Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nebuvo mokykloje jokių dantisčių, mama vesdavo privačiai kur nors. 

Žiauriai bijodavau skiepų ir šiaip seselės kabineto :D nors baisiausia procedūra turbūt buvo, kai tikrino visus nuo kirminų ar kažko panašaus  :oh: liko trauma visam gyvenimui  :frusty:​ 

nu va mes plius minus abi tos pacios kartos, tai pas mus jau nebebuvo tu dantisciu :D 

ta tyrima prisimenu, bet dare poliklinikoj. ir sudukus mama nese i poliklinika jau. 

Nu bet kaip tu moki gulintį kerzu paglostyt  :wub:  :D  Limca, neklausyk, užjaučiu ir gailiu tavęs laabai  :4u:  :D  Visada visada skalbiu tik savaitgaliais. Tam turiu skalbinių dėžę, savaitgaliais išrūšiuoju ir pravarau viską. O džiovyklė yra nežinau kelintas ten pasaulio stebuklas. Tik reik įkirst ritmą, kai viena baigia skalbti, kita turi +/- baigti džiovinti. Nusišaučiau jei rytais reiktų krūvas lankstyt. Galiu tik ekstra kokius praskalbimus vidury savaitės padaryt.

nu taigi uzjauciau! :D 

man nereikia nieko rytais lankstyt, kadangi rubus dziaunu ant tos paprastos dziovykles, tai kol vanduo virdulyje kavai verda ir isdziaustau, baisiai jau cia daug darbo  :B  rubus as lankstau tada, kada man norisi, o ne kada dziovykle isdziovina ir jau reikia lankstyt :P :D jei labai didele nelankstyta kruva susikaupia, tai nustumiu kur i kampa, kad akims nemaisytu ir vel ramu :D nors pas mane daznai rubai dar i spintas nepapuole nuo dziovykles dingsta :D pzv dukra ryte eina kokiu triusiku, bliuskytes  i komoda ieskot, tai liepiu eit nuo dziovykles pasiimt, nu vis maziau man nurinkimo ir deliojimo i spintas :D 

Atsakyti

man dar baisu, kai visą klasę, mergaites vedė pas ginekologę tikrint, nu ar ne siaubas blink.gif

OMG, kelintoj čia klasėj? 

Atsakyti
ta prasme vede? i poliklinika ar mokykloj? 
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 22, 13:32)
ta prasme vede? i poliklinika ar mokykloj? 

į polikliniką, Mona, na jau paauglikes tokios buvom. Viena nėjo, tipo serga, tai paskui kalbų kalbelių buvo... Nors ne visai iš piršto laužtų mirksiukas.gif
Atsakyti

nu va mes plius minus abi tos pacios kartos, tai pas mus jau nebebuvo tu dantisciu :D

ta tyrima prisimenu, bet dare poliklinikoj. ir sudukus mama nese i poliklinika jau. 

nu taigi uzjauciau! :D

man nereikia nieko rytais lankstyt, kadangi rubus dziaunu ant tos paprastos dziovykles, tai kol vanduo virdulyje kavai verda ir isdziaustau, baisiai jau cia daug darbo  :B  rubus as lankstau tada, kada man norisi, o ne kada dziovykle isdziovina ir jau reikia lankstyt :P :D jei labai didele nelankstyta kruva susikaupia, tai nustumiu kur i kampa, kad akims nemaisytu ir vel ramu :D nors pas mane daznai rubai dar i spintas nepapuole nuo dziovykles dingsta :D pzv dukra ryte eina kokiu triusiku, bliuskytes  i komoda ieskot, tai liepiu eit nuo dziovykles pasiimt, nu vis maziau man nurinkimo ir deliojimo i spintas :D

Nifiga!  :D  Moralą atskaitei!!!  :D 

Nu džiaustyt milijoną kartų šlykščiau. Jei ryte dar džiaustyt reiktų, nusižudyčiau kokius 5 kartus  :D​ 

Atsakyti

į polikliniką, Mona, na jau paauglikes tokios buvom. Viena nėjo, tipo serga, tai paskui kalbų kalbelių buvo... Nors ne visai iš piršto laužtų mirksiukas.gif

O tai ten tikrino normaliai, ne tik koks pokalbis buvo? 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 22, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72391858" data-time="1553258213"><div><p>į polikliniką, Mona, na jau paauglikes tokios buvom. Viena nėjo, tipo serga, tai paskui kalbų kalbelių buvo... Nors ne visai iš piršto laužtų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O tai ten tikrino normaliai, ne tik koks pokalbis buvo? </p>

jokių pokalbių, normalus patikrinimas, nu aišku ne toks kaip moterų
Atsakyti

blyn koks ten patikrinimas mergaičių, ne moterų, ot sovietmetis :oh:​ 

Atsakyti

Nifiga!  :D  Moralą atskaitei!!!  :D

Nu džiaustyt milijoną kartų šlykščiau. Jei ryte dar džiaustyt reiktų, nusižudyčiau kokius 5 kartus  :D​ 

taigi reikia, profilaktiskai :D

man rubus dziauti simta kartu geriau, nei juos lankstyt ir deliot i spintas  :wacko:  

Atsakyti

Net mano kaimo mokykloje buvo. Kai reikėjo perplombuot sidabrinėm plombom suvarytus dantis, oi kaip aš ją "geru žodžiu" minėjau  :wub:  :B

tai zinai, "tais laikais" nebuvo kokybisku medziagu, dirbo su tuo ka turejo. Atsimenu dar ta stomotologiu  primityvia "aparatura"

Mama_IV_kursas.jpg

koks patikrinimas??? ka ten tikrino? nieko panasaus nepatyriau. Bet atsimenu, kad norint nedalyvaut kuno kulturos pamokoj del mm, siaip zodzio neuztekdavo, reikdavo eit i seseles kabineta, nusimaut trusus ir perbraukt jos paduota vata, kad irodyt jog tau tikrai mm. Boze, kai pagalvoji, kaip primityviai  ir zeminanciai elgesi.

Labs.

Labu.

Atsakyti

šiaip tai tos mm visai netrukdo sportui, na nebent su tų laikų priemonėmis buvo sudėtingiau...bet šiais laikais tai tiesiog lengvas atsimazinimo būdas.

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 22, 14:01)
<p>šiaip tai tos mm visai netrukdo sportui, na nebent su tų laikų priemonėmis buvo sudėtingiau...bet šiais laikais tai tiesiog lengvas atsimazinimo būdas.</p>

negi ir dabar dar panos dėl mm nelanko fiz.pamokų?
Atsakyti