Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O per kiek laiko atsakyma pasako? Jauciu reik eit pasidaryt

Man per savaitę pasake

Pasigooglinau del maliarijos. Jau yra skiepai. Girdi, Gaile? Afrikoj jau kuris laikas skiepijama. Pas mus dar neradau. Pati pradzia cia dar, bet dziugina, kad bent kazkas tokio atsirado.

Ir kur man ju gaut per menesi? :D

Atsakyti

Zooodziu, reik eit kavos, kad atsibust  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 kovo 2019 - 09:10

Labas rytas :) 
Šyryt jaučiuosi daužta po susirinkimo mokykloje  :blink: Vakar mokytoja prie visų tėvų, man dalyvaujant, neįvardijus vaiko vardo, paviešino problemas su  mano vaiku :oh: Likau šokiruota jos neetišku ir nepedagogišku elgesiu, mintis buvo tik viena, kita mokykla, vaikas deja tokio neturi, nes turi draugų :mad2:  

Nežinau ką daryt :(​ 

Atsakyti

Labas rytas. Priedas  FB_IMG_1553238413811.jpg   46,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas, 

Labas rytas :) 
Šyryt jaučiuosi daužta po susirinkimo mokykloje  :blink: Vakar mokytoja prie visų tėvų, man dalyvaujant, neįvardijus vaiko vardo, paviešino problemas su  mano vaiku :oh: Likau šokiruota jos neetišku ir nepedagogišku elgesiu, mintis buvo tik viena, kita mokykla, vaikas deja tokio neturi, nes turi draugų :mad2:  

Nežinau ką daryt :(​ 

O pas jus nera galimybes skundo parasyti?

Atsakyti

Kažkaip per jautriai tu reaguoji į viską, kas su vaikais susiję, man rodos. Nu ir kas, kad pasakė? Taigi vardo neminėjo. Tai gerai, visi turi gal teisę žinoti, kas klasėje vyksta, kokios yra problemos. Ir čia gi suaugę žmonės, ar pas jus susirinkime ir vaikai dalyvauja? 

Atsakyti

Labas rytas, 

O pas jus nera galimybes skundo parasyti?

ta prasme, kad ji tai paviešino? 

Atsakyti

Kažkaip per jautriai tu reaguoji į viską, kas su vaikais susiję, man rodos. Nu ir kas, kad pasakė? Taigi vardo neminėjo. Tai gerai, visi turi gal teisę žinoti, kas klasėje vyksta, kokios yra problemos. Ir čia gi suaugę žmonės, ar pas jus susirinkime ir vaikai dalyvauja? 

kaip gali būti gerai? čia yra pirmiausia asmeninės mūsų ir mokytojos problemos, ir jos turi būti sprendžiamos su  to vaiko  tėvais :blink: Tai dabar pareis visa gauja tėvų pasisodins, tuos savo vaikus ir sakys, kuris čia toks vaikas, kaip jaustis vaikui, kaip jausti toliau man bendraujant su tais pačiais tėvais?

Atsakyti

ta prasme, kad ji tai paviešino? 

Taip. 

Nezinau, kaip Lietuvoje. 

Pas mus tai galima butu parasyti skunda, ta ir padaryciau. Neturetum tyleti, apie tai, kad tau nepatiko toks mokytojos elgesys. 

Atsakyti

Per dukros susirinkimus irgi sakydavo neminint vardų ir gerai, kad sako, žinai tarp kokių vaikų mokosi. 

Atsakyti

kaip gali būti gerai? čia yra pirmiausia asmeninės mūsų ir mokytojos problemos, ir jos turi būti sprendžiamos su  to vaiko  tėvais :blink: Tai dabar pareis visa gauja tėvų pasisodins, tuos savo vaikus ir sakys, kuris čia toks vaikas, kaip jaustis vaikui, kaip jausti toliau man bendraujant su tais pačiais tėvais?

O tau atrodo, kad kiti tėvai su savo vaikais neturi problemų ir kad jiems svetimos labai jau taip įdomu? Ir kiti tėvai greičiausiai apie saviškius kažko išgirdo ir savais reikalais užsiims. 

Atsakyti

Per dukros susirinkimus irgi sakydavo neminint vardų ir gerai, kad sako, žinai tarp kokių vaikų mokosi. 

Bet, tai pries kiek metu tas buvo. 

Dabar jau kitokia tvarka. 

Atsakyti