O tau atrodo, kad kiti tėvai su savo vaikais neturi problemų ir kad jiems svetimos labai jau taip įdomu? Ir kiti tėvai greičiausiai apie saviškius kažko išgirdo ir savais reikalais užsiims.
Siaip tu teisi, nelabai idomu, bet vistiek mokytojos elgesys neetiskas
O tau atrodo, kad kiti tėvai su savo vaikais neturi problemų ir kad jiems svetimos labai jau taip įdomu? Ir kiti tėvai greičiausiai apie saviškius kažko išgirdo ir savais reikalais užsiims.
tai, kad mokytoja pamini, kad va vienas berniukas tą aną padarė, čia nieko tokio, bet mokytoja išsakė problemą klausdama kitų tėvų ką man daryti su tuo vaiku, lyg tai kiti tėvai kompetingi atsakyti
Limca skūsti nesiruošiu, bet mokytojai laiškelį parašysiu
Del kitu tevu gal tikrai nereik taip pergyvent. Pas mus buvo kitokia situacija kai kelios mamos per susirinkima paviesino bedas su vardais. Bet taiip buvo padryta po pora pometu trunkanciu kitu vaiku skriaudimu. Mokytoja kaip tik glaiste viska, bet po to susirinkimo labai nemalonaus, kuriame buvo ir barniu ir asaru kazkaip baigesi visos tos bedos.
tai, kad mokytoja pamini, kad va vienas berniukas tą aną padarė, čia nieko tokio, bet mokytoja išsakė problemą klausdama kitų tėvų ką man daryti su tuo vaiku, lyg tai kiti tėvai kompetingi atsakyti
Limca skūsti nesiruošiu, bet mokytojai laiškelį parašysiu
Kosmosas.
Gerai, kas pas mus nera bendru susirinkimu, tik individualus su mokytoja.
Bet, tai pries kiek metu tas buvo. Dabar jau kitokia tvarka.
Nu tikrai ne prieš 20. Gimmnazijos paskutinese klasėse irgi sakydavo. Vardų neminėdavo, bet pasakydavo, kad yra problemų, tokių ir tokių, manau visi tėvai turi žinoti kas dedasi klasėje.
Aišku mūsų nėra klausę ką daryti, kaip Evuksienes, čia jau viršūnė, mokytoja persistengė
Gerai, kas pas mus nera bendru susirinkimu, tik individualus su mokytoja.
tai va, o žinant kaip ji sugalvojo vaiką nubausti... nesivežti į ekskursiją, tipo jam čia bus bausmė, nes anoje laidoje taip vienas mergaites pamokė Žinau, kad mano mažius labai laukia šitos kelionės ir įsivaizduokit jo reakciją, kai visi važiuos į ekskursiją , o jis eis mokytis į kitas klases
tai va, o žinant kaip ji sugalvojo vaiką nubausti... nesivežti į ekskursiją, tipo jam čia bus bausmė, nes anoje laidoje taip vienas mergaites pamokė Žinau, kad mano mažius labai laukia šitos kelionės ir įsivaizduokit jo reakciją, kai visi važiuos į ekskursiją , o jis eis mokytis į kitas klases
O jeigu ne į kitą mokyklą o kitą klasę pervesti, kita mokytoja bus, gal nebus tokių nesąmonių.
Nu ir as atrodau kaip Orchidejos katinas. Pasiziurejau vizas kelionei. Vien Pietu Afrikos viza kainuoja 230 svaru. Nesuprantu, as ten zemes perku, ar kaip turiste atvykstu. Nu ir kaip nesikeikt?
<p>Labas rytas Šyryt jaučiuosi daužta po susirinkimo mokykloje Vakar mokytoja prie visų tėvų, man dalyvaujant, neįvardijus vaiko vardo, paviešino problemas su mano vaiku Likau šokiruota jos neetišku ir nepedagogišku elgesiu, mintis buvo tik viena, kita mokykla, vaikas deja tokio neturi, nes turi draugų </p><p>Nežinau ką daryt
Panasu, kad ji uzsibrezusi atsikratyti vaiku. Rasyciau skunda direktorei (-iui), su datom, laikais, konkreciu situacijos atpasakojimu.
kodėl atsikratyti? O ką jinai turėtų daryti? Evuxiene, na pabandykite nežiūrėti į mokytoją, kaip į priešą, o jei žiūrite, nepaisant vaiko norų, nes Jūs jų tikrai labai paisote, perkelti į kitą mokyklą. Kas blogo nesivežime į ekskursiją? Kaip tada bausti už taisyklių nesilaikymą. Papasakosiu apie tvarką vaiko raidos centre Vilniuje, kur dirba psichologai ir padeda visos Lietuvos vaikams. Grupėje būna apie 12 vaikų. Jie turi savo taisykles. Kartą per savaitę vaikai važiuoja į kažkokią išvyką, tie, kurie būna pažeidę taisykles, nevažiuoja. Būna skaudu, nes tai išvykos pas karius, į kavinę, muziejų, jie laukia labai. Bet jei nesilaikai tvarkos, nevažiuoji. Kas čia negerai?