Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o kam ta pasaipa? tu ten buvai, kad gali teigti, jog taip neklause?

Gal ir buvo 😊niekada negali žinoti kada kur Pilypas išlįs iš kanapių :)

Atsakyti

Parasyk ar padejo. Pas mane kulnai ziauriai sukieteje, vis nudroziu tokiu aparaciuku, tai mastau gal tas rugstis pamegint, Elija cia berods yra kazkada rasiusi, kad naudojo, tai sake nusilupo jai ir kulnai kaip kudikelio liko :D

Aš jas jau daug metų naudoju. Rezultatas superinis būna. Va tik paskutinį kartą kažkodėl nesureagavo.

Atsakyti

Tai susipainiojo žodžiuose, negalėjo klausti dėl pilietybės, nėra logikos. Tautybę klausia ar nori nurodyti  :4u: 

Kaip aš šiandien pasigailėjau iš namų išėjus... Dieve dieve, ant kiekvieno suoliuko ilsėjausi, kojos nelaikė, širdis kalatojosi  :wacko: O atėjus nakčiai toks jėgų antplūdis atėjo, sutvarkiau visą didelę spintą. Ir dabar dar miego visai nenoriu  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 26 kovo 2019 - 02:46

Nežinau, ką tokiu laiku sakyti  :rolleyes: 

Labanaktis, ar labas rytas  :hmm:  :D  :D  :D 

Atsakyti

Tokiu laiku tik  su manim yra šansas pasišnekėt 😊 sveik ir stiprėk 🎈

labu, damos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 26 kovo 2019 - 06:35
QUOTE(Blueta @ 2019 03 26, 04:57)
<p>Tokiu laiku tik  su manim yra šansas pasišnekėt 😊 sveik ir stiprėk 🎈</p>
<p> </p>
<p>labu, damos.</p>

Sveikos, kaip atostogos? Galėtum foto įdėt, papasakoti :4u
Festina, kas čia tau taip yra? Ką daktarai sako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 kovo 2019 - 06:47

Sveikos, kaip atostogos?

Galėtum foto įdėt,

Gera čia 😊

tai kad po to nešneka su manim 😀

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 26, 05:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72395134" data-time="1553575564"><div><p></p><p></p><p>Sveikos, kaip atostogos?
</p><p></p><p>Galėtum foto įdėt,
</p></div></blockquote><p>Gera čia 😊</p><p></p><p>tai kad po to nešneka su manim 😀</p>

Aš nešneku?? Oijei gal nepastebėjau, jei ką sakei 🤓nespėju, juk nesėdžiu pastovei 🙈
Šian per ryto ratą rodė fitnesą šunim, o dasigyvenom, kokių tik nėra paslaugų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 kovo 2019 - 07:01

Aš nešneku?? Oijei gal nepastebėjau, jei ką sakei 🤓nespėju, juk nesėdžiu pastovei 🙈

Baik tu, juokauju gi.

Atsakyti

TAUTYBĘ!!!!! Pasas yra pilietybės įrodymas😝

Ir poniai laba diena. 

Sveikos

Klausykit, o pilnatis dar nesibaigė?   :hmm: 

Festina sveikatos  :4u: 

Jau kaip noriu miegoooooo. 4 prabudau, pasivarčiau, šiaip ne taip užmigau. 5 Oraginas glosto ranką, tipo "tu knarki". Pats trinkt ant šono ir pats visais garsais.  :mad2:  Tada jau aš jam glosčiau ranką  :mad2: Finale esu neišsimiegojus.

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 26, 06:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Elbi" data-cid="72394953" data-time="1553542608"><div><p>TAUTYBĘ!!!!! Pasas yra pilietybės įrodymas😝</p></div></blockquote><p></p><p>Ir poniai laba diena. </p><p></p><p>Sveikos</p><p></p><p>Klausykit, o pilnatis dar nesibaigė?   hmm.gif </p><p></p><p>Festina sveikatos  4u.gif </p><p></p><p>Jau kaip noriu miegoooooo. 4 prabudau, pasivarčiau, šiaip ne taip užmigau. 5 Oraginas glosto ranką, tipo "tu knarki". Pats trinkt ant šono ir pats visais garsais.  mad.gif  Tada jau aš jam glosčiau ranką  mad.gif Finale esu neišsimiegojus.</p><p></p><p></p>

Sveika, nu jūs pagerinti, rankas glostot, aš tai spiriu kai užknarkia😈
Taip laukiu atostogų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 kovo 2019 - 07:17

Jau kaip noriu miegoooooo. 4 prabudau, pasivarčiau, šiaip ne taip užmigau. 5 Oraginas glosto ranką, tipo "tu knarki". Pats trinkt ant šono ir pats visais garsais.  :mad2:  Tada jau aš jam glosčiau ranką  :mad2: Finale esu neišsimiegojus

Bet pasiglosčius 😀

Atsakyti