Aš net į mokyklą neidavau 1-2 dienas sirgimo,tai apie fizinį net nekalbu
Aš net į mokyklą neidavau 1-2 dienas sirgimo,tai apie fizinį net nekalbu
Man tik pora kartų yra žiauriai skaudėję. Abu kartus iki vėmimo. O mama, sakė, taip kankinosi kas kartą iki pat pastojimo.
Man tik pora kartų yra žiauriai skaudėję. Abu kartus iki vėmimo. O mama, sakė, taip kankinosi kas kartą iki pat pastojimo.
Skausmas tai pfff, nošpa arba ketanovas gelbėjo, bet va kraujavimas toks ,kad kol tuos 4km daeidavau, visa kruvina jau būdavau iki kulniukų
Rykute, tu berods spirale dejaisi del to, ar susitvarke reikalai?
Rykute, tu berods spirale dejaisi del to, ar susitvarke reikalai?
Na tikrai geriau, įklotų pakanka, nors jau pastebėjau, kad gausėja ir reik kelių paketų pradžioje, o dar 2 metų nėra.
Keista, nes mes vienmetės, gal čia nuo miesto, ar mokyklos priklausė.
Papildyta:
Blueta, gi jau buvo vaistinėse tookie įklotai, aišku ne alwaisai
Keista, nes mes vienmetės, gal čia nuo miesto, ar mokyklos priklausė.
Papildyta:
Blueta, gi jau buvo vaistinėse tookie įklotai, aišku ne alwaisai
Gal labai brangu,nes aš pati dar pamenu kaip mama mane mokino vatą bintu apsukti o aš už Bluetą jaunesnė. Tik, kad susirgau 12, tai mane nenormalia laikė
Papildyta:
Blueta, gi jau buvo vaistinėse tookie įklotai, aišku ne alwaisai</p></div></blockquote><p></p><p>Gal labai brangu,nes aš pati dar pamenu kaip mama mane mokino vatą bintu apsukti o aš už Bluetą jaunesnė. Tik, kad susirgau 12, tai mane nenormalia laikė </p>
Nu labai keista, vata su bintu, tikrai nepamenu, aš ir 12 susirgau.
O as vata dar pamenu....
Gal labai brangu,nes aš pati dar pamenu kaip mama mane mokino vatą bintu apsukti o aš už Bluetą jaunesnė. Tik, kad susirgau 12, tai mane nenormalia laikė
Bokalai. Ir aš puikiai pamenu vatą apvyniotą bintu. Ir puikiai pamenu, kad tas daiktas atsirasdavo nugaroj ties triusikų guma kažkiek paėjus pėstute Įklotai klijuojami atsirado kur kas vėliau.
Pradzioje atsirado paprasti iklotai, neiklijuojami.
Tie iklijuojami kai atsirado, tai buvo lyg stebuklas.
Blyn, skaitau, kosmosas kokiomis mes salygomis augom.
Orage, aciu tau uz palaikymo peti mane visada ima panika, kai namuose sugenda indaplove ir skalbianke
Frofesore
Kiek tau metų, jei nenori, nesakyk.