Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tai as jau jaunesne uz Rykute, susirgau 13-os, buvo tie visi Alwaysai ir pan., bet jie brangus buvo tikrai. uj, isvis paketus su siaubu prisimenu :D nuo 16 pradejau tamponus naudot ir naudoju iki siol, nebemokeciau paketo gal net prisiklijuot :lol: 

Atsakyti

Orage, aciu tau uz palaikymo peti  :friends: mane visada ima panika, kai namuose sugenda indaplove ir skalbianke  :D

Frofesore  :aggressive:  :protest:​ 

pala pala, po moralo buvo ir palaikantis zodis! ragana tu! :D 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 22, 16:50)
<p>tai as jau jaunesne uz Rykute, susirgau 13-os, buvo tie visi Alwaysai ir pan., bet jie brangus buvo tikrai. uj, isvis paketus su siaubu prisimenu biggrin.gif nuo 16 pradejau tamponus naudot ir naudoju iki siol, nebemokeciau paketo gal net prisiklijuot lotuliukas.gif </p>

Nu tamponai, tik iš bėdos, kai atostogauju, ar baseinas. Perbėga jie, o ir labai nepatogu.
O tų taurelių tai visai nesuprantu, kraują taurelėj nešiotis savyje.... gal kas naudojate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 kovo 2019 - 17:55

Kiek tau metų, jei nenori, nesakyk.

44.

Atsakyti

Nu tamponai, tik iš bėdos, kai atostogauju, ar baseinas. Perbėga jie, o ir labai nepatogu.
O tų taurelių tai visai nesuprantu, kraują taurelėj nešiotis savyje.... gal kas naudojate

Irgi bokalai. Tamponai tik labai labai iš bėdos. Nepatogu, amžini uždegimai. Sakyčiau toks pat blogis, kaip ir stringai. Tik iš bėdos  :D​ 

Atsakyti

Mano mokykloje buvo odontologinis kabinetas kai mažesnė buvau. Po to uždarė. Kitų nesąmonių nepatyriau. 

Paketai buvo, bet baisus deficitas. 

Atostogos pagaliau  :yahoo: 

Buvo labai sunkios 2 savaitės...

Evuxiene  :4u: 

Nežinau ką ir dėl ko darė tavo vaikas, todėl sunku ir komentuoti.

Atsakyti

nu ka zinau, nieks man neperbega, nieks neprateka :) o nepatogu kaip tik paketai, nes juos jauti, tampono isvis nejauti! nebent isidedi blogai, tada gal. as tai susdavau su tais paketais, butent todel pradejau tamponus naudot. ir nekeisciau i nieka ju. taureliu ir as nesuprantu.

ai, meluoju, nesiojau po gimdymo paketus  :oh:  gimdziau per karscius, tai su siaubu as tas tris savaites prisimenu, kai reikejo paketus/iklotus nesiot... didesne kancia nei pats gimdymas buvo

Atsakyti

Irgi bokalai. Tamponai tik labai labai iš bėdos. Nepatogu, amžini uždegimai. Sakyčiau toks pat blogis, kaip ir stringai. Tik iš bėdos  :D​ 

ka tu supranti  :B​ 

Atsakyti

Tamponai gėrių gėris. Naudoju nuo tos dienos, kada jie ant LT atsirado.

Atsakyti

tai as jau jaunesne uz Rykute, susirgau 13-os, buvo tie visi Alwaysai ir pan., bet jie brangus buvo tikrai. uj, isvis paketus su siaubu prisimenu :D nuo 16 pradejau tamponus naudot ir naudoju iki siol, nebemokeciau paketo gal net prisiklijuot :lol:

Tamponai man neįmanoma, visu pirma dėl gausaus kraujavimo ir dėl krešulių susidariusių ,kurie privalo pasišalinti.

Atsakyti

Eularija, sunkios dvi savaites, tai jau siandien bedute turetu nutikti vakare, atsipalaidavimui, ne? 

champagne-right-way.jpg?w968h681

Parasiau ir pati seiles nurijau, taip skaniai atrodo tas sampaniukas paveiksliuke. Isivaizduoju, toks saltas, saltas... :D​ 

Atsakyti

ka tu supranti  :B​ 

Kai sulauksi mano metų, pašnekėsim  :P  :D​ 

Atsakyti