Pas mane e parašas, labai patogu
Dėl to tikrai nesiginčiju.
Laba,
Bandau atgaminti, bet man atrodo jau su 5 Samsungais vaikai naudojo ta Face recognition. Dar, pamenu viena karta buvo bajeris, kad dickio neileido i telefona, kazkas netiko. Ir su pirstu anstpaudais tas pats buvo. Nepasitikiu tokiais dalykais.
Isvis nemegstu jokiu bankiniu operaciju telefone. Tik, atostogoms naudoju juos. Visais kitais atvejais, viska tvarkau stacionariame kompe.
Visai geras oras siandien. Grizom is treniruociu/parku.
Laba,
Bandau atgaminti, bet man atrodo jau su 5 Samsungais vaikai naudojo ta Face recognition. Dar, pamenu viena karta buvo bajeris, kad dickio neileido i telefona, kazkas netiko. Ir su pirstu anstpaudais tas pats buvo. Nepasitikiu tokiais dalykais.
Isvis nemegstu jokiu bankiniu operaciju telefone. Tik, atostogoms naudoju juos. Visais kitais atvejais, viska tvarkau stacionariame kompe.
Visai geras oras siandien. Grizom is treniruociu/parku.
Šalia piršto atspaudo ir veido atpažinimo visada yra pattern lock.
Cia mano vaiku sritis, as neismanau. Ar galima abi funkcijas naudoti vienu metu?
Ner ten ka ismanyt, jei pazvelgus i telefa jis "neatpazista" ( nu gal padauginai is vakaro ) suspaudai pina. Psio.
Nors siaip jau, atsirakina jis man ir su saules akiniais ir visada. Isskyrus kai su kauke ant snukelio