Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sveika, nu jūs pagerinti, rankas glostot, aš tai spiriu kai užknarkia😈
Taip laukiu atostogų....

Žinok pabandyk, 100 kart geriau veikia. Mes jau spardymosi stadiją praėjom. Nežinau kodėl, bet švelnus prisilietimas žiauriai gerai suveikia. Šoka kaip nuplikytas.  :D 

Bet pasiglosčius 😀

NeOkinga  :B  Einu šluotos ieškot, skrisiu darban  :B​ 

Atsakyti

Aha, man irgi ranka paglosto, jei užknarkiu.  Aš jam petį. 

Atsakyti

Ex knarkė dažnai, aš negirdžiu kai miegu, vat jei nemiga,tai viskas trukdo 🤪

Labas rytas, miegojau puikiai, viena, plačiai lovoje  :P  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
As esu generuos gardener ir man negeda.
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 26, 06:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72395150" data-time="1553577392"><div><p>Sveika, nu jūs pagerinti, rankas glostot, aš tai spiriu kai užknarkia😈
Taip laukiu atostogų....</p></div></blockquote><p></p><p>Žinok pabandyk, 100 kart geriau veikia. Mes jau spardymosi stadiją praėjom. Nežinau kodėl, bet švelnus prisilietimas žiauriai gerai suveikia. Šoka kaip nuplikytas.  biggrin.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Blueta" data-cid="72395151" data-time="1553577421"><div><p>Bet pasiglosčius 😀</p></div></blockquote><p></p><p>NeOkinga  cool.gif  Einu šluotos ieškot, skrisiu darban  cool.gif​ </p>

sakai, nu pabandysiu, bet įtariu jis net nepajus, toks storaskūris biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Koks turtingas, zalias sodas pas Alta. Kaip fainai atrodo  :4u: 

Ana karta pasiuliau vyrui, sakau, gal siltnami pasistatom. Juoktis pradejo, sake isspardys su kamuoliu tavo ta siltnami  :( paskui paskaiciavo, kad viska labiau apsimoka fermoje nusipirkti  :lol: 

As neknarkiu, MB kartais. Irgi, paglostau, arba pajudinu. Nu, spardytis tai jau nesispardau, kam to reikia. 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 26, 06:38)
<p>Ex knarkė dažnai, aš negirdžiu kai miegu, vat jei nemiga,tai viskas trukdo 🤪</p><p></p><p>Labas rytas, miegojau puikiai, viena, plačiai lovoje  tongue.gif  biggrin.gif​ </p>

aš kai viena miegu, tai duoduos po visą lovą tongue.gif
Papildyta:
Alta tu čia gyveni? wau kaip fainas, ir namas gražus ir aplinka smile.gif
Limcamca, nu žinok užknisa, jei miegu rūra atkišus, tas knarkia kaip tankas, dar reikia atsisukt, paglostyt, nu nervas ima, miego noriu.
Alta, ten ta mėlyna raganė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 kovo 2019 - 09:00

Ai nu vistiek, kazkaip. Gaila gi, savas, vistik 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 26, 08:00)
<p>Ai nu vistiek, kazkaip. Gaila gi, savas, vistik </p>

tai svetimo nespardyčiau biggrin.gif koks ten spyris, tai paglostymas iš kojos rolleyes.gif
Atsakyti
Tai limcamca , tavo ponas dar tiek nenuseno ,kad darzininkautu.
Palaukit dar su tais darzais ir vistom , gal dar nebus to brexito.
Ir darzininkaut uk brangu , sakyciau . Pokis seklu ,o pokyje 10 seklyciu . Brangu.

Beje ir bulgarijoje reikalai pablogejo , nuo atvykimo.
Kai atvaziavau , dar viskas augo dievo valia.
Dabar jau ir siltnamiai ir meslas ir irigacija.
Dar nenupaisyta lentele ,kur turi but uzrasas su namu vardu - Ispahan .
Dabar namu vardas kazkaip jau arciau Black sails . Del tos juodosios dengiamosios mulciavimo pleves. Kuria visas darzas jau beveik padengtas. Be jos per salta. biggrin.gif
Atsakyti

Alta, pasirodo, kultūros pavelde gyvena  :D  langai plastikiniai, sąramos pakeistos, ajajaj....  :D​ 

Atsakyti

Alta, tai netarei man žodžio apie ananasų. naudą/nenaudą.

Atsakyti