Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labryt

Pavaikščiojom su briedžiu, kieme su žaislais pasitaškėm. Oras liuks.

Aš irgi naudoju bekontaktes, pinigus laikau sąskaitoj, kuri nepririšta prie jokios kortelės, tai einamojoj kada reik persivedu kažkokią sumą ir ramu. Buvo net eilėj stovint už kažkokį rimtesnį pirkinį, pyst galvon, kad kortoj pinigų tai neužteks. Tai gerai, kad generatorių su savim turėjau. Persimečiau belaukiant eilėj ir psio. O būna, kad generatorius arba darbe lieka arba rankinėj mašinos bagažinėj  :D

Pas mane visi bankai telefone, kai kurie net sujungti į vieną appsą. Tai pinigus iš vienos sąskaitos į kitą galiu permesti akimirksniu. Nereikia jokio generatoriaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 kovo 2019 - 09:21
QUOTE(Oragė @ 2019 03 23, 09:08)
<p>Labryt</p><p></p><p>Pavaikščiojom su briedžiu, kieme su žaislais pasitaškėm. Oras liuks.</p><p></p><p>Aš irgi naudoju bekontaktes, pinigus laikau sąskaitoj, kuri nepririšta prie jokios kortelės, tai einamojoj kada reik persivedu kažkokią sumą ir ramu. Buvo net eilėj stovint už kažkokį rimtesnį pirkinį, pyst galvon, kad kortoj pinigų tai neužteks. Tai gerai, kad generatorių su savim turėjau. Persimečiau belaukiant eilėj ir psio. O būna, kad generatorius arba darbe lieka arba rankinėj mašinos bagažinėj  biggrin.gif </p>

O ne patogiau su Smart-ID?
Atsakyti
Siandien as gera . Negydau . Leidziu gyvent.
Dar kruazontu is ryto pakepiau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pas mane visi bankai telefone, kai kurie net sujungti į vieną appsą. Tai pinigus iš vienos sąskaitos į kitą galiu permesti akimirksniu. Nereikia jokio generatoriaus.

O ne patogiau su Smart-ID?
Nežinau. Pas mane generatoriai kokį 10-15 metų jau. Man gal patogiau. Nes va neturi ir sutaupai. Savotiškas apynasris gaunasi  :D​ 

Plius man telefono netekimo atveju gal kažkiek nesaugiai atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 23 kovo 2019 - 09:41

Nežinau. Pas mane generatoriai kokį 10-15 metų jau. Man gal patogiau. Nes va neturi ir sutaupai. Savotiškas apynasris gaunasi  :D​ 

Pas mane telefonas atsirakina ir prie bankų prisijungiama su piršto atspaudu. 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 23, 09:40)

Tai nezinodamas kodo nieko nepadarysi su Smart-ID.
Atsakyti

aš irgi gal kokia 13 metų generatorių naudojau, bet kai perejau prie smart ID, tai išvis wow.

Pas mane telefonas atsirakina ir prie bankų prisijungiama su piršto atspaudu. 

Maniškis atsirakina kai į jį pasižiūriu 😀

Alta, tu vis sakydavai valgyt ananasus, bo gi turi jie ten lieknejimui kažką. Bromelainą gal. Valgau kasdien po cielą, figuški, ne tik kad neliekneju bet gal netgi paruonėjau. 😀 Grįšiu, pasisversiu 🙄 ir tada tavęs kompensacijos paprašysiu 😀

labu.

Atsakyti
Labas rytas, kas čia per telefas Blueta👝
Atsakyti

Aš pati e-parašą naudoju. Pas mamą slaptažodžių kortelės, bet kadangi jos nebegalios greit, reiks bandyt tą programėlę instaliuot. Jei nesusigaudysiu, žinosiu, su kuo konsultuotis ;) 

Atsakyti

Aš pati e-parašą naudoju. Pas mamą slaptažodžių kortelės, bet kadangi jos nebegalios greit, reiks bandyt tą programėlę instaliuot. Jei nesusigaudysiu, žinosiu, su kuo konsultuotis ;) 

Nėra ko nesigaudyt. Jungiesi prie banko, pasirenki prisijungimą per smart-ID, tave meta į jų appsą, suvedi kodą, tada automatiškai esi permetama į banką jau prisijungus. 

Atsakyti

Labas rytas, kas čia per telefas Blueta👝

Kažkas iš naujesnių. 7 samsungas tokios funkcijos dar neturi, o 8 ar 9 jau yra.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 23, 10:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="official" data-cid="72392742" data-time="1553330779"><div><p>Aš pati e-parašą naudoju. Pas mamą slaptažodžių kortelės, bet kadangi jos nebegalios greit, reiks bandyt tą programėlę instaliuot. Jei nesusigaudysiu, žinosiu, su kuo konsultuotis ;) </p></div></blockquote><p></p><p>Nėra ko nesigaudyt. Jungiesi prie banko, pasirenki prisijungimą per smart-ID, tave meta į jų appsą, suvedi kodą, tada automatiškai esi permetama į banką jau prisijungus. </p>

Pas mane e parašas, labai patogu
Atsakyti