Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Primink iš kur tu siuntiesi?

Niekada nepostinau via is kur. Blueta turi geru nuorodu. As is cia:

https://www.portugalvineyards.com/en/

yra neitikstinai nebrangiu, bet kasdienai neblogu vynu

Atsakyti

tai neee, per 3 valandas nesusalo i "kaula", bet mazu leduku tai taurej yra :D

fui fui fui  :mega_shok:

bet tai ziurek jau ir sutaupei ant   leduku :) racionalu.

Atsakyti

aa, apie "atkista sikna" dar bajeri parasysiu. Atsimenu, vyro pusbrolis pasakojo, sako,vejos pjovimui emiau bachuriuka samdyt, bo bliam, kol nusipjaunu ta savo gazona ( apie 18 aru pjaunamo ploto), eini eini pasilenkes 4-5 valandas paskui ta zoliapjove, tai kai baigi jau nei neissitiesi, taip ir aini "sikna atkises", jau nei to atsaldyto alaus nenori...

Tiek juokiaus tada. Dabar Fate primine.

Atsakyti

Nesiderina :D

Suiderinau. Net ir pagal rožių spalvą parinkau.  :D 

Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!

Tu juokauji? Kiauliška išeiti iš ten, kur koliojamasi ir marazmai prikaišiojami?

Neuždraudė, bet turint išdidumo, jos vietoj neičiau, ten kur esu nepageidaujama.

Labai faina būtų, jei to išdidumo nepritrūktų ir dar kai kam. Bet kai jau nėr savigarbos pas žmogų, tai nėr. Ir nieko čia nebepadarysi.

Atsakyti

Bijok Dievo, moterie!!! Fate net tokio neturi!!!  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

fui jauciu  buvo del  pamirsto saldiklio turinio :)

Atsakyti

Terezza, 10 Kov 2019 - 17:15, parašė: Suiderinau. Net ir pagal rožių spalvą parinkau. :D Tu juokauji? Kiauliška išeiti iš ten, kur koliojamasi ir marazmai prikaišiojami? Labai faina būtų, jei to išdidumo nepritrūktų ir dar kai kam. Bet kai jau nėr savigarbos pas žmogų, tai nėr. Ir nieko čia nebepadarysi.
Tu čia gal.man?
Atsakyti

turbut  esu praziurejus  Tavo gyvuno paveiksliuka, o gal  niekada jo ir nerodei?!

niu va butum  masina, o ne  atkistu uzpakaliu, vaziavusi, tai mazu butum spejusi :)

kazkaip galvojau, kad  tas lentynas kaip nors  'uzdengia'  ar skyriama juosta  apjuosia  kai neparduoda,   tai  gi nevienas  taip prisideti  vezimuka gali, o paskui sales darbuotojam  sugrazink i lentynas ar  Tu pati  paskui viska   vezei padeti atgal?

Tiesa kaip jusu jauniausias seimos narys auga,  kaip dieduikui  naujos  pareigos?

Sistina, kai kur apriša, bet dažniausiai ne, tai va taip ir susipainioji žmogus. :D 

Auga mažiukė gerai, šeštadienį į svečius turim vykt, nes diedukas iki šiol vis apsisnargliavęs buvo :D Jaučiu jam tai bernas būt buvęs didelis siurpraizas, o ir vėl mergytė :) Net nežinau ką šiais laikais naujagimiui dovanų reik pirkt :hmm:​ 

Atsakyti

mano "vaikams" tai sprogo, bet nieko neatsitiko nei saldytuvui nei kamerai, Butu ne kas nuomojamam bute... o dar tie mano abu vaikai ziauriai issiblaske, karta isjunge saldytuva savaitei pries isskrisdmi i kelione, o mesa uzmirso saldiklyje. Grizo po savaites i baisia lavonienos smarve, plove saldytuva visom priemonem, sake, ilgokai kvapas laikesi.  :D 

As ti karta taip stalciuka sulauziau saldiklio...

Atsakyti

Bijok Dievo, moterie!!! Fate net tokio neturi!!!  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

fui fui fui buvo skirta savaites vaiku uzmirstai mesai. Nu ir tavo vistai :D

galiu tik isivaizduot i kokia smarve grizai :bijau:

Atsakyti

Niekada nepostinau via is kur. Blueta turi geru nuorodu. As is cia:

https://www.portugalvineyards.com/en/

yra neitikstinai nebrangiu, bet kasdienai neblogu vynu

Gal klydau, gal ne tu, o kažkuri kita narė buvo kažkokią nuorodą įdėjusi dėl putokšlio. Kažkodėl apie tave pamislijau :D Tai tada muset Blueta.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Va gyvulys ,sistina
Atsakyti

Fainas gyvulys, Alta. 

Atsakyti