Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Festina, laikykis :4u:

O aš šiandien Boną šturmuosiu.

attachicon.gifIMG-20190324-WA0005.jpg

Ir as turiu beveik identisku nuotrauku nuo  Kelno katedros.

festina, sveik greiciau. :4u:

Sveikos, mazokai priraseme siomis dienomis, jauciasi, kad pavasaris. :D oras savaitgali buvo pasakiskas, issitraukeme dvirkas. O kaip sunku vaziuoti po ilgo tarpo, plia, tuos uzaugusius per ziema riebaliukus judinti.  Kojas iki siol skauda, vaikstau sikna atkisus.

Atsakyti

Festinai linkėjimai pasveikti  :4u: 

Evuxienei sveikinimai  :4u: 

Atsakyti

Prizadejau prisiduot del skiepu. Tai va, nesiskiepyjau, nes pamaciau kad antikuniu 300, kai norma 200, tai manau pakankamai virs nnormos, nesuprantu kodel paskambino ir pasake kad truksta. Rasytiniam atsakyme aiskus + padetas, kad imunitetas pakankamas

Atsakyti

Tai kur, dabar prašapę visos? Kvadratus bėgiojat, dviračiu važinėjat, ar darbus gavot, kur negalima SM sėdėt  :bigsmile:  :lol: 

Skaičiau žiniose, lėktuvas iš Londono, vietoj Diuseldorfo nusileido Edinburge. Tipo, popierinė klaida. Normali klaidelė  :ax:  kas atsakingas irgi gal kokiam forume sėdėjo  :lol:  :oh: 

Savaite, o tavo vaikis po to kritimo pasveiko?

Atsakyti

As tai neprasapus. Sestadieni oras superinis buvo, prie kompo net mintis nekilo prisest. Islekem su drauge po Santaka pasivaiksciot, po senamiesti. Vakar namus kuopt reikejo, paskui manikiuras, pedikiuras ir t.t. Kazkokias avono kojines isbandziau, tipo rugstines  :hmm:​  Nu bus matyt ar kokia nauda is ju bus. 

Atsakyti

Tik grįžau, mažė šokiuose strapaliojo. Į darželį ex apsireiškė, saldainių padalino vaikams. Gera strategija, kai jam priklausantis savaitgalis, pradingti ,o čia pažaidžia ir žiūrėti nereikia :D

Atsakyti

Kazkokias avono kojines isbandziau, tipo rugstines  :hmm:​  Nu bus matyt ar kokia nauda is ju bus. 
Parasyk ar padejo. Pas mane kulnai ziauriai sukieteje, vis nudroziu tokiu aparaciuku, tai mastau gal tas rugstis pamegint, Elija cia berods yra kazkada rasiusi, kad naudojo, tai sake nusilupo jai ir kulnai kaip kudikelio liko :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 25 kovo 2019 - 20:26

Labas, 

nuo šiandien lendu pas Fetina į lovą, pasislink 😊🤣 sloga prikibo kažkokia. Imunine visai išnykusi pas mane turbut. 

Bet va pasas pasikeistas nors dar galioja iki liepos, bet jau oro uoste moteriške priminė, kad baiginėjasi lyg pati nežinočiau :) 

paburbesiu apie kainas vaistų pirkau UK Actifed mokėjau £3.90, o LT 6.90 eur. nenubiednesiu, bet vis vien pikta. 

Evuxienes maziukui tortas 🎂o mamai gėlių 💐

Gaile, puiku, kad nereikes skiepo, bet tai kokia ten višta neatsakingai Tave informavo. Šiandien per žinias sakė, kad skiepai jau  iki 40 pabrango nors kai domėjausi dar 29 buvo:) kaip sakoma yra paklausa reikia bizni daryti 😊

Atsakyti

Parasyk ar padejo. Pas mane kulnai ziauriai sukieteje, vis nudroziu tokiu aparaciuku, tai mastau gal tas rugstis pamegint, Elija cia berods yra kazkada rasiusi, kad naudojo, tai sake nusilupo jai ir kulnai kaip kudikelio liko :D

Jauciu reikia kazkokiu rimtesniu nei avono. Bet tai darbe kataloga atnesa, vis susigundau kokia nesamone pabandyt  :D  Si karta irgi prisiminiau kad Elija kazkokias naudojo, nu ir man uzsireike :D​  Kolkas pedu oda tokiom kaip pleiskanytem tik serpetot pradejo, nieks ten dar nesilupa.

Man veidui kremo kazkokio rimtesnio reikia, baisiai oda issausejo po ziemos. Vis neissirenku kokio, kad ir geras butu, ir ne kosmosa kainuotu.

Atsakyti

Kiek zinau tokias kojines labai perka is korejieciu. Kad ir is ebay, aliexpress ar iherb. 

Tokios kazkokios https://www.ebay.co....86NKCwTCQv_i4mw

Persefone, o tu jas jau isbandei ar dar tik uzsisakei? 

Atsakyti

Sistina, sveik. Cia Lietuvoje prie taves zaraza prikibo? 

O, kas pas tave su pasu negerai?

Atsakyti

Va, dar tokios kojines yra: https://www.ebay.co....5.c100005.m1851

https://www.ebay.co....5.c100005.m1851

Kaip juokinga butu miegoti su tokiom  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti