Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o tai kaip tikrino? , aš pamenu šudukus nešdavom blink.gif

visus išrikiavo į eilutę pas sesutę. Prieini, viską nusimauni, pasilenki, ten kažkokia lipnę juostelę prie .... prideda ir nuima ją. Kaip koks mėginys. Šiaip nepamenu ką ten tikrino, bet pati procedūra tai likus atminty  :wacko:​ 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 22, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72391775" data-time="1553253687"><div><p>o tai kaip tikrino? , aš pamenu šudukus nešdavom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>visus išrikiavo į eilutę pas sesutę. Prieini, viską nusimauni, pasilenki, ten kažkokia lipnę juostelę prie .... prideda ir nuima ją. Kaip koks mėginys. Šiaip nepamenu ką ten tikrino, bet pati procedūra tai likus atminty  wacko.gif​ </p>

prie visų liepdavo nusirengti? ar po vieną kviesdavo unsure.gif
Atsakyti

prie visų liepdavo nusirengti? ar po vieną kviesdavo unsure.gif

nu žinok va šito tiksliai tai nepamenu, man kažkodėl atrodo, kad durys kabineto buvo atviros ir visi eilėj stovėjo. Tai kas buvo arčiau durų, tai viską matė. Bent mano atminty taip išlikę. Aišku čia buvo pradinėse klasėse, maži dar buvom, bet kažkaip vis tiek išlikęs kažkoks nemalonus atsiminimas :)

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 22, 12:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72391781" data-time="1553254001"><div><p>prie visų liepdavo nusirengti? ar po vieną kviesdavo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>nu žinok va šito tiksliai tai nepamenu, man kažkodėl atrodo, kad durys kabineto buvo atviros ir visi eilėj stovėjo. Tai kas buvo arčiau durų, tai viską matė. Bent mano atminty taip išlikę. Aišku čia buvo pradinėse klasėse, maži dar buvom, bet kažkaip vis tiek išlikęs kažkoks nemalonus atsiminimas smile.gif</p>

kažkoks siaubas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 kovo 2019 - 13:34

nu žinok va šito tiksliai tai nepamenu, man kažkodėl atrodo, kad durys kabineto buvo atviros ir visi eilėj stovėjo. Tai kas buvo arčiau durų, tai viską matė. Bent mano atminty taip išlikę. Aišku čia buvo pradinėse klasėse, maži dar buvom, bet kažkaip vis tiek išlikęs kažkoks nemalonus atsiminimas :)

O siaubas, nebuvo pas mus sito, arba nepamenu😀 sudukus tai jo, nesdavom ir mes, ir dantis gydydavo, ir nuo TBC tikrindavo

Atsakyti

Pas sesutę tai baisu nebūdavo. Skiepų ten negaudavau, kitus tik drąsindavau, o pati į polikliniką turėjau eiti visiems pabadymams, dėl alergijos. Kiek ten mano kontrolinių pragulėta  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 22 kovo 2019 - 13:41

a kokio velnio atideliot reikejo? :D as tai kazkaip ipratau, kad surenku skalbima ir dedu skalbt, nesvarbu, iseigine, ar dirbu. jei po darbo sudedu ir matau, kad neislauksiu skalbimo pabaigos, tai dedu atidejima, kad ryte issiskalbtu butent tada, kai mano zadintuvas nuskambes.  nu bet gerai gerai, paguosiu  :console:  man skalbimo masina yra tas prietaisas, kai panika istinka, jei ji sugenda :D

Nu bet kaip tu moki gulintį kerzu paglostyt  :wub:  :D  Limca, neklausyk, užjaučiu ir gailiu tavęs laabai  :4u:  :D  Visada visada skalbiu tik savaitgaliais. Tam turiu skalbinių dėžę, savaitgaliais išrūšiuoju ir pravarau viską. O džiovyklė yra nežinau kelintas ten pasaulio stebuklas. Tik reik įkirst ritmą, kai viena baigia skalbti, kita turi +/- baigti džiovinti. Nusišaučiau jei rytais reiktų krūvas lankstyt. Galiu tik ekstra kokius praskalbimus vidury savaitės padaryt.

