Asmeniškai man čia daug įdomių dalyvių
Simpatija Nr1 -Selija Nr2-Fate Nr 3- Tereza Nr-4 Virga...
Manau jos temos lyderės buvo...ir visos skirtingos ir visos įdomios.
lera, gal nereik mums patarinet su kuo bendraut. Esam suauge moterys, galim pacios nusprest. Nelabai suprantu ka tu cia veiki ir mums neprasomus patarimus/pastabas dalini. Taigi eik ir bendrauk, yra anoji tema, tavo pageidaujamos nares, kas blogai? palik mums pacioms nuspresti su kuo mums bendraut.
Nei aš jums patariu, nei tikiuosi, kad jūs mano patarimų klausysit, tik savo kuklią nuomonę išreiškiau.
Smagių pokalbių, Damos!
jetus vajetus, gi pamirsau sampe kameroj. Gerai, kad nesprogo
mano "vaikams" tai sprogo, bet nieko neatsitiko nei saldytuvui nei kamerai, Butu ne kas nuomojamam bute... o dar tie mano abu vaikai ziauriai issiblaske, karta isjunge saldytuva savaitei pries isskrisdmi i kelione, o mesa uzmirso saldiklyje. Grizo po savaites i baisia lavonienos smarve, plove saldytuva visom priemonem, sake, ilgokai kvapas laikesi.
mano "vaikams" tai sprogo, bet nieko neatsitiko nei saldytuvui nei kamerai, Butu ne kas nuomojamam bute... o dar tie mano abu vaikai ziauriai issiblaske, karta isjunge saldytuva savaitei pries isskrisdmi i kelione, o mesa uzmirso saldiklyje. Grizo po savaites i baisia lavonienos smarve, plove saldytuva visom priemonem, sake, ilgokai kvapas laikesi.
Oi, aš taip studentiškam bendrabuty kameroj buvau vištą pamišus. Grįžau blyn, tai ne po savaitės. Višta jau dalimis po šaldiklį šliaužiojo. Soriukas. Bet tada tai jo, turėjau reikalų.
Reikia ir man vest gyvuna ,jau lapos ant kupros buvo uzkeltos
turbut esu praziurejus Tavo gyvuno paveiksliuka, o gal niekada jo ir nerodei?!
Jo jo, variau uzpakali atkisus is visu jegu. Cia, zinai, is tos serijos, kai sirdis nori, o kunas negali...nes jau 15 val.
Kaip as myliu Veryga.....
niu va butum masina, o ne atkistu uzpakaliu, vaziavusi, tai mazu butum spejusi
Su tom valandom aš jau ne vieną kartą pasimoviau. Kažkada seniau, galvoju prieš darbą apsipirksiu, žmonių mažai buvo, prisidėjau tų burbulų pusę važimo (kažkokia baliuška kitą dieną turėjo būt), nu ir ką, labadiena prie kasos. Tai taip sypykau, kad apsipirkt žmogus negali, kada tau patogiau
kazkaip galvojau, kad tas lentynas kaip nors 'uzdengia' ar skyriama juosta apjuosia kai neparduoda, tai gi nevienas taip prisideti vezimuka gali, o paskui sales darbuotojam sugrazink i lentynas ar Tu pati paskui viska vezei padeti atgal?
Tiesa kaip jusu jauniausias seimos narys auga, kaip dieduikui naujos pareigos?
tai neee, per 3 valandas nesusalo i "kaula", bet mazu leduku tai taurej yra
fui fui fui