Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ne nu, Terezza, kam atsilaikyti? Gi, beveik zeme Pietu Afrikoje nusipirkai  :laugh:​ 

Tai va, ir perkamų bėdutei neliko..... :D

Beje, mane paguodė. Į Australiją viza kainuoja 900. :oh:

Rimtai, nesuprantu šito bajerio. Atvažiuoji į šalį išleisti pinigus, o tau dar baudą už tai uždeda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 22 kovo 2019 - 18:55
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 22, 17:49)
<p>nu blyn, gundausi ir as tai spiralei  hmm.gif  beibiu jau tikrai nebebus, todel vis dazniau apie ja pagalvoju. o kas tas ultra thin? biggrin.gif </p>

Man netiko, kaip ginekologė sakė, net kaip per gimdymą, išstūmė lauk organizmas.
Atsakyti

nu blyn, gundausi ir as tai spiralei  :hmm:  beibiu jau tikrai nebebus, todel vis dazniau apie ja pagalvoju.

o kas tas ultra thin? :D

pala, pala, dont be so sure. Praeis koks 5-7 metai, gal dar lydysies pries tuos beibius.

itin ploni iklotai.

Atsakyti

Man netiko, kaip ginekologė sakė, net kaip per gimdymą, išstūmė lauk organizmas.

cia kaip? vaziavai gimdyt su spirale?

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 22, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72392201" data-time="1553273640"><div><p>Man netiko, kaip ginekologė sakė, net kaip per gimdymą, išstūmė lauk organizmas.</p></div></blockquote><p>cia kaip? vaziavai gimdyt su spirale?</p>

Neee biggrin.gif pajutau skausmus kaip per gimdymą sarėmiai, spiralė pati pradėjo list lauk, iš kart pas gydytoją
Atsakyti

mano organizmas vaiko ilgai isstumti negalejo, tai ka jau ten spirale  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 22 kovo 2019 - 19:13

mano organizmas vaiko ilgai isstumti negalejo, tai ka jau ten spirale  :lol:

Vaiką išstūmiau mygom, o spiralė laikosi tvirtai.

Atsakyti

nebutina uzaugt, kad kazka suprastum :D  ne, nu prie gausiu mmm tai gal, as nieko nesakau. pas mane buvo normalios, bet paketai man buvo totalus diskomfortas. bet apie pratekejimus tai jau nesamone. vienas dalykas- jei nemoki isidet, tai pratekes tiek pro tampona, tiek pro paketa. laiku nepakeisi- vel gi, pratekes pro abu. tai cia jau tik pasirinkimo reikalas, kam kas patogu. as tik uz tamponus. dabar po gimdymo isvis kai mmm negausios, tai dar kartais net reik nepamirst, kad jis pas mane viduje :D 

Tu kai su savo dukra šnekėsi, prisitaikyk tą pirmą sakinį  :laugh: Pasakysi ar tikrai nereikia užaugt  :laugh:

O jei rimtai, tai man panašiai kaip Rykutei. Aš net alpdavau su tamponais. Visada juos jaučiu, ir jau kai tik galiu išsikrapštau ir metu von kuo toliau. 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 22, 18:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72392201" data-time="1553273640">
<div>
<p>Man netiko, kaip ginekologė sakė, net kaip per gimdymą, išstūmė lauk organizmas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>mano organizmas vaiko ilgai isstumti negalejo, tai ka jau ten spirale  lotuliukas.gif</p>

Mano vaiko ir neišstūmė, cezaris
Atsakyti

pala, pala, dont be so sure. Praeis koks 5-7 metai, gal dar lydysies pries tuos beibius.

itin ploni iklotai.

i'm sure :)  man ir dabar mazi beibiai patinka, bet uztenka pas kokia drauge pabut su tokiu mazu ir suprantu, kad tikrai nebe :D palaikyt, paniurkyt- uj, pati pirma, bet vistiek smagiausia dalis yra atiduoti ta beibi jo mamai :D 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 22, 18:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Frofesorė" data-cid="72392163" data-time="1553271753"> nebutina uzaugt, kad kazka suprastum biggrin.gif  ne, nu prie gausiu mmm tai gal, as nieko nesakau. pas mane buvo normalios, bet paketai man buvo totalus diskomfortas. bet apie pratekejimus tai jau nesamone. vienas dalykas- jei nemoki isidet, tai pratekes tiek pro tampona, tiek pro paketa. laiku nepakeisi- vel gi, pratekes pro abu. tai cia jau tik pasirinkimo reikalas, kam kas patogu. as tik uz tamponus. dabar po gimdymo isvis kai mmm negausios, tai dar kartais net reik nepamirst, kad jis pas mane viduje biggrin.gif </blockquote>
<p> </p>
<p>Tu kai su savo dukra šnekėsi, prisitaikyk tą pirmą sakinį  laugh.gif Pasakysi ar tikrai nereikia užaugt  laugh.gif</p>
<p> </p>
<p>O jei rimtai, tai man panašiai kaip Rykutei. Aš net alpdavau su tamponais. Visada juos jaučiu, ir jau kai tik galiu išsikrapštau ir metu von kuo toliau. </p>

Viens prie vieno
Atsakyti

Tu kai su savo dukra šnekėsi, prisitaikyk tą pirmą sakinį  :laugh: Pasakysi ar tikrai nereikia užaugt  :laugh:

pala pala, dukrai taip sakyt yra viena, tau- kas kita :lol: :lol:  

Atsakyti