Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas.

Sakykit jus man, ar tikrai jau antradienis?

Atsakyti
Zinai , kodel pastorejai - ananasai padejo suvirskinti visa maista kuri suvalgei.
Taip jau jie veikia. Enzymai.
Bet nauda ilgalaike. Atstato turgora , taigi valgyk. O tas turgoras tai daiktas elastingas toks. Labai svarbus sanariams ir poodziui.
Atsakyti
Alta, tragiškai reik numest tuos, dabar jau, penkis kg biggrin.gif , tik pasikartoju, avietės, salierai, žuvis, kas ten dar? Aš mielai ir susimokėčiau už patarimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 26, 09:11)
<p>Alta, pasirodo, kultūros pavelde gyvena  biggrin.gif  langai plastikiniai, sąramos pakeistos, ajajaj....  biggrin.gif​ </p>

Alta is jokios kulturos nieko nepaveldejo. Mokejo babkes uz ta nama. jOKS JIS NEPAVELDAS. Ir nera cia jokios kulturos. Jau ir taip gyvenu kaip cia pasakius svelniau , naturaliai . Dar norit ,kad be langu ir tvirtu perdangu gyvenciau?
Papildyta:
QUOTE(ladynew @ 2019 03 26, 09:21)
Alta, tragiškai reik numest tuos, dabar jau, penkis kg biggrin.gif , tik pasikartoju, avietės, salierai, žuvis, kas ten dar? Aš mielai ir susimokėčiau už patarimus biggrin.gif

Na extrine dieta ir 5 kg tai lengva.
Praktiskai gali issisiot ir iskakot tiek.
Atsakyti

Ladynew, nei avietes, nei salierai tau kilu nesudegins. Tiesiog taikyk dieta ME.

Atsakyti
Nu kodel , suedus kila salieru - laisvai ismyztu kokius 5 litrus.
Ir rezultatas yra.
Ai dar paskui inkstu akmenys gali protestuot , sirdis ir netgi smegenys.
O rimtai , tai ieik i krebso cikla. Tris dienas valgyk tik daugiau baltymini maista su tuo jau minetu ananasu gerimu.
Nustos skirtis insulinas ir nebekankins alkis.
Mona alaus ir kebabu dieta nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 26, 09:24)

Na extrine dieta ir 5 kg tai lengva.
Praktiskai gali issisiot ir iskakot tiek.

tipo, nieko nevalgyt, tik į tūliką eit? biggrin.gif
QUOTE(Terezza @ 2019 03 26, 09:25)
<p>Ladynew, nei avietes, nei salierai tau kilu nesudegins. Tiesiog taikyk dieta ME.
</p>

viską suprantu, bet jei jau ėst, tai geriau kažką, kas veikia
Atsakyti

Zinai , kodel pastorejai - ananasai padejo suvirskinti visa maista kuri suvalgei.
Taip jau jie veikia. Enzymai.
Bet nauda ilgalaike. Atstato turgora , taigi valgyk. O tas turgoras tai daiktas elastingas toks. Labai svarbus sanariams ir poodziui.

Tai kad aš praktiškai tik jais ir mintu 😀 anansai, papajos, mangai ir mangustinai. Dar visi jūrų gyviai. Nu ir sauso vyno taurė kita vakarais. Spėju, per daug gliukozes iš jų susirenku. Bo saldumas tai nerealus. Ką tik sučiečkuotas ananasas tokio saldumo kaip pas mus iš sirupo tie būna, skardinėse. Niekur nesu dar tokių valgius.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 26, 09:29)
NTris dienas valgyk tik daugiau baltymini maista su tuo jau minetu ananasu gerimu.
Nustos skirtis insulinas ir nebekankins alkis.

Einu ieškoti apie tą gėrimą, kažkodėl nepamenu, ačiūūū 4u.gif
Atsakyti

Ladynew, nera jokio stebuklingo produkto, kuris degintu riebalus. NERA. Poru ar avieciu poveikis riebalu degimimui yra toks minimalus, kad apie tai kalbeti net neverta. Todel neieskok stebuklu, tiesiog ziurek, ka ir kiek valgai.

Atsakyti

Alta, ko tokia pikčiurna?  :rolleyes:  prisiviriau gi sriubos vištienos su salieru, tai gal tą kebabą išsiusiosiu....  :angel2:​ 

Atsakyti
Man Altos žinios jau ne kartą labai pravertė, o jos ir nesikerta su galvojimu ką valgyti, neleidžia jinai bandelių kirsti irgi biggrin.gif
Alta, nerandu apie gėrimą blush-anim-cl.gif
Atsakyti