sonu.
nu o vat fizinis kruvis.... nu pavaikstau, pavaikstau
Išsmus pasakojimas, kaip mesti svorį. Pasirašau po kiekvienu jos žodžiu.
Kokie meilutyčiai abu, kas butu galejes pagalvoti?
tai man rodos visos cia mes zinom, kaip ta svori mest bet zinot neuztenka