Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tu čia gal.man?

Nesigilink. Man.Pasvajos ir praeis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selli**: 10 kovo 2019 - 17:24

O tai Mona gal nors čia pareis? :hmm:​ 

Atsakyti

Niekada nepostinau via is kur. Blueta turi geru nuorodu. As is cia:

https://www.portugalvineyards.com/en/

yra neitikstinai nebrangiu, bet kasdienai neblogu vynu

Manau kad cia reiktu iki Francu su masina prilekti,kuo didesne tuo geriau.Pasitusinti paskui kokektyviai prie vietos.Vynai su sampe greitai susisuktu kaip vipetai bagazineje ant atgalinio kelio dezemis.

Atsakyti

Tu čia gal.man?

Ne, ne tau.

Atsakyti

Pasipuošiau, varau į darbą pasidažyti, bo dažų namie 0 :D 

Atsakyti

fui jauciu  buvo del  pamirsto saldiklio turinio :)

Aaaa, o aš pamaniau, kad jai šampė su ledukais fui.  :D Tada atsiimu savo žodžius.  :D​ 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 10 Kov 2019 - 17:19, parašė: Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus. :D Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo :D Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė :) Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt :hmm:
Tai,kad šiais laikais taip paprasta. Pinigų gali į vokelį įdėt.jei manai,kad viskO užtenka.ar čekį kokį. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 17:29

Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus. :D

Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo :D Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė :) Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt :hmm: 

Dek i voka .

Atsakyti

Madam pareis veliau, 10 Kov 2019 - 17:23, parašė: O tai Mona gal nors čia pareis? :hmm:
Na Mona ne dėl Virgos išėjo. Net nebeprisimenu. Lyg dėl Elijos ,bet ji atsiprašė.
Atsakyti

Oj, pas Altą Labanoro retriverė. Kažkada tikrai nugirdau kažkur pavadinimą būtent tokį :D​ 

Atsakyti

fui fui fui buvo skirta savaites vaiku uzmirstai mesai. Nu ir tavo vistai :D

galiu tik isivaizduot i kokia smarve grizai :bijau:

Žinok kol šaldytuvo neatidariau - nieko nesijautė. Bet po to tai jo, prie kitoj kambario pusėj esančios sienos prilipino.

76b425b1a1d7b6c4ff43325b01a454ad140.JPG
Va gyvulys ,sistina

Labai graži tavo merga.  :wub:​  

Atsakyti

Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus. :D

Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo :D Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė :) Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt :hmm:​ 

su  dovanom, tai sunku siais laikais,  nes visko jie turi.  net jeigu koki  ruba pirksi, tai pirkt  i ateiti, nes tie  leliukai greitai auga ir nieko jie nesunesioja. sakycau lepink   jaunus  tevus :)

Va gyvulys ,sistina

labai grazus gyvulys,  o  ir dar  baltas  :wub: . i  senatve   ir man norisi   gyvuno,   bet greiciausia  kates nors  visada labiau  sunis mylejau. o roze..... :bigsmile:

Aaaa, o aš pamaniau, kad jai šampė su ledukais fui.  :D Tada atsiimu savo žodžius.  :D​ 

niu juokauji sampe visada  yra gerai :)  nors tiesa sakant negurmane  as cia :)

Atsakyti