Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kolkas aisku nera duomenu apie tuos antikunius, nes nera darytu tyrimu, bet kas skiepyti iki 1990 tiketina nebeturi tu antikuniu, nes kazkur iki to laiko budavo tik 1 vakcinos doze, velaiu jau 2.
O tokia liga prasirgti nepastebint, kad sergi tikimybe turbut maza.

Jei sirgau vaikystėj, galiu paprasčiausiai neatsiminti.

Dabar tik galvoju, tirtis tuos antikūnius, ar skiepytis nesitikrinus.

Atsakyti

as tai persirgusi, bet vyras ne. bet jis skiepytas, tai gal ir gerai viskas. 

As irgi skiepyta, bet senaja vakcina. Ir antikunu per mazai

Aš nežinau,nei ar persirgus, nei ar esu skiepyta. Pati neatsimenu, paklausti nėra ko. O mano vaikiška med. kortelė buvo prateriota siunčiant iš vienos poliklinikos į kitą.

Ką daryt? Tirtis antikūnius?

Tu irgi busi skiepyta senaja. Tavo vietoj tirciausi, nes keliauji po epidemines salis

Atsakyti

as kuo skiepyta irgi neatsiminciau niekaip, nu ka ten atsimint. bet tai pamenu, kad net mokykloje esam gave kazkokius skiepus, budavo ieina sesele, susako pavardes, kam reikia, issivesdavo i savo kabineta ir gaudavom skiepus i ranka. kokius- fig znajet :D visiems tas seseles iejimas i klase baime keldavo, kad tik savo pavardes neisgirst :lol: 

Atsakyti

Brolis su zmona tyresi, lauku atsakymu. Jis pagal sena tvarj\ka skeipytas, ji jau nauja vakcina.
Bus idomu suzinoti kaip del antikuniu.

Frofesore, bet tai kaip tevams paprasta budavo: skiepai, sveiaktos tikrinimai mokykloje, dantis irgi mokykloje tvarkydavo. Niekur tu vaiku nereikdavo veziot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 kovo 2019 - 11:50

Frofesore, bet tai kaip tevams paprasta budavo: skiepai, sveiaktos tikrinimai mokykloje, dantis irgi mokykloje tvarkydavo. Niekur tu vaiku nereikdavo veziot.

Na dantu mums tai tikrai netvarke mokykloj, cia gi jau visa aparatura reiktu turet, ir mokyklos med. sesele nemanau, kad ta atlikt galetu :) 

Atsakyti

As irgi skiepyta, bet senaja vakcina. Ir antikunu per mazai

Tu irgi busi skiepyta senaja. Tavo vietoj tirciausi, nes keliauji po epidemines salis

Kad senąja skiepyta tai be abejo. Bet man kažkaip menasi, kad mama gydytojai paklausus sakydavo, jog vaikiškom ligom persirgus esu visom, išskyrus raudoniukę. Tai kaip ir išeitų, jog tymais taip pat persirgus. O jei persirgus, tai imunitetas susidaręs. Vėjaraupius ir kiaulytę atsimenu pati.  

Atsakyti

Na dantu mums tai tikrai netvarke mokykloj, cia gi jau visa aparatura reiktu turet, ir mokyklos med. sesele nemanau, kad ta atlikt galetu :)

Pas mus buvo stomatologės kabinetas. Man, kaip labai pavyzdingai prižiūrinčiai dantis, net senus instrumentus atiduodavo. O aš kaišiodavau tą veidrodėlį katei į nasrus  :D​ 

Atsakyti

as kiaulyte nesirgus. vejaraupiais, raudoniuke, tymais sirgusi.

Atsakyti

O, Javtokai ketvirta vaika turi  :bigsmile:  man jie tokia grazi seima  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vazinejau ir galvojau, kad visai nepasigendu jokios informacijos apie atmosfera klaseje. Praktiskai viska papasakoja vaikai, o kas yra svarbu, apie tai pranesa mokytoja asmeniskai. Sunkaus vaiko tevai (imkim normalius tevus, kurie savo vaikais rupinasi) ir taip eina sunkiuoju keliu. Nera lengva buti tevu vaiko, kuris yra problematiskas mokykloje. Ir, cia tevams reikia palaikymo is mokytojo puses, o ne kritikos ar isvis nuskalpavimo. 

Nezinau situacijos, bet is pirmo zvilgsnio, neleisti i ekskursija yra tikrai griezta priemone. Aisku, jeigu tos ekskursijos kas savaite, tai kodel gi ne. Bet, jeigu ne? Cia jau geras museika turi buti, gerai neklausyti mokytojos arba buti gerai nevaldomu, kad imtis tokiu priemoniu. 

Atsakyti

Turku parduotuveje isiule man baklazanu ikros. Ant slovikiuko raso, kad pagaminta Bulgarijoje  :D​ 

Atsakyti

Gavau atsakymą dėl vitamino d, tai ryškus trūkumas.

Atsakyti