Primink iš kur tu siuntiesi?
Niekada nepostinau via is kur. Blueta turi geru nuorodu. As is cia:
https://www.portugalvineyards.com/en/
yra neitikstinai nebrangiu, bet kasdienai neblogu vynu
Primink iš kur tu siuntiesi?
aa, apie "atkista sikna" dar bajeri parasysiu. Atsimenu, vyro pusbrolis pasakojo, sako,vejos pjovimui emiau bachuriuka samdyt, bo bliam, kol nusipjaunu ta savo gazona ( apie 18 aru pjaunamo ploto), eini eini pasilenkes 4-5 valandas paskui ta zoliapjove, tai kai baigi jau nei neissitiesi, taip ir aini "sikna atkises", jau nei to atsaldyto alaus nenori...
Tiek juokiaus tada. Dabar Fate primine.
Nesiderina
Suiderinau. Net ir pagal rožių spalvą parinkau.
Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!
Tu juokauji? Kiauliška išeiti iš ten, kur koliojamasi ir marazmai prikaišiojami?
Neuždraudė, bet turint išdidumo, jos vietoj neičiau, ten kur esu nepageidaujama.
Labai faina būtų, jei to išdidumo nepritrūktų ir dar kai kam. Bet kai jau nėr savigarbos pas žmogų, tai nėr. Ir nieko čia nebepadarysi.
Terezza, 10 Kov 2019 - 17:15, parašė: Suiderinau. Net ir pagal rožių spalvą parinkau. Tu juokauji? Kiauliška išeiti iš ten, kur koliojamasi ir marazmai prikaišiojami? Labai faina būtų, jei to išdidumo nepritrūktų ir dar kai kam. Bet kai jau nėr savigarbos pas žmogų, tai nėr. Ir nieko čia nebepadarysi.Tu čia gal.man?
turbut esu praziurejus Tavo gyvuno paveiksliuka, o gal niekada jo ir nerodei?!
niu va butum masina, o ne atkistu uzpakaliu, vaziavusi, tai mazu butum spejusi
kazkaip galvojau, kad tas lentynas kaip nors 'uzdengia' ar skyriama juosta apjuosia kai neparduoda, tai gi nevienas taip prisideti vezimuka gali, o paskui sales darbuotojam sugrazink i lentynas ar Tu pati paskui viska vezei padeti atgal?
Tiesa kaip jusu jauniausias seimos narys auga, kaip dieduikui naujos pareigos?
Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus.
Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt
mano "vaikams" tai sprogo, bet nieko neatsitiko nei saldytuvui nei kamerai, Butu ne kas nuomojamam bute... o dar tie mano abu vaikai ziauriai issiblaske, karta isjunge saldytuva savaitei pries isskrisdmi i kelione, o mesa uzmirso saldiklyje. Grizo po savaites i baisia lavonienos smarve, plove saldytuva visom priemonem, sake, ilgokai kvapas laikesi.
As ti karta taip stalciuka sulauziau saldiklio...
Gal klydau, gal ne tu, o kažkuri kita narė buvo kažkokią nuorodą įdėjusi dėl putokšlio. Kažkodėl apie tave pamislijau Tai tada muset Blueta.