Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas! 

Evuxiene, tave mokytoja pastatė į šlykščią situaciją. Linkiu rasti geriausią sprendimą.

AA, o kiek senelių turi tavo nupasakotą ryšį su anūkais? Mano mama net sapnavus apie tai nėra. Seno sukirpimo ji. Vat sužadėtinio mama yra pavyzdinė močiutė. Gaila, toli gyvena. Šiandien atvyks, tai jau visi žinome, kad ryt ji bus žaidimų kambaryje su lėle užsiėmusvisokiais močiutiskais anūkiškais reikalais iškart po mokyklos. Aš tą moterį vien už šitas pastangas gerbiu ir vertinu.

Dantistė mokykloje buvo, purvinom panagėm ir Mona Liza paveikslu ant sienos. Dar viena jos blauzda buvo plonesnė už kitą.

Atsakyti

o tai budavo ir ta dantisto kede, ir visi graztai ir t.t. ? man taip keista skaityt, kad net dantiste mokykloj buvo :)

Atsakyti

Buvo buvo, du baisieji kabinetai, vienas šalia kito. O dantistė tokia pagerinta buvo, kam iš klasės dantis tvarkė, visiems po kelių metų ištraukti likučius teko, todėl ir man trūksta dviejų. 

Sveikos  :lietuva:   

Zuikiai patys mane aplankė, netikėtai liko laisvas savaitgalis, nežinau kur reiks save padėti  :rolleyes: 

Atsakyti

na man tada pasiseke, pas mus tik med. seseles kabinetas tebuvo :D 

Atsakyti

Buvo ir pas mus dantiste. Kankinimu kambariukas :D, bjauri tokia teta

Atsakyti

o tai budavo ir ta dantisto kede, ir visi graztai ir t.t. ? man taip keista skaityt, kad net dantiste mokykloj buvo :)

Net mano kaimo mokykloje buvo. Kai reikėjo perplombuot sidabrinėm plombom suvarytus dantis, oi kaip aš ją "geru žodžiu" minėjau  :wub:  :B 

Labdien

Skauda galvą. Vėl.  :frusty:​ 

Atsakyti

nu as jaunesne esu, gal todel pas mus jau nebebuvo :hmm:  buvo vienas vienintelis med. seseles kabinetas. vat skiepus tai tikrai dar dare mums mokykloj, net kuri laika tie patikrinimai, kur dabar vaikus vedam pries naujus mokslo metus, budavo mokykloj rugseji, veliau tik jau pas gydytoja mama vesdavo, vyresne.

Atsakyti

Kodel skalbimo masina negali sugesti pirmadieni? Arba, antradieni? 

Nea, butinai penktadieni! Kai visa savaite atideliojai ir galvojai, ai, savaitgali isskalbsiu  :zoo_taz:  :zoo_taz:  :zoo_taz:​ 

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 03 22, 12:21)
<p>Labas rytas! </p><p></p><p>Evuxiene, tave mokytoja pastatė į šlykščią situaciją. Linkiu rasti geriausią sprendimą.</p><p></p><p>AA, o kiek senelių turi tavo nupasakotą ryšį su anūkais? Mano mama net sapnavus apie tai nėra. Seno sukirpimo ji. Vat sužadėtinio mama yra pavyzdinė močiutė. Gaila, toli gyvena. Šiandien atvyks, tai jau visi žinome, kad ryt ji bus žaidimų kambaryje su lėle užsiėmusvisokiais močiutiskais anūkiškais reikalais iškart po mokyklos. Aš tą moterį vien už šitas pastangas gerbiu ir vertinu.</p><p></p><p></p><p></p><p>Dantistė mokykloje buvo, purvinom panagėm ir Mona Liza paveikslu ant sienos. Dar viena jos blauzda buvo plonesnė už kitą.</p>

Evuxiene pastate i situacija ir kas nors turi is tos situacijos rasti iseiti. Kazkas turi but stiprus ir nuspresti.
Kazkaip matau ,kad tas vaikas mato kelias tupinejancias bobas (evuxiene , mokytoja ,direktore)ir nemato jokios tvirtesnes valios zmogaus. Nemalonu , bet deja.
O kaip suprast seno sukirpimo. Gal greiciau naujosios individualistu eros padarinys , tas rysio su seneliais nebuvimas.
Atsakyti

Kodel skalbimo masina negali sugesti pirmadieni? Arba, antradieni? 

Nea, butinai penktadieni! Kai visa savaite atideliojai ir galvojai, ai, savaitgali isskalbsiu  :zoo_taz:  :zoo_taz:  :zoo_taz:​ 

a kokio velnio atideliot reikejo? :D as tai kazkaip ipratau, kad surenku skalbima ir dedu skalbt, nesvarbu, iseigine, ar dirbu. jei po darbo sudedu ir matau, kad neislauksiu skalbimo pabaigos, tai dedu atidejima, kad ryte issiskalbtu butent tada, kai mano zadintuvas nuskambes.  nu bet gerai gerai, paguosiu  :console:  man skalbimo masina yra tas prietaisas, kai panika istinka, jei ji sugenda :D 

Atsakyti

Nebuvo mokykloje jokių dantisčių, mama vesdavo privačiai kur nors. 

Žiauriai bijodavau skiepų ir šiaip seselės kabineto :D nors baisiausia procedūra turbūt buvo, kai tikrino visus nuo kirminų ar kažko panašaus  :oh: liko trauma visam gyvenimui  :frusty:​ 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2019 03 22, 12:20)
<p>Nebuvo mokykloje jokių dantisčių, mama vesdavo privačiai kur nors. </p>
<p> </p>
<p>Žiauriai bijodavau skiepų ir šiaip seselės kabineto biggrin.gif nors baisiausia procedūra turbūt buvo, kai tikrino visus nuo kirminų ar kažko panašaus  doh.gif liko trauma visam gyvenimui  frusty.gif​ </p>

o tai kaip tikrino? , aš pamenu šudukus nešdavom blink.gif
Atsakyti