Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na ką ten jie perka. Mizeris... neapsimoka vogti  :D​ 

Atsakyti

Mano vaikas susirupino negi Ronaldo i Lietuva atvaziuos 🤔

Atsakyti

Kiek žinau, kortelę gali turėt vaikas nuo 10 metų. Čia neseniai kažkur skaičiau, kai berniukas maximoj atsiskaitė kortele, tai kasininkė apsaugą iškvietė jam, juk pavogė 100%, jei jau vaikas.

Tą patį norėjau rašyt. Grynais maniškiai naudojasi pardėj, jei prireikia. Aš savo kortelei specialiai net neįjungiau bekontaktinio atsiskaitymo galimybės. Nesaugiai man tai atrodo. 

Atsakyti

Na ką ten jie perka. Mizeris... neapsimoka vogti  :D​ 

nu zinai, mums atrodo mizeris, bet zinai, pardavejai gali taip neatrodyt, jai atsakomybe. nors man tai tikrai butu patogu, kad galeciau kortele paduot ir nueitu nupirkt ko reikia.

Atsakyti

Tą patį norėjau rašyt. Grynais maniškiai naudojasi pardėj, jei prireikia. Aš savo kortelei specialiai net neįjungiau bekontaktinio atsiskaitymo galimybės. Nesaugiai man tai atrodo. 

Aš irgi bekontakčio atsiskaitymo neįjungus ir nesiruošiu. Juk nesunku sumygti tą pin kodą.

Atsakyti

ai man tai patogus tas bekontaktis atsiskaitymas. kartais tikrai buna kokia smulkmena perki, tai kist kortele, rinkt, laukt. nu cia tik prilietei ir viskas, gali eit :) del saugumo- nu pavogtu sakykim, nu tai maximum 25 eur pavogs, daugiau nebeduos atsiskaityt, prasys pin kodo. o jau kazkaip vagystes atveju per para tai manau suprasciau, kad korteles nebeturiu, uzblokuociau iskart.

Atsakyti

Labas rytas :)

Aš atjungus bekontaktį reikalą, tik Revolut palikus, nes UK su metro ir tt labai patogu, ten permetu kiek reikia pinigų dienai, dviem.

Atsakyti

Paklausiau kaimynės, tai sakė, kad nuo 7 metų Swedbank išduoda. Nustato limitus dienos ir viskas.

Reiks ir man įtaisyti saviškei.

Aš tai bekontakčiu varau tolko tak. Man vagys nesivaidena  visur  :D   O ir įspūdingų sumų joje nebūna. Jei neklystu, tai benkas kažkaip draudžia pinigus vagystės atveju.

Šiandien vakare skrydis, o atsikėliau su snargliu iki kelių  :oh:​ Gal mūsų doktorka pagydys?

Labas rytas  :) 

Atsakyti

Reikia keltis į darbą, saulė šviečia, dirbti tingisi :D  Šiandien pas mus vakare "mergaitės eina out" tai staliukas užsakytas, šokiai pokiai :D

P.S neturiu ką rengtis :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 23 kovo 2019 - 08:37

Aš irgi bekontaktes visur naudoju.

Labas rytas.

Atsakyti

Labryt

Pavaikščiojom su briedžiu, kieme su žaislais pasitaškėm. Oras liuks.

Aš irgi naudoju bekontaktes, pinigus laikau sąskaitoj, kuri nepririšta prie jokios kortelės, tai einamojoj kada reik persivedu kažkokią sumą ir ramu. Buvo net eilėj stovint už kažkokį rimtesnį pirkinį, pyst galvon, kad kortoj pinigų tai neužteks. Tai gerai, kad generatorių su savim turėjau. Persimečiau belaukiant eilėj ir psio. O būna, kad generatorius arba darbe lieka arba rankinėj mašinos bagažinėj  :D 

Atsakyti

MM, kur skrendi?

Atsakyti