Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, tylu ,visos į darbus lekia :D o man laisva diena :)

Atsakyti
Rozmarinas.
Is serijos
Do you see the blue?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas, 

Kai saulė šviečia, kompiuteris netraukia. 

Vakar po lauko, dar šį bei tą nuveikiau. Na ir viskas, vakare net 22 val nesulaukiau, akys pačios sulipo, nulūžau miegoti. 

Atsakyti

O aš, o aš... Kad daugiau kada sakyčiau, kur reiks savaitgalį pasidėti, planams pasikeitus  :oh:  Kaip dėjo koks zaraza, dvi paras galavausi, viena namuose, be pagalbos ir palaikymo. Kai jau galvojau kviestis greitąją, užmigta apie pietus, o atsibudau 4ą ryto. Šiandien jau gyvensiu  :B 

Lyg ir skaičiau jus, nieko nepomientam  :hmm:​ 

Atsakyti

festina lente, 25 Kov 2019 - 08:48, parašė: O aš, o aš... Kad daugiau kada sakyčiau, kur reiks savaitgalį pasidėti, planams pasikeitus :oh: Kaip dėjo koks zaraza, dvi paras galavausi, viena namuose, be pagalbos ir palaikymo. Kai jau galvojau kviestis greitąją, užmigta apie pietus, o atsibudau 4ą ryto. Šiandien jau gyvensiu :B Lyg ir skaičiau jus, nieko nepomientam :hmm:
Festina, laikykis :4u:

O aš šiandien Boną šturmuosiu.

Priedas  IMG-20190324-WA0005.jpg   143,5KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ant šiandien laisva diena, savaitgalio "nuodus" prakaituoju 🤭😁

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas :) 

savaitgalį atvšventėm mažiaus 9 gimtadienį :P kažkodėl į SM mą iš namų  kompo neįleido :hmm: 

Noriu  ir laukiu atostogų, batarkės jau į pabaigą mano :vacation1: 

Atsakyti

Labas rytas. Aš kai prabuvau dvi savaites namie, pailsėjau nuo darbo, tai lengviau laukti atostogų dabar. 

Atsakyti

Ačiū, laikausi, reik atsigauti iki penktadienio, kad pas bambeklį galėčiau grįžti  :rolleyes:  Labai nevykę atostogos gavosi, reiks kartoti po gero mėnesio būtinai. 

Rykute, įdomesnių figūrų dar neišbėgioji  :D​ 

Atsakyti

Festina, imk  :4u:​ linkiu kuo greičiau atsigauti. 

Atsakyti

Ačiū, laikausi, reik atsigauti iki penktadienio, kad pas bambeklį galėčiau grįžti  :rolleyes:  Labai nevykę atostogos gavosi, reiks kartoti po gero mėnesio būtinai. 

Rykute, įdomesnių figūrų dar neišbėgioji  :D​ 

Pompą kai gaunu, paskiau, įvairiomis figūromis guliu :lol: 

Sveikatos tau  :4u:​ 

Atsakyti

Atostogu ir as labai laukiu. Vakar, net suskaiciavom kiek liko. 

Kur cia Eularija taip aukstai uzsilipusi? Faina fotke  :4u: 

Evuxiene, su gimtadieniu tavo maziu ir tave  :birthday2: Festina, sveikatos  :4u: 

Atsakyti