Galima sublenderiuot.
Ačiū
Aš jas jau daug metų naudoju. Rezultatas superinis būna. Va tik paskutinį kartą kažkodėl nesureagavo.
ir kas kiek laiko mazdaug naudoji?
Labas rytas.
Sakykit jus man, ar tikrai jau antradienis?
dar tik antradienis...
kaip i tema cia su dietom as sekmadieni sau sikna isspardziau ir bandau susiimt kol kas tik dvi dienos, lomkiu dar nera, bet namine palendrica saldytuve vakar jau norejosi uostyt ner teisybes ant zemes, neeer... yra kas eda kiek nori, ka nori, o kudi kaip dratai..
Nėr. Deja, nėr 😊
ir kas kiek laiko mazdaug naudoji?
2-3 kartus per metus.
Aš pikc.
Nu kodel , suedus kila salieru - laisvai ismyztu kokius 5 litrus.
Ir rezultatas yra.
Nėra. Nes išmyži skysčius, kurie vos padoriau atsigėrus atsistato. O lašiniai kaip buvę.
kaip i tema cia su dietom as sekmadieni sau sikna isspardziau ir bandau susiimt kol kas tik dvi dienos, lomkiu dar nera, bet namine palendrica saldytuve vakar jau norejosi uostyt ner teisybes ant zemes, neeer... yra kas eda kiek nori, ka nori, o kudi kaip dratai..
As suėdžiau visas vytintas dešrytes, visas palendricas, nes kitaip jokių šansų, uostyt neužtektų, vistiek rasčiau priežasčių, kodėl nusipelniau bent gabalyčio nors ir 23 val. dabar pardėse apeinu dideliu lankstu skyrius kur tie lobiai sudėti.
Terezza, aš pavydi erkė Pavyyyydžiuuuuu tau Bestijos
Bandau dėliotis, bet bėda, kad valgyti tris kartus mėsą nenoriu, nelabai esu mėsėdė. Tai koks meniu? Žuvis, kiaušiniai, mėsa, varškė. Kas dar turi baltymų?
Gyvūninių baltymų šaltiniai yra mėsa, žuvis, jūros produktai, vištiena, kiaušiniai, pienas ir jo produktai.
Augalinių baltymų šaltiniai yra grūdai ( kviečiai, rugiai, ryžiai, kukurūzai, miežiai), sėklos ir riešutai, ankštinės daržovės ( pupos, lęšiai, sojos)
hm... bet jei aš valgysiu kviečius, rugius, tai vargu ar lieknėsiu
As suėdžiau visas vytintas dešrytes, visas palendricas, nes kitaip jokių šansų, uostyt neužtektų, vistiek rasčiau priežasčių, kodėl nusipelniau bent gabalyčio nors ir 23 val. dabar pardėse apeinu dideliu lankstu skyrius kur tie lobiai sudėti.
nu matai, as namie ne viena gyvenu, ir be manes yra valgytoju negaliu saldytuve palikti vien tik produktus, kurie man taip apetito nekeltu, kaip koks kumpio gabalas tai tenka su valia kovot
hm... bet jei aš valgysiu kviečius, rugius, tai vargu ar lieknėsiu
na ne batono pavidalu manau tie kvieciai ir rugiai yra gerai yra juk ivairiu grudu dribsniu, koses pusryciams darykis. as kosiu, apart grikiu, visai nemegstu, tai man neaktualu, bet yra kas valgo, ir sako skanu