Tu čia gal.man?
Nesigilink. Man.Pasvajos ir praeis.
Niekada nepostinau via is kur. Blueta turi geru nuorodu. As is cia:
https://www.portugalvineyards.com/en/
yra neitikstinai nebrangiu, bet kasdienai neblogu vynu
Manau kad cia reiktu iki Francu su masina prilekti,kuo didesne tuo geriau.Pasitusinti paskui kokektyviai prie vietos.Vynai su sampe greitai susisuktu kaip vipetai bagazineje ant atgalinio kelio dezemis.
Madam pareis veliau, 10 Kov 2019 - 17:19, parašė: Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus. Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt Tai,kad šiais laikais taip paprasta. Pinigų gali į vokelį įdėt.jei manai,kad viskO užtenka.ar čekį kokį.
Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus.
Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt
Dek i voka .
Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus.
Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt
su dovanom, tai sunku siais laikais, nes visko jie turi. net jeigu koki ruba pirksi, tai pirkt i ateiti, nes tie leliukai greitai auga ir nieko jie nesunesioja. sakycau lepink jaunus tevus
Va gyvulys ,sistina
labai grazus gyvulys, o ir dar baltas . i senatve ir man norisi gyvuno, bet greiciausia kates nors visada labiau sunis mylejau. o roze.....
Aaaa, o aš pamaniau, kad jai šampė su ledukais fui. Tada atsiimu savo žodžius.
niu juokauji sampe visada yra gerai nors tiesa sakant negurmane as cia