Dėl Evuxienės situacijos, tai žinokit pritariu Altai. Už tokius fintus aš pati neleisčiau vaiko į ekskursiją (lyg rašei, kad nieko rimto nebuvo, vaikis išsikalinėjo). Nemoki/nenori elgtis pagal taisykles - sėdi namie. Bet mokytoja per susirinkimą pasikreipusi į kitus tėvus, tai ožka, ne kitaip.  :B 

Atsakyti

visus išrikiavo į eilutę pas sesutę. Prieini, viską nusimauni, pasilenki, ten kažkokia lipnę juostelę prie .... prideda ir nuima ją. Kaip koks mėginys. Šiaip nepamenu ką ten tikrino, bet pati procedūra tai likus atminty  :wacko:​ 

va va šitą reikalą ir aš patyrusi esu, čia spalinukes taip tikrindavo :D 

Dantisė pas mus buvo, buvau mandra, nes dantys mano visada sveiki būdavo, tik klibančius ištraukdavo, o šiaip iki 20 :rolleyes:  metų neturėjau nė vieno blogo danties :rolleyes: 

Dar pamenu ateidavo su chirruginiu šautuvu, mantu skiepą daryti, tiesiog klasėje prasieidavo su šautuvu :D 

Atsakyti

Dar pamenu ateidavo su chirruginiu šautuvu, mantu skiepą daryti, tiesiog klasėje prasieidavo su šautuvu :D

Vuo, tuos sautuvus su mantu atsimenu, budavo atrakcija, kai per pamoka visus susaudydavo, smagumelis, ir pamoka trumpesne. Dantiste turejom itin bjauria, sena ragana, rekdavo ant issigandusiu vaiku ( cia pradineje klasese), gasdindavo, kad visus dantis israusiu, jei verksi. :wub:

Sveikos, tai su pavasariu visas, pas mus saule plieskia,  geris.  I  vejuka nekreipiame denmesio :B  As tokia priklausoma nuo saule, net baisu. :)

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2019 03 22, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evuxiene" data-cid="72391806" data-time="1553255883"><div>
<p>Dar pamenu ateidavo su chirruginiu šautuvu, mantu skiepą daryti, tiesiog klasėje prasieidavo su šautuvu biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Vuo, tuos sautuvus su mantu atsimenu, budavo atrakcija, kai per pamoka visus susaudydavo, smagumelis, ir pamoka trumpesne. Dantiste turejom itin bjauria, sena ragana, rekdavo ant issigandusiu vaiku ( cia pradineje klasese), gasdindavo, kad visus dantis israusiu, jei verksi. wub.gif
</p><p>Sveikos, tai su pavasariu visas, pas mus saule plieskia,  geris.  I  vejuka nekreipiame denmesio cool.gif  As tokia priklausoma nuo saule, net baisu. smile.gif
</p>

man dar baisu, kai visą klasę, mergaites vedė pas ginekologę tikrint, nu ar ne siaubas blink.gif
Atsakyti

Mano prisiminimuose visi kabinete tvarkingai eilute stovėjo, užpakalius atkišę. Labiausiai įsiminė, kai seselė pakomentavo, kad vienos mergaitės gražus užpakaliukas. Tada atsimenu savo mintį - "o ką, mano tai jau negražus?". O dabar gavoju - WTF :fool: Kas čia do komentarai? 

Atsakyti

man dar baisu, kai visą klasę, mergaites vedė pas ginekologę tikrint, nu ar ne siaubas blink.gif

:blink: 

Mano prisiminimuose visi kabinete tvarkingai eilute stovėjo, užpakalius atkišę. Labiausiai įsiminė, kai seselė pakomentavo, kad vienos mergaitės gražus užpakaliukas. Tada atsimenu savo mintį - "o ką, mano tai jau negražus?". O dabar gavoju - WTF :fool: Kas čia do komentarai? 

:lol: 

Atsakyti