Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

negi ir dabar dar panos dėl mm nelanko fiz.pamokų?

nu nežinau, mokyklą baigiau prieš 12 metų, bet tada dar nelankė :D 

Atsakyti

ooo, vaikyti, tais laikais, kai deficitas buvo net vata, patikek, tas slydinejantis "daiktas"trusuose  buvo tikrai problema.

Ir velgi, kaip kam tos mm, as jauciuosi puikiai ir galiu sportuot, daryt viska iprastai, o kiek moteru kencia nuo nezmonisku pilvo skausmu, migrenu, itin didelio kraujaviimo pirmom dienom...

Atsakyti

tai zinai, "tais laikais" nebuvo kokybisku medziagu, dirbo su tuo ka turejo. Atsimenu dar ta stomotologiu  primityvia "aparatura"

koks patikrinimas??? ka ten tikrino? nieko panasaus nepatyriau. Bet atsimenu, kad norint nedalyvaut kuno kulturos pamokoj del mm, siaip zodzio neuztekdavo, reikdavo eit i seseles kabineta, nusimaut trusus ir perbraukt jos paduota vata, kad irodyt jog tau tikrai mm. Boze, kai pagalvoji, kaip primityviai  ir zeminanciai elgesi.

o siaube. dziaugiuosi, kad jau nebeaugau tokiais laikais

Atsakyti

as kuno kulturos kadangi turejau spec. grupe/parengima, tai as ne tik per mmm simuliuot galejau, bet ir siaip :D nu bet va del klasiokiu nepamenu, ar jos darydavo per mmm, ar ne  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 22, 14:19)
<p>as kuno kulturos kadangi turejau spec. grupe/parengima, tai as ne tik per mmm simuliuot galejau, bet ir siaip biggrin.gif nu bet va del klasiokiu nepamenu, ar jos darydavo per mmm, ar ne  hmm.gif </p>

mes tai juodai simuliuodavom, pas seselę nevarydavo ax.gif
Atsakyti

negi ir dabar dar panos dėl mm nelanko fiz.pamokų?

tai žinoma, mes irgi neidavom, fizrukė kruoščiai žymėdavosi, kad po du kartus per mėnesį mm nebūtų :D Su anų laikų priemonėm galėjai didelę gėda patirti :blink:​ 

Atsakyti

mes tai juodai simuliuodavom, pas seselę nevarydavo ax.gif

nu istisai menesinem sirgt negali, savaite gali pasimuliuot :D o as tai vapsie, primeluodavau, kad man sona skauda ir man liepdavo ant suoliuko visa pamoka sedet :lol: man net pazymiu nerasydavo is kuno kulturos, budavo tik iskaityta :D 

Atsakyti

o tai budavo ir ta dantisto kede, ir visi graztai ir t.t. ? man taip keista skaityt, kad net dantiste mokykloj buvo :)

Taip, bent pas mus buvo normalus stomatologinis kabinetas.

na man tada pasiseke, pas mus tik med. seseles kabinetas tebuvo :D

Aš manau, kad kaip tik pasisekė mums. Sveikų dantų gi nerakinėdavo, o/bet/tačiau, vos prireikus viskas buvo sutvarkoma mokykloj. Ir profilaktinė apžiūra yra didžiulis pliusas. 

Aišku, daug lemia tai, kad gydytoja ne sadistė buvo.

man dar baisu, kai visą klasę, mergaites vedė pas ginekologę tikrint, nu ar ne siaubas blink.gif

Iš vyresnių klasių girdėjau tokias kalbas, bet mums jau neteko.

koks patikrinimas??? ka ten tikrino? nieko panasaus nepatyriau. Bet atsimenu, kad norint nedalyvaut kuno kulturos pamokoj del mm, siaip zodzio neuztekdavo, reikdavo eit i seseles kabineta, nusimaut trusus ir perbraukt jos paduota vata, kad irodyt jog tau tikrai mm. Boze, kai pagalvoji, kaip primityviai  ir zeminanciai elgesi.

Siaubas. Nebuvo to pas mus.

Atsakyti

tai zinai, "tais laikais" nebuvo kokybisku medziagu, dirbo su tuo ka turejo. Atsimenu dar ta stomotologiu  primityvia "aparatura"

Mama_IV_kursas.jpg

Labs.

Labu.

ui, nu gal ne tokia primityvi aparatura buvo, truputi modernesne, bet siaip tai siaubas  :D

Oho, pas mus nieko pabnasaus nebuvo.  Fizinio mokytojas buvo vuras, tai mes panos daznai simuliuodavome, jis turejo toki sasiuvini ir rsydavo ta diena S, bent pora kartu per men budavo itikinamas, kad negalim, nes mumes tas S, tik rasyk ji greiciau. :D

Atsakyti

ui, nu gal ne tokia primityvi aparatura buvo, truputi modernesne, bet siaip tai siaubas  :D

Oho, pas mus nieko pabnasaus nebuvo.  Fizinio mokytojas buvo vuras, tai mes panos daznai simuliuodavome, jis turejo toki sasiuvini ir rsydavo ta diena S, bent pora kartu per men budavo itikinamas, kad negalim, nes mumes tas S, tik rasyk ji greiciau. :D

tai tu gi Wilno augai, ane? tai tikiu, kad buvo moderniau. Nes as tai Dzukijos baznytkaimy.

Ir pas mus fizrukas buvo vyras. Uztat ir siusdavo pas sesele, kad ta patvirtintu.

Man tai lb patiko kuno kulturos pamokos, nesimuliavau niekad.

Atsakyti

Mama_IV_kursas.jpg

Labs.

Labu.

Nu ne, mano mokykloj, tai to laiko normali aparatūra buvo. Aišku, ką duodavo valstybė, su tuo ir dirbdavo. Užtat to mokyklinio taisymo pasekmė, vienas implantas ir vienas dar ant garbės žodžio krūminis. AčiūD, kad dantys mano ganėtinai sveiki.

Omg... nebuvo nei ginekologo, nei mm turėjom "įrodyt". Fizrukei pasakydavom, ana irgi kruopščiai sekdavo, bet fizinis man visai patikdavo, jau nebent paskutinėse klasėse išsidirbinėt norėdavau.

O sesutė buvo nuostabi pas mus, mes su suolo drauge visas pertraukas pas ją praleisdavom. Ko pasekoje, suolo draugė užaugo į medikes. Sesutė mus išmokė spaudimą matuoti, daug kitų įdomių tais laikais dalykų. Per petrtaukas padėdavom su mažiukų patikrinimais  :wub:  Jokių kirminų tikrinimų irgi nebuvo pas mus. Va ką pamenu, tai, kad nuo kažkurio laiko man ligoninėj liepė mantu nebesiskiepint, nes visada sureaguodavo, net kažkokį gydymą buvau gavus tuberkulioziniam. Po to sakė, nafig, nebereik tų skiepų.

Atsakyti

Man ziauriai suvare dantis mokykloj :(
Plombos tos krisdavo, skyles isvanojo didziausias, aparatura baisios bukles

Blogai buvo

Atsakyti