Man juokingiausia buvo kai visą klasę vedė plaučius sviesti, o mes 16 mečiai parkelyje parūkę ka tik ir tai darydavom daznai, išsigandome, kad bus dūmai nuotraukoje tai kažkas sumąstė,kad pieno reikia išgerti 🤣😂 sumetėm centus ir pirkom pieno vietoje cigarečių
Tamponai man neįmanoma, visu pirma dėl gausaus kraujavimo ir dėl krešulių susidariusių ,kurie privalo pasišalinti.
Niekada neturėjau tokių problemų.
Eularija, sunkios dvi savaites, tai jau siandien bedute turetu nutikti vakare, atsipalaidavimui, ne?
Parasiau ir pati seiles nurijau, taip skaniai atrodo tas sampaniukas paveiksliuke. Isivaizduoju, toks saltas, saltas...
Sunkios, bet įdomios. Adrenalino daug gavau. Bėdutė nebepadės - reiks visos bėdos
Bus kokteilis iš vodkos ir granatų sulčių, nes kolega ko gero sloga apkretė. Reikia kažkaip vyniotis.
Kai sulauksi mano metų, pašnekėsim
nebutina uzaugt, kad kazka suprastum
ne, nu prie gausiu mmm tai gal, as nieko nesakau. pas mane buvo normalios, bet paketai man buvo totalus diskomfortas. bet apie pratekejimus tai jau nesamone. vienas dalykas- jei nemoki isidet, tai pratekes tiek pro tampona, tiek pro paketa. laiku nepakeisi- vel gi, pratekes pro abu. tai cia jau tik pasirinkimo reikalas, kam kas patogu. as tik uz tamponus. dabar po gimdymo isvis kai mmm negausios, tai dar kartais net reik nepamirst, kad jis pas mane viduje
Nainai, nezinau as tavo amziaus, bet apie 1980-sius tikrai nebuvo jokiu iklotu nei su ziburiu. Vatos nusipirkt issirikiuodavo "gedos eiles".
Ka gali diskutuot su kokia Frofesore siuo klausimu, kai ji mano dukros amziaus taigi kita karta. Tada jau visko buvo. Taigi.
Tamponai labai patogu, naudojau ir tiko. Bet dar patogiau Mirena, kai karta per menesi vienai dienai ultra thin ikloto per akis.
Taureliu nebandziau, bet kiek paskaiciau tai man jos neatrodo fuiveu, sakyc, variantas moterims, kurios rupinasi savo sveikata ir privengia visu tu chemikalais isbalintu vatu ir t.t.
Ka gali diskutuot su kokia Frofesore siuo klausimu, kai ji mano dukros amziaus taigi kita karta. Tada jau visko buvo. Taigi.
bet as puikiai atsimenu mamos neklijuojamus paketus pamenu laikydavo spintoj, toks didelis pakas buvo, stooori tokie taip taip, matavausi as maza ne tik mamos batelius
bet as puikiai atsimenu mamos neklijuojamus paketus pamenu laikydavo spintoj, toks didelis pakas buvo, stooori tokie taip taip, matavausi as maza ne tik mamos batelius
nu tai palaaaa. Tu "maza" tai kokiu 4-5 metu bent, joo? tai cia jau apie 90-tuosius.
Desetkas metu nuo 80-uju. Tada sparciai viskas keites, kooperatyvai, komercines, eme visko atvezt.
O as kalbu apie ta laikmeti kai man mm prasidejo, o ne tada, kai pirmagime pasigimdziau ir paauginau.
Va va tokie paketai, Blueta, aš tavo amžiaus, vaikas buvau, tai juk nepirkau, bet namuose buvo visada, dar pamenu sodą ravint, tėtis pajuokavo, kad uodega išlindo, tai vos nenumiriau iš gėdos
nu tai palaaaa. Tu "maza" tai kokiu 4-5 metu bent, joo? tai cia jau apie 90-tuosius.
Desetkas metu nuo 80-uju. Tada sparciai viskas keites, kooperatyvai, komercines, eme visko atvezt.
O as kalbu apie ta laikmeti kai man mm prasidejo, o ne tada, kai pirmagime pasigimdziau ir paauginau.
nu tai jau as apie vatas nesneku, nes tokiu net pas mama nepamenu pamenu tik va tuos tokius paketus tai cia jau turbut pazanga buvo jie, po vatos kiek metu buvo nezinau, kadangi pamenu, kad jau savam bute buvom, tai jau virs 6 metu turejo but. znacit pirmoke buvau
Tamponai labai patogu, naudojau ir tiko. Bet dar patogiau Mirena, kai karta per menesi vienai dienai ultra thin ikloto per akis.
Taureliu nebandziau, bet kiek paskaiciau tai man jos neatrodo fuiveu, sakyc, variantas moterims, kurios rupinasi savo sveikata ir privengia visu tu chemikalais isbalintu vatu ir t.t.
Pritariu, mirena liuks, vos pateplioja.
Naudojau taurelę ir dėkojau tam kas ją išrado.
Eularija, sunkios dvi savaites, tai jau siandien bedute turetu nutikti vakare, atsipalaidavimui, ne?
Parasiau ir pati seiles nurijau, taip skaniai atrodo tas sampaniukas paveiksliuke. Isivaizduoju, toks saltas, saltas...
Oi, kaip tu mane gundai.... Bet aš stipri, atsilaikysiu.
Parašei tą patį, ką ir aš ruošiausi. Tik tiek, kad man nereikia ultra thin nė vienai dienai.
Ne nu, Terezza, kam atsilaikyti? Gi, beveik zeme Pietu Afrikoje nusipirkai
nu blyn, gundausi ir as tai spiralei beibiu jau tikrai nebebus, todel vis dazniau apie ja pagalvoju. o kas tas ultra thin?