Nebuvo mokykloje jokių dantisčių, mama vesdavo privačiai kur nors.
Žiauriai bijodavau skiepų ir šiaip seselės kabineto nors baisiausia procedūra turbūt buvo, kai tikrino visus nuo kirminų ar kažko panašaus liko trauma visam gyvenimui
nu va mes plius minus abi tos pacios kartos, tai pas mus jau nebebuvo tu dantisciu
ta tyrima prisimenu, bet dare poliklinikoj. ir sudukus mama nese i poliklinika jau.
Nu bet kaip tu moki gulintį kerzu paglostyt Limca, neklausyk, užjaučiu ir gailiu tavęs laabai Visada visada skalbiu tik savaitgaliais. Tam turiu skalbinių dėžę, savaitgaliais išrūšiuoju ir pravarau viską. O džiovyklė yra nežinau kelintas ten pasaulio stebuklas. Tik reik įkirst ritmą, kai viena baigia skalbti, kita turi +/- baigti džiovinti. Nusišaučiau jei rytais reiktų krūvas lankstyt. Galiu tik ekstra kokius praskalbimus vidury savaitės padaryt.
nu taigi uzjauciau!
man nereikia nieko rytais lankstyt, kadangi rubus dziaunu ant tos paprastos dziovykles, tai kol vanduo virdulyje kavai verda ir isdziaustau, baisiai jau cia daug darbo rubus as lankstau tada, kada man norisi, o ne kada dziovykle isdziovina ir jau reikia lankstyt jei labai didele nelankstyta kruva susikaupia, tai nustumiu kur i kampa, kad akims nemaisytu ir vel ramu nors pas mane daznai rubai dar i spintas nepapuole nuo dziovykles dingsta pzv dukra ryte eina kokiu triusiku, bliuskytes i komoda ieskot, tai liepiu eit nuo dziovykles pasiimt, nu vis maziau man nurinkimo ir deliojimo i spintas