Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kiek zinau tokias kojines labai perka is korejieciu. Kad ir is ebay, aliexpress ar iherb. 

Tokios kazkokios https://www.ebay.co....86NKCwTCQv_i4mw

Persefone, o tu jas jau isbandei ar dar tik uzsisakei?

Jo jo, tokios ir buvo kaip tavo nuorodoj  :D Tik nemiegojau, ten parasyta buvo valanda su jom pabuti ir nuplauti. Jose ten toks kaip skystis, tai jauciu isbegtu per nakti jei miegot reiketu  :hmm:​ 

Atsakyti

Sistina, sveik. Cia Lietuvoje prie taves zaraza prikibo? 

O, kas pas tave su pasu negerai?

Jo Lietuvoje 😊

Viskas gerai su mano pasu tik jo galiojimas baigiasi Liepa, tai reikia naujo, o kadangi dabar puiki proga, tai ir pasidariau nauja. Tiesa vėl yra galimybe pasidaryti per 1 diena.

Atsakyti

Jo jo, tokios ir buvo kaip tavo nuorodoj  :D Tik nemiegojau, ten parasyta buvo valanda su jom pabuti ir nuplauti. Jose ten toks kaip skystis, tai jauciu isbegtu per nakti jei miegot reiketu  :hmm:​ 

Dabar turetu pradeti luptis po keliu dienu? Taip?

Jo Lietuvoje 😊

Viskas gerai su mano pasu tik jo galiojimas baigiasi Liepa, tai reikia naujo, o kadangi dabar puiki proga, tai ir pasidariau nauja. Tiesa vėl yra galimybe pasidaryti per 1 diena.

Ziurek, kad neprideklaruotu taves per ta viena diena.  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu as taip tikiuosi, o kaip bus pamatysim  :D​  Pasieskosiu is aliskes dar panasiu uzsisakysiu, bus su kuo palyginti.

Atsakyti

Ziurek, kad neprideklaruotu taves per ta viena diena.  :unsure: 

Reikes, pasidomėti kai pasiimsiu :) ačiū, kad priminei  jų tobulus pokštus 😊

Atsakyti

Tiesa, manęs klausė ar noriu įrašyti savo pilietybę į pasą ar ne. Man taip keistai nuskambėjo šis pasiūlymas. Tai ar visos turite nurodžiusios savo pasuose pilietybes ar slepiate 😊

Atsakyti

Nu as taip tikiuosi, o kaip bus pamatysim  :D​  Pasieskosiu is aliskes dar panasiu uzsisakysiu, bus su kuo palyginti.

Žinok, nebūtina toli  ieškot, kai gali pabandyti iš Drogo lenkiškas Marion tas kojines, ir dar kitos rūšies ten  yra. man Marion veikia puikiai, nusilupa oda per 10 dienų. Pėdutės būna vaikiškai švelnios. 

Atsakyti

TAUTYBĘ!!!!! Pasas yra pilietybės įrodymas😝

Atsakyti

Tiesa, kaukė ir kojinės yra skirtingi dalykai. kartą pirkau kaukę, tai buvo toks neilgas palaikymas ir nieko ten nepasidarė, gal tik pasipylingavo kažkiek.

Atsakyti

TAUTYBĘ!!!!! Pasas yra pilietybės įrodymas😝

Nebūtinai, pažįstu lietuvių tautybės žmonių kurie turi britų pilietybę  arba net dvi :) 

Atsakyti

Žinok, nebūtina toli  ieškot, kai gali pabandyti iš Drogo lenkiškas Marion tas kojines, ir dar kitos rūšies ten  yra. man Marion veikia puikiai, nusilupa oda per 10 dienų. Pėdutės būna vaikiškai švelnios. 

O, aciu, butinai isbandysiu ir tas is drogo, pedos jau kaip pas senute pasidare  :D Kauke is ten kazkokia pedom pirkau, palaikyt 20 minuciu lyg reikejo. Nu ka as zinau, tas pats kas normaliu kremu pasitepus buciau. Bet tai te ne rugstine buvo, tai kitokio rezultato neverta ir tiketis buvo.

Atsakyti

Nebūtinai, pažįstu lietuvių tautybės žmonių kurie turi britų pilietybę  arba net dvi :)

Tai kai LT dviguba pilietybė negalima, tai būtent pas jus taip ir paklausė "Sorry, maam, kokios norėtumėt pilietybės pase?"😎

Atsakyti