Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pas mane e parašas, labai patogu

Dėl to tikrai nesiginčiju.

Atsakyti

Kažkas iš naujesnių. 7 samsungas tokios funkcijos dar neturi, o 8 ar 9 jau yra.

Pas mane A7 samsungas, yra ir veido atpažinimas, ir piršto antspaudas

Atsakyti

Pas mane A7 samsungas, yra ir veido atpažinimas, ir piršto antspaudas

Pas mane 7 edge. Arba nėra, arba yra, bet aš to nežinau.  :D​ 

Atsakyti

Pas mane 7 edge. Arba nėra, arba yra, bet aš to nežinau.  :D​ 

Na jie ten prie visų kitų užrakinimo būdų, tai gal nėra, manau rastum :)

Atsakyti

Laba,

Bandau atgaminti, bet man atrodo jau su 5 Samsungais vaikai naudojo ta Face recognition. Dar, pamenu viena karta buvo bajeris, kad dickio neileido i telefona, kazkas netiko. Ir su pirstu anstpaudais tas pats buvo. Nepasitikiu tokiais dalykais. 

Isvis nemegstu jokiu bankiniu operaciju telefone. Tik, atostogoms naudoju juos. Visais kitais atvejais, viska tvarkau stacionariame kompe.

Visai geras oras siandien. Grizom is treniruociu/parku. 

Atsakyti

Orage, pas  vokietukus varau alučio padegustuoti, pasišopinti  :mirksiukas: 

Alta, blogai, kad negydai. Bet kažką prisimenu  :P 

Atsakyti

Laba,

Bandau atgaminti, bet man atrodo jau su 5 Samsungais vaikai naudojo ta Face recognition. Dar, pamenu viena karta buvo bajeris, kad dickio neileido i telefona, kazkas netiko. Ir su pirstu anstpaudais tas pats buvo. Nepasitikiu tokiais dalykais. 

Isvis nemegstu jokiu bankiniu operaciju telefone. Tik, atostogoms naudoju juos. Visais kitais atvejais, viska tvarkau stacionariame kompe.

Visai geras oras siandien. Grizom is treniruociu/parku. 

Šalia piršto atspaudo ir veido atpažinimo visada yra pattern lock. 

Atsakyti

Cia mano vaiku sritis, as neismanau. Ar galima abi funkcijas naudoti vienu metu?

Atsakyti

Laba. Aš naudoju atrakinti pagal pirštų antspaudus, bet jeigu neatsirakina, drėgni pirštai, tada išmeta pagal kodą atsiraknt. 

Atsakyti

Cia mano vaiku sritis, as neismanau. Ar galima abi funkcijas naudoti vienu metu?

Ner ten ka ismanyt, jei pazvelgus i telefa jis "neatpazista" ( nu gal padauginai is vakaro :D ) suspaudai pina. Psio.

Nors siaip jau, atsirakina jis man ir su saules akiniais ir visada. Isskyrus kai su kauke ant snukelio :D

Atsakyti

A, nu tai tada nera taip blogai, yra sansas, kad ileis  :D  :D 

Siais laikais, neieiti i telefona, jauciu, blogiau nei namu raktus pamesti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 23, 14:14)
<p>A, nu tai tada nera taip blogai, yra sansas, kad ileis  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Siais laikais, neieiti i telefona, jauciu, blogiau nei namu raktus pamesti  biggrin.gif​ </p>

100%🤣 o telefonuose tiek visko yra, neišnaudojam visų galimybių, o ir nežinom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 23 kovo 2019 - 16:08