Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba diena,

kodėl atsikratyti? O ką jinai turėtų daryti? Evuxiene, na pabandykite nežiūrėti į mokytoją, kaip į priešą, o jei žiūrite, nepaisant vaiko norų, nes Jūs jų tikrai labai paisote, perkelti į kitą mokyklą. Kas blogo nesivežime į ekskursiją? Kaip tada bausti už taisyklių nesilaikymą. Papasakosiu apie tvarką vaiko raidos centre Vilniuje, kur dirba psichologai ir padeda visos Lietuvos vaikams. Grupėje būna apie 12 vaikų. Jie turi savo taisykles. Kartą per savaitę vaikai važiuoja į kažkokią išvyką, tie, kurie būna pažeidę taisykles, nevažiuoja. Būna skaudu, nes tai išvykos pas karius, į kavinę, muziejų, jie laukia labai. Bet jei nesilaikai tvarkos, nevažiuoji. Kas čia negerai?

šiaip taisyklės turi būti apibrėžtos nustatytos ir taikomos visiems vienodai, galų gale aptartos su vaiko tėvais, o ne klausiama kitų tėvų :blink: Čia toks griebimasis šiaudo :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 22, 10:23)
šiaip taisyklės turi būti apibrėžtos nustatytos ir taikomos visiems vienodai, galų gale aptartos su vaiko tėvais, o ne klausiama kitų tėvų blink.gif Čia toks griebimasis šiaudo unsure.gif​ </p>

dėl klausimo kitų tėvų pritariu, nelabai poelgis tinkamas. Bet apibrėžti visko tikrai neįmanoma. Jūsų vaikui tik į gerą, jei supras, kad negavo, ko labai laukė, jei bus paaiškinta kodėl.
Atsakyti
Resiu ziauriai evuxiene.
Kazkada sakei ,kad jokie seneliai nenori tavo vaiku imti , del kazkokiu priezasciu.
Ir cia yra kritikal kontrol point.
Paprastai taip nebuna , jei seneliai mato ,kad vaikams sunku su vaikais , ima tuos anukus , moko savo vaikus but tevais . Normalus tevai tevai prisiima atsakomybe ,kad gal ka praziurejo ir neparuose savo vaiku but tevais.
Kiek generaciju jau probleminiu evuxiene? Kodel tavo tevai nepadeda ir nemoko anuku? Kreipkis pagalbos i tevus siuo atveju.
Atsakyti

Bet tai kokie skirtingi mokytojai. Pas mus kaip tik tevai siule i ekskursijas nevezti tu, kurie nesamones daro klaseje.

O siaip sunku tiems mokytojams susitvarkyti su 20+ dabartiniu vaiku ir dar tebvams itikti.
Nusisauciau

Atsakyti

Neėmimas į ekskurisją man atrodo tinkama bausmė už taisyklių nesilaikymą. O va linksniavimas susirinkime jau stipriai perlenkta.

Atsakyti

Resiu ziauriai evuxiene.
Kazkada sakei ,kad jokie seneliai nenori tavo vaiku imti , del kazkokiu priezasciu.
Ir cia yra kritikal kontrol point.
Paprastai taip nebuna , jei seneliai mato ,kad vaikams sunku su vaikais , ima tuos anukus , moko savo vaikus but tevais . Normalus tevai tevai prisiima atsakomybe ,kad gal ka praziurejo ir neparuose savo vaiku but tevais.
Kiek generaciju jau probleminiu evuxiene? Kodel tavo tevai nepadeda ir nemoko anuku? Kreipkis pagalbos i tevus siuo atveju.

Niekada nesakiau, kad jokie, tiek uošviai tiek tėvai reikalui esant prižiūrėdavo abu vaikus.Uošviai mielai būdavo kol maži buvo, tai žmonės mylintis vaikus, negaliu turėti jiems priekaištų, mano tėvams labai anūkų nereikia, tai ką man daryti, vežiodavau, kol mažesni būdavo, dabar  jau nemaži, reikalui esant pabūna vieni, ar pas kitus giminaičius.

Nežinau tokių tėvų kurie imtųsi spręsti mūsų kaip tėvų bėdas, turbūt nepasisekė man :hmm: 

Atsakyti
O tai seneliai tik nemokamos prieziuros institucija. Pabuna vieni - seneliu nereik. O kokie nors bendri interesai , veiklos , mokymas?
Atsakyti

Ne, tik privaciose laboratorijose. Bet jei tu persirgus, būk rami, turi imunitetą tikrai

as tai persirgusi, bet vyras ne. bet jis skiepytas, tai gal ir gerai viskas. 

Atsakyti

as tai persirgusi, bet vyras ne. bet jis skiepytas, tai gal ir gerai viskas. 

Aš nežinau,nei ar persirgus, nei ar esu skiepyta. Pati neatsimenu, paklausti nėra ko. O mano vaikiška med. kortelė buvo prateriota siunčiant iš vienos poliklinikos į kitą.

Ką daryt? Tirtis antikūnius?

Atsakyti

Aš nežinau,nei ar persirgus, nei ar esu skiepyta. Pati neatsimenu, paklausti nėra ko. O mano vaikiška med. kortelė buvo prateriota siunčiant iš vienos poliklinikos į kitą.

na tokiu atveju tai turbut taip. 

Atsakyti

O tai seneliai tik nemokamos prieziuros institucija. Pabuna vieni - seneliu nereik. O kokie nors bendri interesai , veiklos , mokymas?

Alta čia viskas labai gražiai skamba, labai labai norėčiau, kad taip būtų, bet tėvų nepasirinksi gi :P Tu turbūt  puiki močiutė esi jei taip mąstai :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kolkas aisku nera duomenu apie tuos antikunius, nes nera darytu tyrimu, bet kas skiepyti iki 1990 tiketina nebeturi tu antikuniu, nes kazkur iki to laiko budavo tik 1 vakcinos doze, velaiu jau 2.
O tokia liga prasirgti nepastebint, kad sergi tikimybe turbut maza.

Atsakyti